• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım kafama yapışıyooo :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

jeliyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
272
0
116
34
İstanbul
ya kızlar benim saçlarım düz ve çok seyrek kafama yapışııyoo deli oluyorummm :@

kabarık durmasını istiorm banyodan çktktan snra saçlarımı kuruttuqumda çok güzel oluyolar ama sonra kabarıklığı flnda gdio hiç güzel olmuuoo ne yapmalıyımm

ßenm saçlarımda kabarık ama şekil almasını istiyorum düzleştirici ile fön çekiyorum benımde pırasa gibi kfama yapışıyo kabartmak içinn

jole sürüyorum ve üstünede ince tarakla tiftikliyorumm ama düzgün şekilde oda bütün gün öle duruyo :D tabi hergün yapıyorum ben üşenmeden (:

bana jolede fyda etmio çokta sürmek istemiorm bütün gün kafamda joleyle çok kötüü görünüo ztn kabarkta drmuoo :(

bnm saçım tost dedğmz şekilden yapıncada kabarıyo onu denedinmi hiç :D

bence saçlarını hafif katlı kestir.
Zaten saçların düz ve cansızsa,
sprey ve jöle saçlarını iyice yıpratır.
Fazla uzun tutma saçlarını.
Bence saçlar bakımsız ve uzun olacağına,
bakımlı ve orta boylu olmalı.
Benimde saçlarım aynı senin gibiydi, katlı küt kestirdim.
Şimdilik rahatım. Eskisi gibi kafama yapışmıyor.

bence saçlarını hafif katlı kestir.
Zaten saçların düz ve cansızsa,
sprey ve jöle saçlarını iyice yıpratır.
Fazla uzun tutma saçlarını.
Bence saçlar bakımsız ve uzun olacağına,
bakımlı ve orta boylu olmalı.
Benimde saçlarım aynı senin gibiydi, katlı küt kestirdim.
Şimdilik rahatım. Eskisi gibi kafama yapışmıyor.

canım saçlarımda kaynak var kısa sevmiorm zaten katlı kesim ama üst kısımlardaki katları kısalttırsam acaba dolgun dururmuki ben uzunluğundan memnunum ama çok hacimsiz duruyor :(

Canım; düz saç uzadıkça hacimsiz duruyor evet
maalesef.
benimde saçlarım pırasa gibi dümdüz, uzadıkça
cansızlaşıyor ve incecik kalıyor.
Katlarda ilk kestirdiğimizde hacim veriyor. Ama uzadığında
yine hacim kalmıyor. Sürekli kestirirsende saçını nasıl uzatacaksın.
Düz ve cansız saçla uğraşması gerçekten zor.
Bende o yüzden katlı küt kestirdim zaten.

benim saclarım cok gürdür vede düzdür.. normalde hep dolgun durur ama boyadan biraz sönmüş gibiydi.. şampuanımı degiştirdim birada kay verdirdim saca.. yine eski dolgunluguna kavustu hemen hemen.. bu arada dove kullanıyordum bıraktım blendax kullanmaya basladım

senin kadar değil ama bende de buna benzer bir sorun vardı.ama ben işe yarar bir çözüm buldum sanırım.aktardan aldığım herhangi bir saç bakım karışım yağlarından sürüyorum yıkamadan önce,sonra panten extra hacimverici ile 2 kez şampuanlıyorum.saçlarımı banyodan çıkınca kesinlikle taramıyorum ve kurutmuyorum,bu çok önemli bir nokta.kendi halinde kuruduktan sonra ertesi gün işe giderken falan taradığımda saçlarım baya gürleşiyor..bunları dene bence,en azından şampuanın dolgunlaştırıcı özellikte olsun,,ve taramama işini mutlaka yap

cnm zaten ben ya fön ya düzleştirici kullanırım sürekli.ama benim yöntemim benim işime yarıyor;)

Back