Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kırık .

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rahime38

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
8
0
16
Kayseri
Öncelikle Merhabalar bu ssitede güzel önerilerr görrdüm zeytin yağı yumurta sarısı tarifini uyguluyorum .

saçlarım kısa ve çok kabarıyo düzleştirmeden şekil veremiyorum saçlarımın çabuk uzamasını istiyorum bildiğiniz tarifler öneriler varsa yazınN

Allah Rağzı oLsun

canım yumurta sarısı sürme saçına kurutuyormuş...
ben burdan bi tarif öğrendim.. o iyi geliyor tavsiye ederim
bal, zeytinyağı, 2 bepanten, 2 evingen ampulü karıştırıp saçıma sürüyorum.. gayet güzel oluyor..
3 saat beklet demişti burdaki arkadaş.. bekletebildiğin kadar beklet..
3 saat bekletince yumuşacık olmuştu gerçekten..

kırıksa, önce kesinlikle kestir yoksa yaptıgın hiçbirşey bi işe yaramaz. sonra uzatmaksa niyetin, bepanten bemiks evigeni kır şampuanın içine. sampuan bitkisel olsun doğal.. hatta sarımsaklı öneririm eczaneden alabilirsin kokusuz gayet güzel.. bemiksi de evliysen yada insanlarla iç içe çalışıyorsan kullanma derim, malum o koku pek cıkmıyor kolay kolay. ama cok iyi uzattıgı aşikar.. sonra istediğin saç bakım yağını kullanabilirsin maddi durumuna göre.. ama önce, kestir :)

benimde saçlarımın ucu çok kırık . hatta felaket durumda. beyaz beyaz noktalar bile var. saçımın bir teli 4-5 e bile ayrılabiliyor. bakımlara başlamadan önce bende tedirgindim açıkçası ya saçım uzatmassa yağtığım bakımlar işe yaramassa diye. ama kestirseydim ensemde olurdu heralde kurtulmam içinde. ve kısa saçta bana hiç yakışmaz. bende nisanın 25 inde yılan yağı , badem yağı , hint yağı kullanmaya başladım 2 günde bir yapıyodum . daha sonra turplu suya başladım haftada 2 gün tuplu su 1 günde yağ bakımı yapıyordum . geçen haftaya kadar turplu su yaptım . şuan turp mevsimi olmadığı için hiçbiyerde bulamadım bu yüzden sinameki yapmaya başladım 2. kürümü yaptım şuan. ayrıca 3 veya 4 haftadır gliserinli bakım suyu da sıkıyorum uçlarına. ayrıca şampuanıma sarımsak bal bemiks zeytinyağıda kattım. saçımı 20 nisandan beri düzleştirmiyorum sadece bir kere düzleştirdim oda 8 haziranda ve bi baktım acayip uzamış . göğsümün altında olan saçlarım şuan önden göbek deliğimin hizasında arkadan dahada uzun . yani uzun lafın kısası bence kestirme moralin bozulur sen bakımlara başla :) çok fazla konuştum başınızı ağrıttım kusura bakmayın :)ayrıca unutmadan şunuda söyliyim aycangülün bakım tarihlerinde yapıyorum bakımları ve kesim günlerinde saçımın ucundan kendim 1 cm kesiyorum :)

bak kendin dedin,sonuçta 1 cm de olsa düzenli kesiyosun :) ayrıca tebrik ederim ben tüm bunların 5te birini 5 yılda yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…