Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım çok zor taranıyor önerilerinize ihtiyacım var

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
96
Diğer
selam kızlar saçlarım aşırı boyadan kurudu ve çok zor taranıyorakannehir gliss maske ve suyunu kullanıyorum başka önerisi olan varmıa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
banyodan sonra ıslak saça selective sık mavi su, fön suyu diyede geçiyo adı çok rahat açılıo saç ben ilk kullandığımda şoke oldum tek hamlede açıldı saçım

Çok kırık varsa da zor taranıyo diye biliyorum canım ben :uhm:

banyodan sonra ıslak saça selective sık mavi su, fön suyu diyede geçiyo adı çok rahat açılıo saç ben ilk kullandığımda şoke oldum tek hamlede açıldı saçım

evet çok duydum ama pek inanmamaştım.:kedi:mutlaka denicem canm hemde yarın teşekrlerolumunekankayizsmile

Evet o mavi suyu benim kuaförüm kullanıyordu sürekli banada al dedi aldım ciddi açılıyor hemen saç banyodan sonra ıslak saça 3-4 fıss yeterli..

Ben şöyle çözdüm dolaşma olayını. Banyoda saçımı karıştırarak yıkamıyorum kesinlikle. Şampuanı sadece saç derisinin olduğu bölgeye sürüp saçımın boyları aşağıda kalacak şekilde yıkıyorum. Yani uçlarına direk şampuan değmiyor sadece suyla yukardan akanlar. Bu saçı daha az kurutuyor. Saçlarımın uçlarını yukardaki saçlarla karıştırmıyorum. Sonra çok çok saç kremi. Tresemme Anti Breakage kullanıyorum. Gerçekten süper açıyor. Kesinlikle tavsiye derim. Çok saç kremi sürmekten korkmayın. Ayrıca saçımı duşta kremliyken tarıyorum sonra durulayıp çıkıyorum ve durulanmayan saç kremi sürüyorum. Durulanmayan krem dolaşmalara karşı da etkili oluoyr.Büyük gelişme var bende. Umarım işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…