Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dibe çok yakın yerden yandı! yardım :'(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka yapacağım inşallah faydasını görürüm :)

Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka yapacağım inşallah faydasını görürüm :)
Buraya da yazarsan sonucu iyi olur canim:) hic moralini bozma bazılarınin dipten yanmis o yerlerden birdaha saç cikmiyormus. Yani senin durumun cok normal ve kolayca duzelebilir neler neler var halimize sukredelim biz

Sürekli evde olsam kestiririm kulak altı ama işte çıtçıtlarla alıştım artık uzun saça . Evet kopuyor uzuyor tarağa geliyor her ıslak taramada kuruda da fırça gibi oldu .. Sen nasıl kestirmiştin canım ?

Buraya da yazarsan sonucu iyi olur canim:) hic moralini bozma bazılarınin dipten yanmis o yerlerden birdaha saç cikmiyormus. Yani senin durumun cok normal ve kolayca duzelebilir neler neler var halimize sukredelim biz
Tamam canım bugün gidip kestiririm artık bir aya da gelişmeleri paylaşırım burada şuan çok yoğun bir tempodayım bir de saça bu kadar vakit para üzüntü tüketti yani . Haklısın evet iyi ki daxı kullandım dun değilse fırçadan farksızdı bemiks ampul filan da var onları da destekleyeceğim artık bir aya toparlasın paylaşacağım gelişmeleri inşallah :)

ben kendim kestim hep cıt cıt kullandım o sekilde atlattım o donemi:) bide sana tavsiyem rengini degistir kahve tonlarına boyat

Haklisin vallahi servet düşmanı bu saclar ama napalim:) bol sans canim benim

ben kendim kestim hep cıt cıt kullandım o sekilde atlattım o donemi:) bide sana tavsiyem rengini degistir kahve tonlarına boyat
Bir boya daha yaparsam ne olur düşünemiyorum açıkçası siyahtan bakıra geçmem 6 ayımı aldı tam oldu demiştim tutturmuştum rengimi böyle oldu :)

Bir boya daha yaparsam ne olur düşünemiyorum açıkçası siyahtan bakıra geçmem 6 ayımı aldı tam oldu demiştim tutturmuştum rengimi böyle oldu :)
kahve tonlarında boyarsan yıpratmaz bende kızıla donmustum siyahtan sonra koyulttum goruntu acısından da kırıklar az belli oluyor hemde koyu renkler sacı besliyor

kahve tonlarında boyarsan yıpratmaz bende kızıla donmustum siyahtan sonra koyulttum goruntu acısından da kırıklar az belli oluyor hemde koyu renkler sacı besliyor
Evet haklısın koyu renkler göstermiyor pek yanıkları 1 ay kadar dinlensin istiyorum sonrasında renge bakacağım artık canım .. Evde kendim boyarım artık inancım yok kuaföre

Canim ben seni cok iyi anliyorum 1 hafta once inan benim basimada geldi saclarim yandi omuzlarimdan assagida idi suan ben kisa katli bir kesim yaptirdim kiriklarim gitti cok sukur benim yuzumden oval cok mukemmel durmuyor evet ama kirik saca ustelik kopuyor ve islakken sunuyorsa yapilacak bir sey yok kestirki yaptigin bakimlar kendine getirsin sacina benim suan yumusacik saclarim benimde psikolojim bozulmustu bu kadar kisa sacla ne yapacagim diye ustelik nisanliyim dugunumde olabilir ama bosverdim kestirdim uzatacagim uzatmak icin bakima basladim koku bende cok sukur sana tavsiyem kestir evet katli kisa zor sekil alacak ama duzene girer zamanla benim sacimda renk farklilillari bile var ama ben boyatmayacagim artik kendi dogal sacim alttan gelsin istiyorum

sana da çok geçmiş olsun canım bir şekilde halledilir duğunde hiç üzülme sen .. Ben de bugün gittim kulaklarımn hemen altında kut kestirdim yakıştı diyorlar ama alışmadığım için çokuntıdeyim ben de şuan.. Kısacık saçlarım oldu .. Şuan alışmadığım için mi bilmiyorum çok saçma sapan oldum gibi geliyotr

Sagol cnm merak etme alismasanda kabulleniyorsun ben 1 hafta ne yemwk yiyebildim nede uyudum ama suan daha iyiyim biliyorum uzayacak ve ben birdaha hic boyle hatalar yapmayacagim buda bi tecrube bizim icin sende artik skma canini

Sagol cnm merak etme alismasanda kabulleniyorsun ben 1 hafta ne yemwk yiyebildim nede uyudum ama suan daha iyiyim biliyorum uzayacak ve ben birdaha hic boyle hatalar yapmayacagim buda bi tecrube bizim icin sende artik skma canini
ben de bu sabahı zor ettim çok sıktım başıma ağrı oturdu ama bu bir çare değil bpşvermek gerek bir şekilde düzelecekler inşallah

gecen yil acik küllü kumral sevdam yuzunden yandi saclarim. fakat öyle böyle degil, kaynak kullaniyorum tepe kismi koptu tamamen. kuaför denilen sahiz zaten yipranik olan sacimi aciciyla 2 defa acti. amacim oysaki sadece kizil yansimadan kurtulmakdi.

kessem kesilcek yani kalmamisti. altlari yansaydi en azindan zaten kaynak kullaniyorum ama tepe kismi yani kaynaklari örten bölüm yandi. elden bisey gelmiyor malesef ,sabir ve cok kaliteli urunlerle bakim yaptim fakat yanan sac cok gec uzuyor. su an kopan yerler dudagimi geciyor allahdan..

Gecmis olsun cnm fena olmus seninki ben bu kuaforleri anlamiyorum zaten olmazsa olmaz de.neyseki toparlamis galiba saclarin aslinda fazla dusunmemek gerek ama her aynaya baktiginda maalesef mumkun olmuyor benim okadar kotu olmadi cok sukur ama suan cok kisalar nasil uzayacak bilmiyorum

hanımlar ben çok mutlu oldum o yüzden sizede yazmak istedim bir ay önce saçım röfleden yandı bir aydır pişmaniye gibi bir saçla gezdim yapmadığım bakım kalmadı kestirmekte istemiyorum iki gün önce biri bana keratin yüklemesi kesin çözüm dedi çok araştırdım bu gün gidip yaptırdım muhteşem bişey bu saçım çok canlı parlak ve hiç yanıl yok mucize gibi bişey çok mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim

sabir ve iyi bakimdan baska yapacak bisey yok malesef. saci öyle cabuk uzatan bi formulde yok inanma.
keratin yüklemesini bende kendim yapiyorum evde. davinesin keratin serumunu aldim. sana hangi markayi kullandilar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…