Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka yapacağım inşallah faydasını görürüm :)düz kestir o halde ben de katlı hic kullanamam mesela duz cok seviyorum istersen su kattu parrynin saci gbi kestir oval ya yüzün yakisabilir ama istemem dersen de azıcık kestirsen bile ne kadar kurtulursak o yanik kisimdan o kadar iyi diye düşünüyorum. Baska arkadaslar badem yağı falan demis bunlari da dene dogal yağların cidden bayagi faydasini gordum ben. Bu arada ne rica ederim canim benim insallah faydali da olabilirim o zaman ben daha cok mutlu olacagim:) ama 1 aya kadar sacin toparlanacak şuraya da yazıyorum:)
Buraya da yazarsan sonucu iyi olur canim:) hic moralini bozma bazılarınin dipten yanmis o yerlerden birdaha saç cikmiyormus. Yani senin durumun cok normal ve kolayca duzelebilir neler neler var halimize sukredelim bizTamam canım çok teşekkür ederim mutlaka yapacağım inşallah faydasını görürüm :)
tararken kopuyormu saclar benimki pismaniye gibi olmustu arkalar iyiydi on kısımdaki saclar daha cabuk yandıgı icin onlar berbat haldeydi yavas yavas kesmistim hepsini birden kesmek istemedim cunku kulak hizasına gelicekti artık iyi tabi ..argan yagı kullandım devamlı bide soguk suyla yıkıyordum saclarımı sıcak daha cok yıpratıyor
Tamam canım bugün gidip kestiririm artık bir aya da gelişmeleri paylaşırım burada şuan çok yoğun bir tempodayım bir de saça bu kadar vakit para üzüntü tüketti yani . Haklısın evet iyi ki daxı kullandım dun değilse fırçadan farksızdı bemiks ampul filan da var onları da destekleyeceğim artık bir aya toparlasın paylaşacağım gelişmeleri inşallah :)Buraya da yazarsan sonucu iyi olur canim:) hic moralini bozma bazılarınin dipten yanmis o yerlerden birdaha saç cikmiyormus. Yani senin durumun cok normal ve kolayca duzelebilir neler neler var halimize sukredelim biz
ben kendim kestim hep cıt cıt kullandım o sekilde atlattım o donemi:) bide sana tavsiyem rengini degistir kahve tonlarına boyatSürekli evde olsam kestiririm kulak altı ama işte çıtçıtlarla alıştım artık uzun saça . Evet kopuyor uzuyor tarağa geliyor her ıslak taramada kuruda da fırça gibi oldu .. Sen nasıl kestirmiştin canım ?
Haklisin vallahi servet düşmanı bu saclar ama napalim:) bol sans canim benimTamam canım bugün gidip kestiririm artık bir aya da gelişmeleri paylaşırım burada şuan çok yoğun bir tempodayım bir de saça bu kadar vakit para üzüntü tüketti yani . Haklısın evet iyi ki daxı kullandım dun değilse fırçadan farksızdı bemiks ampul filan da var onları da destekleyeceğim artık bir aya toparlasın paylaşacağım gelişmeleri inşallah :)
Bir boya daha yaparsam ne olur düşünemiyorum açıkçası siyahtan bakıra geçmem 6 ayımı aldı tam oldu demiştim tutturmuştum rengimi böyle oldu :)ben kendim kestim hep cıt cıt kullandım o sekilde atlattım o donemi:) bide sana tavsiyem rengini degistir kahve tonlarına boyat
kahve tonlarında boyarsan yıpratmaz bende kızıla donmustum siyahtan sonra koyulttum goruntu acısından da kırıklar az belli oluyor hemde koyu renkler sacı besliyorBir boya daha yaparsam ne olur düşünemiyorum açıkçası siyahtan bakıra geçmem 6 ayımı aldı tam oldu demiştim tutturmuştum rengimi böyle oldu :)
Evet haklısın koyu renkler göstermiyor pek yanıkları 1 ay kadar dinlensin istiyorum sonrasında renge bakacağım artık canım .. Evde kendim boyarım artık inancım yok kuaförekahve tonlarında boyarsan yıpratmaz bende kızıla donmustum siyahtan sonra koyulttum goruntu acısından da kırıklar az belli oluyor hemde koyu renkler sacı besliyor
