saçlarım yıkadıkdan sonra cok karısıyor zor tarıyorum uzun sacı seviyorum ama inanın yıkadıktan sonra taramak için yoluyorum adeta saclarımı zor taranıyo cok karıısyo saçlarım ince telli oldugundan diyolar ama her ince telli saclar böyle mi oluyor yaaa?????
kuaforlerde mavi su satiliyor. walla ben cok faydasini goruyorum sanada tavsiye ederim! mavi su karismis saclara bir numaralari cozum hehe
krem kullanma bence benimde saçlarım ince telli ve taradıkça birbirine giriyo :) üstelik benim saçlarım çok uzun taramak daha zor ama şunu dene ;
saçlarını yıkamadan önce tara ve son yıkama aşamasında şampuanlıyken tara bide sonra saçlarını duruladınktan sonra havluya sar yarım saat kadar bekle ondan sonra tara göreceksin nekadar kolay tarandığını :)
yıkamadan önce yani kuruyken mi :uhm: bu imkansız benim saçlarım toptan elime gelir öyle yaparsam :roflol:, ayrıca şampuanlıyken ben de tarıyodum bi ara ama saçlarım tutam tutam geliyodu ıslak saç çok güçsüz olurmuş ve taranmaması gerekirmiş nemliyken taramak gerekirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?