• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dibe çok yakın yerden yandı! yardım :'(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Gecmis olsun cnm fena olmus seninki ben bu kuaforleri anlamiyorum zaten olmazsa olmaz de.neyseki toparlamis galiba saclarin aslinda fazla dusunmemek gerek ama her aynaya baktiginda maalesef mumkun olmuyor benim okadar kotu olmadi cok sukur ama suan cok kisalar nasil uzayacak bilmiyorum :KK43:

bu arada evet saclarla fazla oynamamali. ama ben yine rahat duramayip kendim 1-2 ton actim. koyu kahveye boyamistim bu olaydan sonra. toparlamisdi ama cevrem sürekli "koyu renk seni kapatiyor ac biraz" diye diye kanima girdi. eskisi gibi olmasada yine yipraniklar suan :KK43:

kessem kesilcek yani kalmamisti. altlari yansaydi en azindan zaten kaynak kullaniyorum ama tepe kismi yani kaynaklari örten bölüm yandi. elden bisey gelmiyor malesef ,sabir ve cok kaliteli urunlerle bakim yaptim fakat yanan sac cok gec uzuyor. su an kopan yerler dudagimi geciyor allahdan..
Resimleri gördüm canim saçlar zaten en üstten acilmaya basliyor en çok oralar yipraniyor ve dolayisiyla ilk oralar yaniyor .. Ben de kulak altindan biraz uzun kestirdim ama ustlerde yaniklar var hala . dax supergro kullandin mi bilgin var mi ben kullanıyorum ama uzun sure olmadi henüz yada neler kullandin bu süreçte. Bir de citcitlarim vardi dediğin gibi üstler yanik olunca bi garip oldu saçlarm ama bu boydaki saçlarla da cikmak istemiyorum ise baslayacagim temmuz sonuna moraller sifir yani kamufle etmem lazim ama nesil..

hanımlar ben çok mutlu oldum o yüzden sizede yazmak istedim bir ay önce saçım röfleden yandı bir aydır pişmaniye gibi bir saçla gezdim yapmadığım bakım kalmadı kestirmekte istemiyorum iki gün önce biri bana keratin yüklemesi kesin çözüm dedi çok araştırdım bu gün gidip yaptırdım muhteşem bişey bu saçım çok canlı parlak ve hiç yanıl yok mucize gibi bişey çok mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim
Çok teşekkürler kestirmeye gerek kalmiyor mu o zaman saclari ??

sabir ve iyi bakimdan baska yapacak bisey yok malesef. saci öyle cabuk uzatan bi formulde yok inanma.

keratin yüklemesini bende kendim yapiyorum evde. davinesin keratin serumunu aldim. sana hangi markayi kullandilar?
Keratin faydasini gördün mu uzamasi nasip peki hizlandi mi canim? Bir de 2 farklı çeşidi vermiş sanirim bi blogda okumuştum sen nasip uyguluyorsun

Resimleri gördüm canim saçlar zaten en üstten acilmaya basliyor en çok oralar yipraniyor ve dolayisiyla ilk oralar yaniyor .. Ben de kulak altindan biraz uzun kestirdim ama ustlerde yaniklar var hala . dax supergro kullandin mi bilgin var mi ben kullanıyorum ama uzun sure olmadi henüz yada neler kullandin bu süreçte. Bir de citcitlarim vardi dediğin gibi üstler yanik olunca bi garip oldu saçlarm ama bu boydaki saçlarla da cikmak istemiyorum ise baslayacagim temmuz sonuna moraller sifir yani kamufle etmem lazim ama nesil..

Çok teşekkürler kestirmeye gerek kalmiyor mu o zaman saclari ??