sana da çok geçmiş olsun canım bir şekilde halledilir duğunde hiç üzülme sen .. Ben de bugün gittim kulaklarımn hemen altında kut kestirdim yakıştı diyorlar ama alışmadığım için çokuntıdeyim ben de şuan.. Kısacık saçlarım oldu .. Şuan alışmadığım için mi bilmiyorum çok saçma sapan oldum gibi geliyotrCanim ben seni cok iyi anliyorum 1 hafta once inan benim basimada geldi saclarim yandi omuzlarimdan assagida idi suan ben kisa katli bir kesim yaptirdim kiriklarim gitti cok sukur benim yuzumden oval cok mukemmel durmuyor evet ama kirik saca ustelik kopuyor ve islakken sunuyorsa yapilacak bir sey yok kestirki yaptigin bakimlar kendine getirsin sacina benim suan yumusacik saclarim benimde psikolojim bozulmustu bu kadar kisa sacla ne yapacagim diye ustelik nisanliyim dugunumde olabilir ama bosverdim kestirdim uzatacagim uzatmak icin bakima basladim koku bende cok sukur sana tavsiyem kestir evet katli kisa zor sekil alacak ama duzene girer zamanla benim sacimda renk farklilillari bile var ama ben boyatmayacagim artik kendi dogal sacim alttan gelsin istiyorum
sana da çok geçmiş olsun canım bir şekilde halledilir duğunde hiç üzülme sen .. Ben de bugün gittim kulaklarımn hemen altında kut kestirdim yakıştı diyorlar ama alışmadığım için çokuntıdeyim ben de şuan.. Kısacık saçlarım oldu .. Şuan alışmadığım için mi bilmiyorum çok saçma sapan oldum gibi geliyotr
ben de bu sabahı zor ettim çok sıktım başıma ağrı oturdu ama bu bir çare değil bpşvermek gerek bir şekilde düzelecekler inşallahSagol cnm merak etme alismasanda kabulleniyorsun ben 1 hafta ne yemwk yiyebildim nede uyudum ama suan daha iyiyim biliyorum uzayacak ve ben birdaha hic boyle hatalar yapmayacagim buda bi tecrube bizim icin sende artik skma canini
Kızlar saçlarımı kuaför dibe 5-10 cm kala bir yerden yaktı bir hışımla çıktım zaten yolda ağlamamak için zor tuttum kendimi..
Kafamda 3 plan var
1. Kulak altından kestirip kullanmak ( saçlarım çok az ve ince telli)
2. Beğenmezsem çıtçıt alıp kullanmak ( o da uzun kalacak çünkü orta boy yakışmıyor çok sırıtır mı kesim nasıl olmalı bilmiyorum)
3. Bakım yaparak düzeltmek saçları toparlayana kadar topuz filan yaparım diye düşündüm..
Kısa saç yakıştıramıyorum kendime hep uzun kullandığım için. Uyku girmiyor şuan gözüme yardım lütfen
sabir ve iyi bakimdan baska yapacak bisey yok malesef. saci öyle cabuk uzatan bi formulde yok inanma.Gecmis olsun cnm fena olmus seninki ben bu kuaforleri anlamiyorum zaten olmazsa olmaz de.neyseki toparlamis galiba saclarin aslinda fazla dusunmemek gerek ama her aynaya baktiginda maalesef mumkun olmuyor benim okadar kotu olmadi cok sukur ama suan cok kisalar nasil uzayacak bilmiyorum
keratin yüklemesini bende kendim yapiyorum evde. davinesin keratin serumunu aldim. sana hangi markayi kullandilar?hanımlar ben çok mutlu oldum o yüzden sizede yazmak istedim bir ay önce saçım röfleden yandı bir aydır pişmaniye gibi bir saçla gezdim yapmadığım bakım kalmadı kestirmekte istemiyorum iki gün önce biri bana keratin yüklemesi kesin çözüm dedi çok araştırdım bu gün gidip yaptırdım muhteşem bişey bu saçım çok canlı parlak ve hiç yanıl yok mucize gibi bişey çok mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?