Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde saçlarım çok uzundu doğum sonra düzeltmek için kuaförüme gittim.bu ne hal ...... dedi saçların çok bakımsızlaşmış hamilelik esnasında gel bi değişiklik yapalım dedi.iyi hadi yap bakalım sana bırakıyorum.ben sandım katlarını daha kısaltacak,kırıklarını alacak falan sandım.saçımı at kuyruk şeklinde yaptı ve en dipten kesti.saçı bir şeye sarıp elime verdi al sakla hatıra olur diye.ben neye uğradığımı şaşırdım.naptın sen yaa dedim ne bu bukadar kısa ve küt hiç sevmediğim saç şekli.aaa olurmu.... bu sene çok moda bu saç demezmi.neyse düzelti falan bildiğimiz küt oldu ve hiç sevmedim ben o saçı hiçmi hiç kullanışlı değil tavsiye etmem.sonra uzadı biraz gittim kat attırdım eski uzun saçımın kısa hali oldu.şimdi hiç kestirmicem uzatacam.
bende saçlarımı uzatmayı çok severim ama aynı şakili ve aynı rengi en fazla 3 yada 6 ay kulalnabilirim .kendimde değişikliği çok severim.bu kış saçlarım sırtıma kadarken kızıl yaptım kasımda ve perma yaptırdım bide saçlarım güzel oldu ama sıkldım taranmıodu artık ve 3 ay sonra saçlarımı yeni trend olan küt zigzag modeli kestirdim üstüne sarı boyatıca inanılmaz oldum .eğer yüzün uzunsa yada yuvarlak diilse çok fazla bence çok güzel bile olursun...hep kendini aynı görmekten sıklabilirsin unutma aynaya baktığında gözlerin ışıldayacaksa eğer buna geğer çok düşünme bence hemen karar ver sihir sensin unutma değneğini eline al ...
iibi kuaför olursa okey
ben kuaförden bir kere bile güler yüzlü çıkmamış olan biri olrak cesaret edemezdim küte