• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım kabusum oldu

Pamukella06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
35
26
38
36
4 ay oldu dogum yapalı saçlarım resmen bitti iki tel kaldı alnım açıldı psikolojim bozuldu..
Benimle aynı sey ı yaşamış olan varmı
Saçlar eski haline geliyormu
Moral lütfen :(

satinique saç derisi için tonik kullanabilirsin şampuanıyla birlikte memnun kalanları gördüm. Memnun kalmazsanız 90 gün iade garantisi de vardı. çinko ve bcomplex ile de içten desteklemelisiniz.
:süslü:

Konum neden kitlendi:(
Buraya yazıın kızlar...
Vitamin çinko ve panpulus
Alopecıa sampuan ve sprey kullanıyorm
Cok bilinen urunler aslında...
Biraz azalttı gibi ama tam kesilmedi

Ben de 7. Ayimdayim inanılmaz dökülüyor hayatımın hiçbir döneminde bu şekilde bir döküntü yasamamistim 2 gün önce acil eylem planı yaptım artık ve bakım yapmaya başladım şampuani degistirmedim bakalım ne olacak.

Bioxin forte bir sürü yeni saç çıkardı bende Bi yandan dökülme devam etti ama şimdi daha iyi saçlarım. Hatta kuaförüm bile Dedi bu çıkan saçlar ne böyle ne yaptın sen ?diye. Ne at kuyruğu şampuanları kaldı ne Vichynin şampuanları ne serumlar hiç fayda görmedim desem yeridir.

1,5 yıl olacak nerdeyse ilk zamanlar olduğu gibi değil ama hala çok dökülüyor birde hala zayıf karışıyor hamilelikten önce hiç bilmezdim karıştığını yıprandığını

Benim dökülmem biraz azaldı gibi
İnş dökülen saçlarımyine çıkar..eskiye nazaran cok az..:(
Bu durumu yaşayıp sonra sacları yıne çıkan yokmuuuu????

sonradan cıkıyor bende 1.5 sene oldu doğum yapalı..hala emziriyoru.. çıktılar ama bir karıştan daha kısalar şuan.. çok çirkin bir görüntü.. bende napçamı bilmiyorum..çok yavaş uzuyorlar

sonradan cıkıyor bende 1.5 sene oldu doğum yapalı..hala emziriyoru.. çıktılar ama bir karıştan daha kısalar şuan.. çok çirkin bir görüntü.. bende napçamı bilmiyorum..çok yavaş uzuyorlar
Benimde dipler minik minik sac dolu bi bolge azalıyor
Sonra ordan saç geliyor...
Once sakaklarda azalma vardı simdi orası iyi durumda baya sac geldi tenimi kapattı
Tepem az gibi hissediyorm
Ve sacım uzun ama uçları kedi kuyruğu gibi az duruyor...

Back