benimde saçlarımın ucu çok kırık . hatta felaket durumda. beyaz beyaz noktalar bile var. saçımın bir teli 4-5 e bile ayrılabiliyor. bakımlara başlamadan önce bende tedirgindim açıkçası ya saçım uzatmassa yağtığım bakımlar işe yaramassa diye. ama kestirseydim ensemde olurdu heralde kurtulmam içinde. ve kısa saçta bana hiç yakışmaz. bende nisanın 25 inde yılan yağı , badem yağı , hint yağı kullanmaya başladım 2 günde bir yapıyodum . daha sonra turplu suya başladım haftada 2 gün tuplu su 1 günde yağ bakımı yapıyordum . geçen haftaya kadar turplu su yaptım . şuan turp mevsimi olmadığı için hiçbiyerde bulamadım bu yüzden sinameki yapmaya başladım 2. kürümü yaptım şuan. ayrıca 3 veya 4 haftadır gliserinli bakım suyu da sıkıyorum uçlarına. ayrıca şampuanıma sarımsak bal bemiks zeytinyağıda kattım. saçımı 20 nisandan beri düzleştirmiyorum sadece bir kere düzleştirdim oda 8 haziranda ve bi baktım acayip uzamış . göğsümün altında olan saçlarım şuan önden göbek deliğimin hizasında arkadan dahada uzun . yani uzun lafın kısası bence kestirme moralin bozulur sen bakımlara başla :) çok fazla konuştum başınızı ağrıttım kusura bakmayın :)ayrıca unutmadan şunuda söyliyim aycangülün bakım tarihlerinde yapıyorum bakımları ve kesim günlerinde saçımın ucundan kendim 1 cm kesiyorum :)