Keratin faydasini gördün mu uzamasi nasip peki hizlandi mi canim? Bir de 2 farklı çeşidi vermiş sanirim bi blogda okumuştum sen nasip uyguluyorsun
henüz bir hafta oldu uzaması nasıl olur bilmiyorum ama ben kestirmekten kurtuldum saçımda belirgin bi düzelme var bir ay sonra bi seans daha yaptırıcam o zaman tamamen düzelir gibi etrafımdakiler bile farketiler kuaförde yaptırdım önce özel bi şampuanla yıkadı saçın gözeneklerini açıyormuş o şampuan sonra keratini sürüp on dk sonra durulamadan kurutu işlem bu kadar

Cookk geçmiş olsun canım Hindistan cevizi yağı kullan bide keratinli saç bakım ürünlerine yönel. Bende çok yiprattim saçlarımı, şimdi eski haline kavuşturmaya calisiyorum .

henüz bir hafta oldu uzaması nasıl olur bilmiyorum ama ben kestirmekten kurtuldum saçımda belirgin bi düzelme var bir ay sonra bi seans daha yaptırıcam o zaman tamamen düzelir gibi etrafımdakiler bile farketiler kuaförde yaptırdım önce özel bi şampuanla yıkadı saçın gözeneklerini açıyormuş o şampuan sonra keratini sürüp on dk sonra durulamadan kurutu işlem bu kadar
Anladim canim ne kadara yaptirdin peki fiyat olarak?

Cookk geçmiş olsun canım Hindistan cevizi yağı kullan bide keratinli saç bakım ürünlerine yönel. Bende çok yiprattim saçlarımı, şimdi eski haline kavuşturmaya calisiyorum .
Evet baktim canim hindistancevizi yagina sen faydasini gordun mu ?

Evet gördüm yumuşacık ve parlak oldu saçlarım canim ama dibine surmicem bi daha çünkü yağlar sacimi döküyo bence . sende tüm saçına uygula 5 saat bekletin bone vb. Şeylerle. Faydasını gorursun. Dibine bemiks bepanthol evin uygulayabilirsin oda saç çıkarıyormus

sabir ve iyi bakimdan baska yapacak bisey yok malesef. saci öyle cabuk uzatan bi formulde yok inanma.

keratin yüklemesini bende kendim yapiyorum evde. davinesin keratin serumunu aldim. sana hangi markayi kullandilar?
Mrblar keratin bakimi nasil yaoiyosrsunuz evde nerden aliyosunuz benimde on kahkul yerlerim koptu butun filketeyle zor tutturuyorum ise yararsa denemek isterim

Mrblar keratin bakimi nasil yaoiyosrsunuz evde nerden aliyosunuz benimde on kahkul yerlerim koptu butun filketeyle zor tutturuyorum ise yararsa denemek isterim
Canım evde keratin için bı kaç markanın sıvı keratini var ama bence keratin işine sakin girme. Çünkü keratini ilk yaptirdiginda çok bakımlı güzel duruyor ama sürekli yapman lazım . Bı iki ay sonra saç eskisinden de kötü olup kuruyor. Bı iki aya bı sürekli yapman lazım. Onun yerine saçlarını yıpranan yerden kestirip bakımlarla sağlıklı bı şekilde uzatman daha iyi olur

Canım evde keratin için bı kaç markanın sıvı keratini var ama bence keratin işine sakin girme. Çünkü keratini ilk yaptirdiginda çok bakımlı güzel duruyor ama sürekli yapman lazım . Bı iki ay sonra saç eskisinden de kötü olup kuruyor. Bı iki aya bı sürekli yapman lazım. Onun yerine saçlarını yıpranan yerden kestirip bakımlarla sağlıklı bı şekilde uzatman daha iyi olur
Tsk ederim cvp icin cam terebenti ve badem yagi koydum sampuanima umarim iyi gelir on taraf oldugu icin komple kestirmem gerekiyo

Onarım için Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin. Çok güzel nemlendirip onario ama güvenilir bı marka Alman lazım. Hask in keratin yağı da çok güzel tavsiye ederim

Back