- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kına mı sürdü napti? Turuncu sac siyah akmasi fln sanki kina yakmis gibi.
Açıcı denen illetin saça sürülmemesi taraftarıyım. Bir kere sarı yaptırdım. Toparlayana kadar anam ağladı. Bir daha sarı yüzü görmek istemiyorumZaten bikere açılmışsa en azz diyim 6 ay açılma yüzü görmemesi lazım canı ne garibanın. S.ker atar valla saçı bu kadar açma işlemi. Üstelik beceremiyorlar da. Parasıyla rezil olacak konu sahibemiz ahhh
Param yokki.İssizim zaten.En az iki ay boyatmayi düşünmüyorum.Zaten sacimdaki boya aksın biraz.Zaten bikere açılmışsa en azz diyim 6 ay açılma yüzü görmemesi lazım canı ne garibanın. S.ker atar valla saçı bu kadar açma işlemi. Üstelik beceremiyorlar da. Parasıyla rezil olacak konu sahibemiz ahhh
Evet siyah aktı.Derken hani böyle kir akar ya saçım öyle aktı banyoda.Gidip benim gibi konuyu tekrar okudun mu hahahiçine ne kattıysa artıkın.
Bence git saçlarını koyukahverengiye boyat, sonra brushlight denen şeyden yaptırBunlar gibi duruyor saçım.
Param yokki.İssizim zaten.En az iki ay boyatmayi düşünmüyorum.Zaten sacimdaki boya aksın biraz.
Mor şapmuan işe yarıyor mu cidden? Ben hiçbir etkisini görmedim. John fridanınkini kullandım. Acaba başka marka mı almalıyım?Güzel durur aslında. Belki mor şampuan kullanmadığın için turuncu yansımalar kalıyor olabilir saçta.
Bence tekrar gitmelisin 9-10 yaşında çocuğun saç boyaması hiç hoş değil .Tek renk istiyorum.Ombre istemiyorum sari
istiyorum.Dedim.Diplerde siyah sevmiyorum kumral gibi de olur dedim.İsilti istemiyorum dedim.İsilti kendisi dedi.Sonra size bırakıyorum dedim.Sacim bu halde.Birde 9 10 yaşlarında çocuk boyadı saçımı.
Hem aşırı pahalı tutar bu dediğin en az 3k iyi bir yerde 5-6k hem de daha yeni yaptırmış. Saçları çok zarar görür. Zaten brushlight da doğal saça yapılır. Bence konu sahibi iyi bir kuaförde üstüne boya yaptırsın en yakın rengi elde etmeye çalışırlar. Ama turunculuktan yine küllü kumral olmaz kahveremgimsi olurBence git saçlarını koyukahverengiye boyat, sonra brushlight denen şeyden yaptır
Kuaförün kumral anlayışı nedir ? Koyu kumral desek kahverengiden açılır.Sari istedim yapmadı.Sacim ilk başta turuncu gibi duruyordu.İkinci yıkamada böyle eski model 2011 lerde karamel falan vardı ya.Ayni saçım öyle duruyor.
Benim saçım 1800 tuttu.2000 TL istedi.Komisyon oluyormuş kredi kartinda.Baska birkaç kişi de kartla ödedi.Ee 500 lira olsa anlarim.Ben o kadar parayla mı gezeyim.Bence tekrar gitmelisin 9-10 yaşında çocuğun saç boyaması hiç hoş değil .
Uzmanı kimse o boyaması lazım.
Ben dedim sizi şikayet edeceğim paylasacagım insta da falan dedim aşırı kızmıştım .
Soyeldigi fiyattan da 200 TL yüksek istedi hesap öderken .
Benim şarteller iyice attı .
Hem istediğim renk olmadı hem fazla fiyat istedi .
Tekrar boyasa otrurur bence artık saç rengin açılmıştır eskisine göre .
Kendi rengi biraz koyuysa bir kaç işlem yapması lazım ki istediğin bebek sarısı olsun.
Mor şapmuan işe yarıyor mu cidden? Ben hiçbir etkisini görmedim. John fridanınkini kullandım. Acaba başka marka mı almalıyım?
Hem aşırı pahalı tutar bu dediğin en az 3k iyi bir yerde 5-6k hem de daha yeni yaptırmış. Saçları çok zarar görür. Zaten brushlight da doğal saça yapılır. Bence konu sahibi iyi bir kuaförde üstüne boya yaptırsın en yakın rengi elde etmeye çalışırlar. Ama turunculuktan yine küllü kumral olmaz kahveremgimsi olur
Kuaförün kumral anlayışı nedir ? Koyu kumral desek kahverengiden açılır.Sari istedim yapmadı.Sacim ilk başta turuncu gibi duruyordu.İkinci yıkamada böyle eski model 2011 lerde karamel falan vardı ya.Ayni saçım öyle duruyor.
Ben sarı istiyordum.Sanane ben ilk kez boyattigin için sarıya alisamazmisim.
Winners Club Kuaför diye gir.İnstagramdan Konum olarak Ankara Etlik
2000. TLPembiş kaç lira verdin o kuaför bozuntusuna?
Resim paylassam ama burda silinmiyor gönderiler.Kuaförün sayfasına baktım. Onlarca yakışmayan saç kesimi ve saç boyası yapıp paylaşım yapmışlar.
Sizin doğal saç renginiz neydi de istediğiniz renk boya yapılmadı, anlayamadım.
Bulmuşlar yöntemini .Benim saçım 1800 tuttu.2000 TL istedi.Komisyon oluyormuş kredi kartinda.Baska birkaç kişi de kartla ödedi.Ee 500 lira olsa anlarim.Ben o kadar parayla mı gezeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?