- 18 Şubat 2018
- 12.210
- 2
- 54.774
- 598
- 44
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ahhh beee, açıcı ile mi yaptı? Senin istediğin renk tam olarak ne?Söyle bir hele.2000. TL
Benim saçım açık kahve koyu kumral.Dogal saçım.Elma sirkesi ile yikardim bazen saçım hatta sarıya yakın dururdu.Resim paylassam ama burda silinmiyor gönderiler.
Aslında 3000 liraya anlaşmıştık.Cunku sarı yapacakti.Kesimde var içinde.Sonra bu renk olunca 2000 TL aldı.Bulmuşlar yöntemini .
Müşteri çekmek için az fiyat söylüyorlar kasaya geliyorsun 200 TL fazla fiyat söylüyorlar .
Pes diyorum .
Bizim memlekette var sanıyordum demekki heryerde var bu durum .
Ayrıca ben nakit ödedim kartla ödemedim .
2000 de az para değil
Resim paylassam ama burda silinmiyor gönderiler.
Siliniyor, yüzünü kapatıp paylaş bir bakalım.Benim saçım açık kahve koyu kumral.Dogal saçım.Elma sirkesi ile yikardim bazen saçım hatta sarıya yakın dururdu.
Kartla ödersem 2000 TL dedi.Nakit verirseniz 1800 dedi.Bulmuşlar yöntemini .
Müşteri çekmek için az fiyat söylüyorlar kasaya geliyorsun 200 TL fazla fiyat söylüyorlar .
Pes diyorum .
Bizim memlekette var sanıyordum demekki heryerde var bu durum .
Ayrıca ben nakit ödedim kartla ödemedim .
2000 de az para değil
Resim paylassam ama burda silinmiyor gönderiler.
Kartla ödersem 2000 TL dedi.Nakit verirseniz 1800 dedi.
Çünkü işlem yapmamis saçına düz boyayıp geçmiş büyük ihtimal .Aslında 3000 liraya anlaşmıştık.Cunku sarı yapacakti.Kesimde var içinde.Sonra bu renk olunca 2000 TL aldı.
Açıcı denen illetin saça sürülmemesi taraftarıyım. Bir kere sarı yaptırdım. Toparlayana kadar anam ağladı. Bir daha sarı yüzü görmek istemiyorummillet ayda bir kez cayır cayır saç açıyor
Çünkü işlem yapmamis saçına düz boyayıp geçmiş büyük ihtimal .
Sarı yapmak için bir kaç işlem yapması lazım. direk sarıya dönemezsin .
Bize attığı resimi gostermeliydi enazindan .Barbie bunu bilmedigi icin size birakiyorum demis. Yoksa su kadar islem yapti, sunu yapti diye yazardi biz de boyle bulmaca cozmezdik.
Bana mı buSarı saç bataklığı diye birşey var nedense bizim kadınlar daha takıntılı fino kuyrugu kadar saçı kalmış ama yeter ki sarı olsunben dediğine katılıyorum.
Gulsim Ali İlhan var ya oyuncu.Onun saç rengine çok bayıldım.Yeni saç rengine.Açıcı denen illetin saça sürülmemesi taraftarıyım. Bir kere sarı yaptırdım. Toparlayana kadar anam ağladı. Bir daha sarı yüzü görmek istemiyorummillet ayda bir kez cayır cayır saç açıyor
Eski konunuza böyle yazmıştım kuaförlere o kadar güvenmiyorum ki pahalı olunca daha iyi demek değil. Bir kuaför doğal açık renk saçı istediğiniz sarıya tutturamıyorsa mesleği yapmasınÇok iyi düşünün sarının hangi tonu olursa olsun sürekli ısı isteyen bir renk. Kuaför iyidir umarımayrıca 3-5 tel için dibinize dokunmayın uzadıkça 3 renk oluyor
Öyle bir şey için sarı saç konusunda ün yapmış bir kuaföre gitmelisin. Sarıyı herkes yapamıyor.Gulsim Ali İlhan var ya oyuncu.Onun saç rengine çok bayıldım.Yeni saç rengine.
1 ay sonra gerçekten daha mı kötü durur.KUaföre,
Ben bu yaptığınız saçtan hiç memmun kalmadım. Kaç gün bekledim, yıkadım renk oturur sandım, ama kullandıkça hem akıyor hem çok fazla yansıma var. Müsait bir randevu saati verin, bu saçı en az az yıpratacak şekilde düzeltin rengini. Ben bu saçla 1 ay sonra insan içine çıkamam dibim çok kötü durur.
Gibi şeyler yazsaydın keşke
Geçen 500 lirayı boyattı kuzen profesyonel değildi saçı ama beğenmiştik.Eski konunuza böyle yazmıştım kuaförlere o kadar güvenmiyorum ki pahalı olunca daha iyi demek değil. Bir kuaför doğal açık renk saçı istediğiniz sarıya tutturamıyorsa mesleği yapmasın
Bana mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?