• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saclarim cok kuru, bana bir caree !!!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
lütfen bu yazackları mı dikkatlice okuyunuz hanımlar benim çok gür parıl parıl saçlarım vardı boya boya boya derken açıcılar saçlarım yandı kurudu da kurudu buna bi de hızlı bi dökülme eklendi ne yapacağımı sapıttım sonunda saçları mı ilk iş koyu bi renge boyamak oldu kestirdim 2 ay da bi ardından doktora gittim bana çinko ve folik asit ilacı verdi birde yanında ketoral şampuan ve sanfiyto adında bi şampuan verdi dökülmem durmadı ama azldı diyebilirim bende evde daha önce hakiki zeytin yağının içine yazdan koyduğum sarımsaklar vardı artık sarımsak yağı olmuş ketoral şampuanın içine bu yağı ekledim nerdeyse bi kapattan fazlaydı önce saçlarımı ketoralle yıkıyorum ardından sanfiyto ile dökülmem çok durdu saçlarımdaki kuruluk kayboldu acayip canlandı ara sırada sarımsağı 2 ye bölüp tuza banıp saçımın dibine sürüyorum bekletiyorum çok faydasını görüyorum bunların denemediğim şey kalmamıştı neyse biraz karışık yazdım ama hepsini anlattım sanırım öncelikle kan değerlerinizi ölçtürün sonra bakıma saçınızdan başlayın boyadan bu süreçte uzak durun kısa zamanda ben gibi sizlerde mutlu olacksınız bu arada ketoral şampuanı devlet karşılıyo sanfiyto şampuanın fiyatı ise 30 tl sarımsağı ve sarımsak yağını ihmal etmeyin sarımsak yağıda hakiki zeytin yağında dönüşmüş yağ olsun muck muck muck

lütfen bu yazackları mı dikkatlice okuyunuz hanımlar benim çok gür parıl parıl saçlarım vardı boya boya boya derken açıcılar saçlarım yandı kurudu da kurudu buna bi de hızlı bi dökülme eklendi ne yapacağımı sapıttım sonunda saçları mı ilk iş koyu bi renge boyamak oldu kestirdim 2 ay da bi ardından doktora gittim bana çinko ve folik asit ilacı verdi birde yanında ketoral şampuan ve sanfiyto adında bi şampuan verdi dökülmem durmadı ama azldı diyebilirim bende evde daha önce hakiki zeytin yağının içine yazdan koyduğum sarımsaklar vardı artık sarımsak yağı olmuş ketoral şampuanın içine bu yağı ekledim nerdeyse bi kapattan fazlaydı önce saçlarımı ketoralle yıkıyorum ardından sanfiyto ile dökülmem çok durdu saçlarımdaki kuruluk kayboldu acayip canlandı ara sırada sarımsağı 2 ye bölüp tuza banıp saçımın dibine sürüyorum bekletiyorum çok faydasını görüyorum bunların denemediğim şey kalmamıştı neyse biraz karışık yazdım ama hepsini anlattım sanırım öncelikle kan değerlerinizi ölçtürün sonra bakıma saçınızdan başlayın boyadan bu süreçte uzak durun kısa zamanda ben gibi sizlerde mutlu olacksınız bu arada ketoral şampuanı devlet karşılıyo sanfiyto şampuanın fiyatı ise 30 tl sarımsağı ve sarımsak yağını ihmal etmeyin sarımsak yağıda hakiki zeytin yağında dönüşmüş yağ olsun muck muck muck

merhaba nerta, almayada yasiyorum, o dedigin ilaclari ve sampuanlari burdfa bulmam mümkünmü acaba ? Sarimsagi ben 2 dfa uyguladim, kokusu ben mahvetti, aylarca o koku gitmedi saclarimdan, artik usanmistim resmen....sarimsaklari dövüp bi kavanazo doldurdm sonra icine zeytin yagi ekletip bekletmistim...sonra sacima o karisimdan sürdüm , sonuc böööööö :sinifsinif: faydasi vardir ama ona süphem yok ... su an ki saclarimdan memnunum, yaglar otlar bemiksler cok kullandim cünkü ...fakat kuruluk halen var, sanirim saclarimin yapisindan kaynakalniyor diye düsünmeye basladim artik :uhm: fakat saclarim artik gürlesti, bunu fark edebiliyorum, saglikli gözüküyorlar artik, buda beni mutlu ediyor...1,5 yildir boya yapmiyorum ...yaza belki röfle yapabilirim bayanssulusmile

menekşe yağıda iyi geliyor ilk sürünce kurutmuş gibi saçlar hışır hışır oluyor ama bir süre geçince oldukça yumuşuyor. Ayrıca bu yağ saçı yıkayınca da kazık gibi olmasını engelliyor.

menekşe yağıda iyi geliyor ilk sürünce kurutmuş gibi saçlar hışır hışır oluyor ama bir süre geçince oldukça yumuşuyor. Ayrıca bu yağ saçı yıkayınca da kazık gibi olmasını engelliyor.

hiim kokusuda güzel o yagin....fakat kalmadi bende, yurtdisindayim, bu yaglar otlar burada pek bulunmuyor bilmiyorumkismile

mrba bence bepanten ve bemiks ampuller çok işe yarıyor saç çıkartıyor ve besliyor bende haftada 1 kez yapmaya çalışıyorum şuanda saçlarım bakımlı ve çoğaldı aynı zamanda müşterilerimede uyguluyorum herkes çok memnun 1bepanten 1 bemiksampu 1 çay bardağı zeytn yagı önce diplerine kalanınıda uçlara sür 1 saat bekle sonra yıka 2 3 yamada değışikligi farkedeceksınız zaten

Back