lütfen bu yazackları mı dikkatlice okuyunuz hanımlar benim çok gür parıl parıl saçlarım vardı boya boya boya derken açıcılar saçlarım yandı kurudu da kurudu buna bi de hızlı bi dökülme eklendi ne yapacağımı sapıttım sonunda saçları mı ilk iş koyu bi renge boyamak oldu kestirdim 2 ay da bi ardından doktora gittim bana çinko ve folik asit ilacı verdi birde yanında ketoral şampuan ve sanfiyto adında bi şampuan verdi dökülmem durmadı ama azldı diyebilirim bende evde daha önce hakiki zeytin yağının içine yazdan koyduğum sarımsaklar vardı artık sarımsak yağı olmuş ketoral şampuanın içine bu yağı ekledim nerdeyse bi kapattan fazlaydı önce saçlarımı ketoralle yıkıyorum ardından sanfiyto ile dökülmem çok durdu saçlarımdaki kuruluk kayboldu acayip canlandı ara sırada sarımsağı 2 ye bölüp tuza banıp saçımın dibine sürüyorum bekletiyorum çok faydasını görüyorum bunların denemediğim şey kalmamıştı neyse biraz karışık yazdım ama hepsini anlattım sanırım öncelikle kan değerlerinizi ölçtürün sonra bakıma saçınızdan başlayın boyadan bu süreçte uzak durun kısa zamanda ben gibi sizlerde mutlu olacksınız bu arada ketoral şampuanı devlet karşılıyo sanfiyto şampuanın fiyatı ise 30 tl sarımsağı ve sarımsak yağını ihmal etmeyin sarımsak yağıda hakiki zeytin yağında dönüşmüş yağ olsun muck muck muck