Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim berbat durumda, hicbir sekilde sekil almiyor! Ve cok inceler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,
benim sacim cok ince ve hicbir sekilde sekil almiyor. Ayrica sacimi yikadiktan sonra ertesi gün hemen yalaniyor! Ayrica elektiriklenmelerde oluyor en ufak seyde. Sizce neler yapmaliyim saclarimin normale dönmesi icin? Ömür boyu böylemi kalcaklar?

aynı durum bende de var.ama düzeleceği gün hayal gibi geliyor bana

bir çok şampuan denedim ama halen işe yarayan bir tane bile bulamadım.

canım aynı sorun bende de var..
ben yağlanma problemi için mecitefendi ısırganlı şampuan kullanıyorum..bir ara tresan ısırganlı da kullanmıştım..o da güzeldi..böylece 2 günde 1 saçlarımı yıkayabiliyorum..
saçlarım nemliyken de downunders natural sıvı saç kremi sıkıyorum,durulanmayan..elektriklenmeyi alıyor..
bende iyi oldu bunlar canlar

canim okudum bendede elektriklenme problemi var sac uzatma yöntemli isimli bölüm varya orda anneannemin sac uzatma yöntemii diye bi topik var onu dene cok iyi geliyo bende uzun zamandir yapmiyorum ama bu aralar firsatini bulursam yapicam ben cok memnun kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…