• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kötü diyenlerin paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
buyrun hanımlar sızde bızle paylaşın , bakım önerilerinde bununun... beklıyoruz

ya benim saçlarımın rengi çok karışık küllü renklerin her tonu war,boyatmak istiyrum (röfle)ama istediğim rengin adını tam olarak bılmıyorum resim koymak istiyorum we nasıl kouluyor bılmıyorum yardımcı olusanız seewınırım

GUZELIM bi siteye gir istedgın rengin fotosunu bul o sitenin linkini koy yazı yazdıın yere ben açıp bakiim

saçlarım kötü diyen biri olarak hoşgeldim galiba :) hatta saçım yok da diyebilirim ( dilimin beterini çekmesem bari )

saçlarımın renginden ve gürlüğünden çok memnunum.Ama bende saçlarımın kolayca şekle girememesinden şikayetciyim =(

hacim verici bi formül yazam sana hemen
Hacim Kazandırmak (Saç Doğal Bakım)

Saçınızı yıkadıktan sonra havluyla hafif friksiyon yaparak kurulayın. Daha sonra saç dibinize masaj yapın. Bu yöntemle saç dipleriniz uyarılır ve kan dolaşımı düzenlenir; böylece saçınız tel tel ayrılacak ve kabaracaktır. Kurutma makine si kullanıyorsanız, parmaklarınızla saç köklerinizi ayırarak kurutun.

Saçınız kuruyken hacim kazandırmak istiyorsanız, bir püskürtücü yardımıyla nemlendirin ve yuvarlak hareketlerle saç dibinize masaj yapın. Daha sonra şekillendirici bir köpük kullanın ve saçınızı kurutma makinesi ile kurutarak köpüğü sabitleyin.

Saçınızı fırçalarken öne doğru eğilerek içten fırçalayın. Sonra arkaya atarak dıştan da fırçalayın. Bu işlem saçı iyice düzeltecek ve daha "havalı" durmasını sağlayacaktır.

Küçük bir reçete: bir havluyu birayla nemlendirerek nemli saç diplerinize sürüp saçınızı öyle kurutun. Biradaki maya saçın hacmini artırarak harika görünmenizi sağlayacaktır.

hacim verici bi formül yazam sana hemen
Hacim Kazandırmak (Saç Doğal Bakım)

Saçınızı yıkadıktan sonra havluyla hafif friksiyon yaparak kurulayın. Daha sonra saç dibinize masaj yapın. Bu yöntemle saç dipleriniz uyarılır ve kan dolaşımı düzenlenir; böylece saçınız tel tel ayrılacak ve kabaracaktır. Kurutma makine si kullanıyorsanız, parmaklarınızla saç köklerinizi ayırarak kurutun.

Saçınız kuruyken hacim kazandırmak istiyorsanız, bir püskürtücü yardımıyla nemlendirin ve yuvarlak hareketlerle saç dibinize masaj yapın. Daha sonra şekillendirici bir köpük kullanın ve saçınızı kurutma makinesi ile kurutarak köpüğü sabitleyin.

Saçınızı fırçalarken öne doğru eğilerek içten fırçalayın. Sonra arkaya atarak dıştan da fırçalayın. Bu işlem saçı iyice düzeltecek ve daha "havalı" durmasını sağlayacaktır.

Küçük bir reçete: bir havluyu birayla nemlendirerek nemli saç diplerinize sürüp saçınızı öyle kurutun. Biradaki maya saçın hacmini artırarak harika görünmenizi sağlayacaktır.

İşte benim alanım :delphin: Saçlarım hem çok kuru hemde şekle şemale girmiyo çalı gibi duruyo :1no2:-tatlicadiarzu-Bütün şampuanları denedim desem yeri :delphin: ama pek işe yaramadı...bide son zamanlarda dökülme başladı buu gidişle kel kalırım yakında :çok üzgünüm: banada bir önerisi olan varmı acaba :uhm: :delphin:

benım durumum aynı sankı benım saçları annattın:D wallaa önerilerim var
mesela şampuanın ıcıne kesın 1kapan çam terebentin koy
hafta en az 1 kere sadece saçlarına zeytın yagı sür beklet ve yıka
bu ikisi saçlarının biraz daha sağlıklı gorunmesini sağlıcak ve parlatıcak kuruluğunu yok edicek bunları dene güzel :)

benım durumum aynı sankı benım saçları annattın:D wallaa önerilerim var
mesela şampuanın ıcıne kesın 1kapan çam terebentin koy
hafta en az 1 kere sadece saçlarına zeytın yagı sür beklet ve yıka
bu ikisi saçlarının biraz daha sağlıklı gorunmesini sağlıcak ve parlatıcak kuruluğunu yok edicek bunları dene güzel :)
Hımm..Teşekkür ederim canım bi deneyelim bakalım..Bu çamterebentin nerden bulacaz acaba aktar filan mı yoksa eczanelerdemi :uhm: En kısa zamanda uygulamaya geçeyim kaydirigubbakcemile5 sonuçları yazarım bakalım işe yarıcakmı :1closedeyes:a.s.

guzelım çam terebentin aktarda satılıo minik şişe

şampuanının içine 1kapak koy 1kapaktan cok koyma.

özellikle şu hoşuma gitti canım bir bakarsan çok sevinirim img468.imageshack.us/img468/4679/112qh2.jpg

1.foto sarının bı tonu ama o tonu tutturmak ıcın guzel bı alt yapın olması lazım
2. de kolaya benzıor tabı yıne alt yapı lazım
saçların ne renk guzelım

sanırım röfle onlar da tam olarak ne renk biliyormusun

küllü kumral cok guzeldır ama allahtan sıyah dııl yaptırabılırsn yanı yanmaz saçların...
evdemı yapcaksın yoksa kuafordemı dusunuosun

Back