• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok yağlanıyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
kızlar saçlarımı gün aşırı yıkıyorum ama yine de çok yağlanıyor artık sabrım kalmadı okulum başlıcak yoğun bir ders çalışma temposuna girmek zorundayım gün aşırı saç yıkıyorum ve kurutuyorum öyle olunca da çok vaktimi alıyor bişeyler önerebilir misiniz yada iki günde yağlanması normal mi ??

canım benim saçım da aşırı yağlı ve genelde her gün yıkıyorum saçımı yoksa hem vıccık vıcık yağ oluyor, hem de ekşi bir koku oluşuyor.

son günlerdeki araştırmalarımla yeni bir uygulamaya başladım sonuç vereceğini umuyorum. eğer ben kısa bir süre sonra sonuç alırsam yazarım canım sen de denersin.

şimdi kozmetik şampuanların içinde silikonlu maddeler varmış,bu maddeler saç derisini film gibi kaplayıp,normal şekilde yıkamakla çıkmadığından; saç derisinin hava alabilmesi ve daha az yağlanması için onu bu silikonlu tabakadan kurtarmak gerekliymiş. bunu da haftada bir birer çay kaşığı silikonsuz şampuan+karbonat karışımını uygulamakla yapıyormuşuz.dün ilk denememi yaptım.toplam 4 kez yapılacak yani 1 ay sürecek.ama ben biraz aceleci olduğumdan bunu haftada iki yapıyım diyorum yağlanmaya deva olacak mı bakalım canım.

sonuçları yazarım, öptüm seni :66::54:

Son düzenleme:
canım hergün yıkaman saçlarını dahada yağlandırır. Benimd eufak bi önerim olacak mesela acil biyere çıkman gerekti saçların yağlı ve yıkamaya vaktin yok. Eğer oyleyse hemen bebek pudrasını saçına birazdan döküp fırçalıyosun al sana saçlarının yağı gitti:40 ben sıksık bu yönteme başvurmak zorunda kalıyorum malesef benimde saclarım çabuk yağlanıyo çünkü. Bu yuzden evden pudrayı eksik etmem:34:

canım hergün yıkaman saçlarını dahada yağlandırır. Benimd eufak bi önerim olacak mesela acil biyere çıkman gerekti saçların yağlı ve yıkamaya vaktin yok. Eğer oyleyse hemen bebek pudrasını saçına birazdan döküp fırçalıyosun al sana saçlarının yağı gitti:40 ben sıksık bu yönteme başvurmak zorunda kalıyorum malesef benimde saclarım çabuk yağlanıyo çünkü. Bu yuzden evden pudrayı eksik etmem:34:

aa süper bi yöntemmiş canım :52: peki gün içerisinde beyaz kalıntılar yapmıyomu saç diplerinde böyle dışardan gözüken?

Back