• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saclarim cok kuru, bana bir caree !!!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ya saç kurulugunu gidermek için bu yagli bakimlardan uygulayipta sonuç alan var mi? Ne kadar zaman sonra gözle görülür bi düzelme oluyor? Su an badem yagi + jojoba yagli bakim uyguluyorum henüz iki defa yaptim ama bi gelisme yok.. insan gelisme görmeyince umudu kiriliyor, devam edesim gelmiyor hiç.. uzun süre devam etmiste sonuç almis birilerinin tavsiyelerine ihtiyacim vaaar!

canlar ben su karısımı ypıyorum ve epey güzellesti.ceviz yağı susam yağı badem yağı hint yağına bepanten bemiks evigen ampülleri kırıyorum birer tane,bir bıldırcın yumurtası kırıyorum ve kökten uca sürüp streçliyip yatıyorum sabah yıkıyorum.iki üç günde bir uygluyorum.ardındanda loreal expert absolut repair maskeyi suyunu aldıgam saçlarım sürüp on dk sonra yıkıyorum çoook iyi geiyor öneririm kızlar.bu arada avokadoda çok iyi geliyomus olgun olck ama.onuda katıcam bi dahakı sefere

1,5 senedir yag karisimlari kullaniyorum, kuruluga bir faydasi olmadi...sadece saclarimi besledi, hacim katti ama kuruluk özellikle üst kisimlarda var !!!

canım işlemden dolayı aşırı hasar görmüşse yavs yavas kestir ve saçın müsaitse katlı bi kesimde yapabilirsin.beslenmeden kaynaklı olailirmi acaba canım?forumda mayalı süt içenler var bi dene istersen.cünkü uçların kuru olması alışıldık bi durum ama tepelerin olması ilginç tatlım

canım işlemden dolayı aşırı hasar görmüşse yavs yavas kestir ve saçın müsaitse katlı bi kesimde yapabilirsin.beslenmeden kaynaklı olailirmi acaba canım?forumda mayalı süt içenler var bi dene istersen.cünkü uçların kuru olması alışıldık bi durum ama tepelerin olması ilginç tatlım

Uzun yillar röfle yaptirdigim icin gecen sene bahar aylarinda kestirdim kisacik, erkek gibi oldum...o zamandan bu zamanda hic boya vurmadim saclarima. Uzamasi icin, bakim icin cesit cesit yaglar kullandim, bemiks kullandim, yumurtalar mayonez bile .... fakat tepeleri yine kuru yine kuru !!! Özellikle yikadigim ilk gün...beslenmeden olabilirmi ,orasini bilemiyecegim ! mayali süt dedigin ne oluyor ki, kefir mi `? Eger oysa, 3 hafta kadar ictim, kilo yapamya baslayinca birakmistim...

canım ılık süte 1 tatlı kaşığı kuru maya karıstırıp içiyor kızlar.saç uzatmak için yapılıyor ama kullananlar nem canlılık ve saç yapısında iyileşme kaydetmişler çok memnunlar.tadı kötymüş ama 1 ayın sonunda hem uzama hemde düzelme olmus.bende baslıycam ama yurtta kalıyorum istikrarlı bi sekilde uygulamam zor.kilo yapıyosa light sütle deneyebilirsin...

canım ılık süte 1 tatlı kaşığı kuru maya karıstırıp içiyor kızlar.saç uzatmak için yapılıyor ama kullananlar nem canlılık ve saç yapısında iyileşme kaydetmişler çok memnunlar.tadı kötymüş ama 1 ayın sonunda hem uzama hemde düzelme olmus.bende baslıycam ama yurtta kalıyorum istikrarlı bi sekilde uygulamam zor.kilo yapıyosa light sütle deneyebilirsin...

hiim ilk defa duydum bunu CADIARZU Fakat denemekte fayda var, evet su siralar dietteyim :1rolleyes: yagsiz süt ile denemis olurum. Cok tesekkür ettim canim, umarim bir faydasini görürüm

umarım yarar canım saçlarım yüzünden depresyona girmiştim bilirim ne sıkıcı bi durum oldugunumafoldumben

canım benim,''buyrun kızlar bir maskede benden herkese canlı saçlar diliyorum'' adında bir konu açtım senin topiğin iki topik altında ordaki maske tarifi tam senlik bir göz at istersen.

canım benim,''buyrun kızlar bir maskede benden herkese canlı saçlar diliyorum'' adında bir konu açtım senin topiğin iki topik altında ordaki maske tarifi tam senlik bir göz at istersen.

Cok tesekkür ederim, hemen bakiyorum opuyorumnanaktan

Merhaba Bayanlar,a.s.

