Ya saç kurulugunu gidermek için bu yagli bakimlardan uygulayipta sonuç alan var mi? Ne kadar zaman sonra gözle görülür bi düzelme oluyor? Su an badem yagi + jojoba yagli bakim uyguluyorum henüz iki defa yaptim ama bi gelisme yok.. insan gelisme görmeyince umudu kiriliyor, devam edesim gelmiyor hiç.. uzun süre devam etmiste sonuç almis birilerinin tavsiyelerine ihtiyacim vaaar!
canlar ben su karısımı ypıyorum ve epey güzellesti.ceviz yağı susam yağı badem yağı hint yağına bepanten bemiks evigen ampülleri kırıyorum birer tane,bir bıldırcın yumurtası kırıyorum ve kökten uca sürüp streçliyip yatıyorum sabah yıkıyorum.iki üç günde bir uygluyorum.ardındanda loreal expert absolut repair maskeyi suyunu aldıgam saçlarım sürüp on dk sonra yıkıyorum çoook iyi geiyor öneririm kızlar.bu arada avokadoda çok iyi geliyomus olgun olck ama.onuda katıcam bi dahakı sefere
1,5 senedir yag karisimlari kullaniyorum, kuruluga bir faydasi olmadi...sadece saclarimi besledi, hacim katti ama kuruluk özellikle üst kisimlarda var !!!