Merhaba arkadaslar,
benim sacim cok ince ve hicbir sekilde sekil almiyor. Ayrica sacimi yikadiktan sonra ertesi gün hemen yalaniyor! Ayrica elektiriklenmelerde oluyor en ufak seyde. Sizce neler yapmaliyim saclarimin normale dönmesi icin? Ömür boyu böylemi kalcaklar?
Merhaba arkadaslar,
benim sacim cok ince ve hicbir sekilde sekil almiyor. Ayrica sacimi yikadiktan sonra ertesi gün hemen yalaniyor! Ayrica elektiriklenmelerde oluyor en ufak seyde. Sizce neler yapmaliyim saclarimin normale dönmesi icin? Ömür boyu böylemi kalcaklar?
canım aynı sorun bende de var..
ben yağlanma problemi için mecitefendi ısırganlı şampuan kullanıyorum..bir ara tresan ısırganlı da kullanmıştım..o da güzeldi..böylece 2 günde 1 saçlarımı yıkayabiliyorum..
saçlarım nemliyken de downunders natural sıvı saç kremi sıkıyorum,durulanmayan..elektriklenmeyi alıyor..
bende iyi oldu bunlar canlar
canim okudum bendede elektriklenme problemi var sac uzatma yöntemli isimli bölüm varya orda anneannemin sac uzatma yöntemii diye bi topik var onu dene cok iyi geliyo bende uzun zamandir yapmiyorum ama bu aralar firsatini bulursam yapicam ben cok memnun kalmistim