Saclarim cok kuru , bir caresini bulamiyorum ...Kisaca anlatayim...Düz fön ve röfle saclarimi cok yipratmisti. Saclarimi kisacik kestirip dogal bakima basladim. 1 senedir aksatmadan bakim yaptim. . Zeytin yagi,badem yagi, hint yagi, bemiks ampül arada yumurta sarisi. Son 1-2 aydir her hafta degil 2-3 haftada yapiyorum. Simdi saclarim omuzularimda fakat özellikle üst kisimlari cok kuru.Bu kadar yag sürmeme ragmen halen kuru olmasina sasiriyorum...
Bana bir önerileriniz var mi ? Simdiden cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

benim de saçlarım çok kurudur. banyoda saçımı şampuanladıktan sonra saç kreminden avuç avuç sürerim. abartı bir şekilde. çıktıktan sonra elidor krem 7/24 sürerim taramadan önce. kuruturum. kuruttuktan sonra gene krem 7/24 sürerim biraz. onun dışında hergün kuru saçıma yine krem 7/24 sürerim hem de abartı miktarda. elime nemlendirici krem sürsem elimi saçıma da sürerim. bunları yapmazsam saçlarım bildiğin odun olur. şimdiye kadar böyle iyi idare ediyordum. yağ ile bakım yapmaya yeni başladım. oriflamein sıcak bakım yağını aldım haftada bir yapıyorum. iyi geldi o da. bir de şu meşhur sinamekili maskeye başladım ama o biraz zahmetli.

benim de saçlarım çok kurudur. banyoda saçımı şampuanladıktan sonra saç kreminden avuç avuç sürerim. abartı bir şekilde. çıktıktan sonra elidor krem 7/24 sürerim taramadan önce. kuruturum. kuruttuktan sonra gene krem 7/24 sürerim biraz. onun dışında hergün kuru saçıma yine krem 7/24 sürerim hem de abartı miktarda. elime nemlendirici krem sürsem elimi saçıma da sürerim. bunları yapmazsam saçlarım bildiğin odun olur. şimdiye kadar böyle iyi idare ediyordum. yağ ile bakım yapmaya yeni başladım. oriflamein sıcak bakım yağını aldım haftada bir yapıyorum. iyi geldi o da. bir de şu meşhur sinamekili maskeye başladım ama o biraz zahmetli.

canım o sinamekili maskeye bi tane avakado ezip koy düzenli dene bak ne yumuşak saçların olacak.

2323 actigin topige yazmistim gerci, avakadoyu ezip mi uyguluyorsun ? Ayrica sinamekili kürü 6 haftadir bende uyguluyorum... :1rolleyes:

canım en kolay şöle DURULANMAYAN saç kremlerinden kullan bi süre sonra saç kendi nemini sağlamaya başlıyo.benim saçlarım röfleli ama bu sayede yumuşacık.

canım en kolay şöle DURULANMAYAN saç kremlerinden kullan bi süre sonra saç kendi nemini sağlamaya başlıyo.benim saçlarım röfleli ama bu sayede yumuşacık.

Her zaman degil arada kullaniyorum bakim ürünü, su siralar gece icin olanini kullaniyorum. Birde almanyadaki sac ürünleri ile türkiye' deki ürünler arasinda bir farklilik olabilecegini de düsünmüyor degilim hani ...

ama ben fısfıslı şişeye doldurum uyguluyorum onu. avakadoyu koyarsam olmaz ki. onu ayrıca ezip sürsek olmaz mı.

canim bende o kürü uyguluyorum su siralar, elimle sürüyorum ...bir dahakine avakadoyuda ezip denemeyi düsünüyorum... artik onu dene bunu dene, deneme tahatasina cevirdim saclarimi :kedi: umarim daha beter olmazlar sırnaşık şey

canim bende o kürü uyguluyorum su siralar, elimle sürüyorum ...bir dahakine avakadoyuda ezip denemeyi düsünüyorum... artik onu dene bunu dene, deneme tahatasina cevirdim saclarimi :kedi: umarim daha beter olmazlar sırnaşık şey

yok,yok beter olmazz merak etme herşey doğal nasılsa.sinamekinin içine ezerek karıştırın zaten sinameki çok fazla suyla yapılmadığı için avakado eklenince bebek maması kıvamında oluyo ve bu yüzden maske diye kullanmış oluyosunuz.gerçekten iyi nemlendirip parlatıyo.

yok,yok beter olmazz merak etme herşey doğal nasılsa.sinamekinin içine ezerek karıştırın zaten sinameki çok fazla suyla yapılmadığı için avakado eklenince bebek maması kıvamında oluyo ve bu yüzden maske diye kullanmış oluyosunuz.gerçekten iyi nemlendirip parlatıyo.

Haftaya alip denerim canim zemuszemus

Back