• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok dökülüyor:((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ela1998

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
249
1
116
Almanya
Ya benim sacim cok az banyo yaprken cok dökülüyor annemin zaten saci hic yok dogustan sacim azmis benim anneme cektim kardesiminde saci cok az
ya sonradan nasil cogalta bilirim ?
Badem yagi gercekten iyi geliyormu ?
yardim lütfenn .. :D
daha 13 yasindayim sonradan cogalirmi annem gibi kellige mi gider bilmiyorum :( ..

Tatlım üzülme elbet bir çaresi vardır.Bir dr. a gitsen iyi olur.Suna dumankaya nın bir kürü var ne derece faydalı olur bilemiyorum
Eşit miktarda ılık zeytinyağı, susam yağı,

* 4 dövülmüş asprin,

* 4 damla kekik yağı,

* 4 damla lavanta yağı

* 1 tatlı kaşığı bira mayası
Bütün malzemeleri karıştırıp, saç diplerinize sürün. 2 saat bekleyip saçlarınızı durulayın. Son durulama suyuna da 2 çorba elma sirkesi katın. Bu uygulamayı haftada 1 defa tekrarlayın.Böyle yazıyordu inşallah faydası olur en azından bitkisel denemekte yarar var.Bu arada şampuanınıda çok iyi seçmelisin eczaneden saç dökülmesi için bir şampuan alabilirsin.

Tesekkür ederim :)
Ya ben almanyada oldugum icin buralarda pek böyle kekik yagi yada lavanta yagi gibi seyler satilmiyor satiliyorsada ben nerde bilmiyorum :(.
eczaneye gidip sorucam yinede doktorada.

lütfen yardim edinnn arkadaslar yaa :D
badem yagindan fayda görenler varmi
yada cörek otu yagindan
lütfen acil yardimmm :((((((((((((((((((((

ela aynı dertten ben de muzdaribim.. benim de saçlarım genetik olarak az ama kendisi kabarık olduğu için çok kötü durmuyor. ben 1hafta önce saç bakım yağı aldım aktardan içinde çörekotu ısırgan otu yağı sarımsak yağı badem yağı gibi bi yığın yağ var hepsinin karışımı yani. bir de ben zigavus şampuan aldım internetten sipariş edebilirsin şimdiden saç dökülmesini azalttı bende. zaten en iyi saç çıkarma yöntemi kökten kazıtmak :90: ama tabi kim cesaret eder ona :50: sadece elimizdekiyle idare etmek zorundayız :50:

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back
X