- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kuaförden çıktığım gibi fotoğraf çektim.Sacimin tepesi bildiğin turuncu ama kuaföre dedim.Boya hakkında bilgim sıfır.Mor şampuan kullanmama gerek varmı dedim.Yok dedi.
Güneş ışığında turuncu yansımalar var.Mesela bina ışığında tam sevdiğim koyu kumral durdu. Çiğ sarılık var.Aşko, özelden yüzün gözükmeyecek şekilde foto atarsan, sana ne olduğunu ve ne yapman gerektiğini açıklayabilirim.
Ben evde saçlarımı koyu kahverengiden böyle kahverengi ombre tarzı yapmıştım, böyle ışığa göre kızıl yansımalar oluyor saçlarımda. Ama senin dediğin turuncu kısmını anlayamıyorum şuan.
O öyle.Aman uğraşma.Kendi tanıyor ya kuaförü.Arkadasinin cozum yorumuna patladim jsnsn
Güneş ışığında turuncu yansımalar var.Mesela bina ışığında tam sevdiğim koyu kumral durdu. Çiğ sarılık var.
Saçım yanmaz mi ?Hayir ya baya sikayet icin, duzeltsinler
Koyu kumral yansimaliymis.Ben bu arada düz renk istedim.İsilti katıcam dedi.Senin saçını anlamadım. Koyu renk yapmadı mı adam sarılık nasıl oldu?
Ben sarı istiyordum.Sanane ben ilk kez boyattigin için sarıya alisamazmisim.
Bunlar gibi duruyor saçım.Kuaförün kumral anlayışı nedir ? Koyu kumral desek kahverengiden açılır.Sari istedim yapmadı.Sacim ilk başta turuncu gibi duruyordu.İkinci yıkamada böyle eski model 2011 lerde karamel falan vardı ya.Ayni saçım öyle duruyor.
Tam anlayamadim ki valla rengini. Yani yakmasinlar artik bi zahmet nerden aldilar sertifikalari kamyoncular derneginden miSaçım yanmaz mi ?
Kuaförün kumral anlayışı nedir ? Koyu kumral desek kahverengiden açılır.Sari istedim yapmadı.Sacim ilk başta turuncu gibi duruyordu.İkinci yıkamada böyle eski model 2011 lerde karamel falan vardı ya.Ayni saçım öyle duruyor.
Bunlar gibi duruyor saçım.
Saçım yanmaz mi ?
Düzeltelim derken saçların elde kalmasın benim de aklıma geldiBence yine beceremezler ve yine açar saçını yanma tehlikeli bir kuaför Vibe aldım.
Bence mesaj at .Arkadaşıma dedim.Bosver kanka birdaha gitmezsin diyor.Belki beğenirsin diyor.Mesaj atacaktım aslında kuafore.Belki kuzenimle giderim.
Winners Club Kuaför diye gir.İnstagramdan Konum olarak Ankara EtlikBence yine beceremezler ve yine açar saçını yanma tehlikeli bir kuaför Vibe aldım.
O renkler de güzel yalnızBunlar gibi duruyor saçım.
Tek renk istiyorum.Ombre istemiyorum sariBence mesaj at .
Benimde başıma geldi yazdım hemen baya doldurdum saydım kadına .
Sonra dönüş yaptı nasıl istiyorsam öyle yapacağını duzeltecegini söyledi. eskisine göre çok daha düzgün oldu.
aralara sarı ışıltı istemiştim turuncu ışıltı yapmıştı
Cilayla falan düzeldi rengi açıldı turuncudan sarıya döndü aralar .
Saç rengimi tam bilmiyorum.Onlara uygun buldum.O renkler de güzel yalnızben severim galiba soğuk ton sarı istiyorsun onlar sıcak ton.
Düzeltelim derken saçların elde kalmasın benim de aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?