Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kızım 7 aylık oldu ama benim aşırı derecede saçlarım dökülüyor napcağımı bilemiyorum evin hereyeri saç resmen akıyor saçlarım bir önerisi olan varmı
hanımlar ben doğum yapalı 13 ay oldu ve malesef (çevremdede birçok doğum yapmış anne gibi benimde saçlarım halen) dökülmeye devam ediyor saçlarımın bazı yerlerinde dökülmeden kaynaklı inanılmaz bir seyrelme var..üstelik bunamı yanayım derken birde evde saç toplama macerası aman allahım:) bu tamamen hormonel bi durum dr gittim özellikledr bana verdiği kısa bi bilgi....özellikle emzirme döneminde olan annelerin daha çok dökülüyor.emzirme bittikten sonra biraz hafifliyor ama dökülmeye devam ediyor.bu durum yaklaşık 2 sene boyunca devam edicek meraklanma dedi gülerek:))benim kızım 10 aylıkken emmeyi bıraktı ve gerçekten dökülmsi azaldı ama malesef eskisine oranla azda olsa halen dökülüyor.bilgilerinize..
Slm arkadaşlar ben daha sizlere yeni katılıyorum 2 aylık hamileyim ama benim salarım yaklaşık 6-7 aydır aşırı dökülüyor yardımcı olurmusunuz
Kızlar ben H.C. saç bakımıyla tanıştım inanılmaz bişey saç dökülmlerim durdu inanılmaz saçlarım çıktı çok memnum kaldım kesinlike tavsiye ederim. haftada iki defa uyguluyosunuz 2 saat bekliyosun ve yıkıyosunuz ben şampuanınıda almıştım çok memnum kaldım. şu anda halen emziriyorm kızım 1 yaşında ama artık saçlarım dökülmüyor.