Saç Şekillendiriciler Saçlarım fön tutmuyoo :(

doroty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
30
0
86
35
İstanbul
Arkadaslar benim bi sorum var.
Ben fön cektirince 2-3 saat icinde fönden eser kalmıyo sanki fönlü diilmiş gibi oluyo dalgalanmaya baslıyo hemen. Fönün bozulmaması için ne yapmam gerekir?

saç düzleştici kullanıyor musun canım çünkü saç düzleştiriciler daha kalıcı oluyor.

Arkadaslar benim bi sorum var.
Ben fön cektirince 2-3 saat icinde fönden eser kalmıyo sanki fönlü diilmiş gibi oluyo dalgalanmaya baslıyo hemen. Fönün bozulmaması için ne yapmam gerekir?

bende yıllardır yaşıyorum bu problemi sanırım ince saçlıların yaşadığı bi durum ne kullanırsam kullanıyım düzelmedi.sadece en kalıcı olan ütü oda dediğin gibi çok kırıyo saçı.bende dalgalı saçlarımla mutlu olmaya çalışlıyorum artık

saçlarına fön çektireceğin gün saçlarını mutlaka yıka bir gün önce yıkanmış saçlar bile bazen fön tutmuyo yani fön kalıcı olmuyo.

aynı gün yıkayıp öyle kuaföre gidersen daha kalıcı olur fönüna.s.

ben burada okumuştum sanırım duştan çıkınca kuruttuktan sonra kurutma makinesinin ucuna vigoyu takıyorum ve tararmış gib i yapıyorum.yıllardr dalgalı saçlarıma çözüm bulamayan ben,yeni çıkan her düzleştiriciden alırken meğer çözümü ne kadar kolaymış.sadece 2 dakikamı alıyor ve çok doğal harika oluyor hem de düzleştiriciler yağlanmasına sebep olurken bu şekilde uzun süre yağlanmıyr..hangi arkadaş söyledi bu fikri bilmiyorum ama allah razı olsun sonunda hem kolay hem güzel bir çözüm bulmuş oldum..

cnm bendede aynı sorun var saçlarım ince telli ve çabuk yağlanıyo inan bana seninki yine ii 2-3 saat dayanıyomuş benimki en fazla 30 dk dayanıyo arkadaşlar elidorun 7/24ünü fönden önce kullansak işe yararmı fikri olan varsa lütfen yazsın kurtarın bizi bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…