- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Şuan maddiyat olarak gidemem zaten.İlk yikadigimda simsiyah aktı.Sonra akmadi.Neden olur böyle ?Hiç uğraşma biraz dinlensin başka kuaför bul profesyonel rengini sağlıklı bir renk yapar.
Şuan maddiyat olarak gidemem zaten.İlk yikadigimda simsiyah aktı.Sonra akmadi.Neden olur böyle ?
Saçım kumral diye boyandı.Ama nasıl duruyor.Yasak Elma dizisinde Kumru diye kadın varya.Onun saçı gibi karamel.Sacimi boyadan sonra ilk yıkarken siyah siyah aktı.Sonra ikinci yıkamada banyoda öyle akmadi saçım.Nasıl bir ton sarı istedin? Simsiyah ne alaka anlamadım neyi kaçırdım acaba
Saçım kumral diye boyandı.Ama nasıl duruyor.Yasak Elma dizisinde Kumru diye kadın varya.Onun saçı gibi karamel.Sacimi boyadan sonra ilk yıkarken siyah siyah aktı.Sonra ikinci yıkamada banyoda öyle akmadi saçım.
Saçım kumral diye boyandı.Ama nasıl duruyor.Yasak Elma dizisinde Kumru diye kadın varya.Onun saçı gibi karamel.Sacimi boyadan sonra ilk yıkarken siyah siyah aktı.Sonra ikinci yıkamada banyoda öyle akmadi saçım.
Kuaförden çıktığım gibi fotoğraf çektim.Sacimin tepesi bildiğin turuncu ama kuaföre dedim.Boya hakkında bilgim sıfır.Mor şampuan kullanmama gerek varmı dedim.Yok dedi.Güzel durur aslında. Belki mor şampuan kullanmadığın için turuncu yansımalar kalıyor olabilir saçta.
Güzel durur aslında. Belki mor şampuan kullanmadığın için turuncu yansımalar kalıyor olabilir saçta.
Ben sarı istiyordum.Sanane ben ilk kez boyattigin için sarıya alisamazmisim.Bence bunun kumralla çok alakası yok de cila yapsınlar yada kendin yap. Biraz küllü kumral katıp. O renk açılmaya devam eder dorelik var demek ki.
Cila falan için mi ?10 gun gecmeden bi gitsene nur yeniden, kontrol suresi yok mu canim gotur saclarini
Güzel durur aslında. Belki mor şampuan kullanmadığın için turuncu yansımalar kalıyor olabilir saçta.
Arkadaşıma dedim.Bosver kanka birdaha gitmezsin diyor.Belki beğenirsin diyor.Mesaj atacaktım aslında kuafore.Belki kuzenimle giderim.Kuaföre git ben sizden böyle bir saç değil sarı istemiştim de düzeltsinler. Bir sürü para alıyorlar hakkını versinler.
Kuaförden çıktığım gibi fotoğraf çektim.Sacimin tepesi bildiğin turuncu ama kuaföre dedim.Boya hakkında bilgim sıfır.Mor şampuan kullanmama gerek varmı dedim.Yok dedi.
Ay boşver kuzeni falan. İstediğin gibi yapmadıysa düzelttirme hakkın var.Arkadaşıma dedim.Bosver kanka birdaha gitmezsin diyor.Belki beğenirsin diyor.Mesaj atacaktım aslında kuafore.Belki kuzenimle giderim.
Hayir ya baya sikayet icin, duzeltsinlerCila falan için mi ?
Kına mı sürdü napti? Turuncu sac siyah akmasi fln sanki kina yakmis gibi.Nasıl bir ton sarı istedin? Simsiyah ne alaka anlamadım neyi kaçırdım acaba
Arkadasinin cozum yorumuna patladim jsnsnArkadaşıma dedim.Bosver kanka birdaha gitmezsin diyor.Belki beğenirsin diyor.Mesaj atacaktım aslında kuafore.Belki kuzenimle giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?