• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçları uzun olup da küt kestiren var mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

_birtane_

olacak olacak
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
1.084
0
116
40
Ankara
çookk kararsızım çoookkkkk:bbo:kaç yıldır hep aynı saçlarım uzun model katlı falan.değişiklik istiyorum ama pişman olmaktan deli gibi korkuyorum:uhm:
sonuçta bu hale yeniden gelmesi yıllar alır...fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum:enbuyukkk:

canım benimde saçlarım uzundu.bi kararla gittim kısacık kestirdim.kat kat ama.hem daha dinamik,hem daha genç,hemde daha sağlıklı gösterdi.pişmanda değilim.nasılolsa yine uzar.benimde 7 yılda uzamıştı.

benimde saçlarım şu an nerdeyse popoma gelcek (geldide) artık sıkıldım modeline kat verdiriyorum ama artık çok sıktı o yüzden bu cuma kestirmeye karar verdim ama tabiki kısa modellere cesaret edemem orta boy kestiricem önlerden hafif kat verdirip kahkül yapmayı planlıyorum bazen herkesin değişikliğe ihtiyacı vardır ama küt kestirmek için çok iyi düşünmek gerekiyor beni saçlarım çok çabuk uzar geçen sene orta boyun biraz üstünde saçlarımı kestirmiştim bu sene hemen uzadı çok iyi düşün

aynı dert bendede var saçlarım belime yakın biyerde.bende kavak yellerinde aslıyı gördüm göreli küt kesimi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum....bakalım karar verince gitcem kuaföre...:)

benim de saçlarım sırtımdaysı temmuzda nişanım olduktan sonra büyük biir cesaretle yanları uzun arkası kısa modelden kestirdim..Hem fönlü hem de kıvırcık kullanabiliyorum.Çok rahatmış valla iyi ki kestirmişim..

a.s.teşekkürler kızlar yorumlar için
geçenlerde de yani bir ay önce falan karar verip vazgeçmiştim; cesaretsizlik-tatlicadiarzu- oysa ne çabalarla ikna etmiştim eşimi.kendisi uzun saçlı görmek ister hep beni tanıştık tanışalı kısa kestirmedim dalaelaelaelaelae işte ikna ettim sonra ben vazgeçtim.şimdi karar verirsem bir daha nasıl ikna ederim bilmem:delphin:
incitanem evet beckham modeli.ben de öyle düşünüyorum.ama işte diyorum ya çok cesaret istiyooooookafamçokkarıştı

benimde saçlarım çok uzundu doğum sonra düzeltmek için kuaförüme gittim.bu ne hal ...... dedi saçların çok bakımsızlaşmış hamilelik esnasında gel bi değişiklik yapalım dedi.iyi hadi yap bakalım sana bırakıyorum.ben sandım katlarını daha kısaltacak,kırıklarını alacak falan sandım.saçımı at kuyruk şeklinde yaptı ve en dipten kesti.saçı bir şeye sarıp elime verdi al sakla hatıra olur diye.ben neye uğradığımı şaşırdım.naptın sen yaa dedim ne bu bukadar kısa ve küt hiç sevmediğim saç şekli.aaa olurmu.... bu sene çok moda bu saç demezmi.neyse düzelti falan bildiğimiz küt oldu ve hiç sevmedim ben o saçı hiçmi hiç kullanışlı değil tavsiye etmem.sonra uzadı biraz gittim kat attırdım eski uzun saçımın kısa hali oldu.şimdi hiç kestirmicem uzatacam.

bende sacımı bildim bileli hep uzun kullandım.. ilk defa saclarım omuzlarımda katlı bi model kesildi.. fön cekilince süper oluyo bayada dinamik bi havası var.. ama ben kullanmayı pek beceremiyorum hala.. alısmısım uzun saca sal gitsin ama simdi böyle degişik olunca insan daha bi degişik seyler denemek istiyo... becerebilen kullanabilen kestirmeli bence.. ama benim gibi sac konusunda beceriksiz isen alıskanlıgından vaz gecme..

bende saçlarımı uzatmayı çok severim ama aynı şakili ve aynı rengi en fazla 3 yada 6 ay kulalnabilirim .kendimde değişikliği çok severim.bu kış saçlarım sırtıma kadarken kızıl yaptım kasımda ve perma yaptırdım bide saçlarım güzel oldu ama sıkldım taranmıodu artık ve 3 ay sonra saçlarımı yeni trend olan küt zigzag modeli kestirdim üstüne sarı boyatıca inanılmaz oldum .eğer yüzün uzunsa yada yuvarlak diilse çok fazla bence çok güzel bile olursun...hep kendini aynı görmekten sıklabilirsin unutma aynaya baktığında gözlerin ışıldayacaksa eğer buna geğer çok düşünme bence hemen karar ver sihir sensin unutma değneğini eline al ...

iibi kuaför olursa okey
ben kuaförden bir kere bile güler yüzlü çıkmamış olan biri olrak cesaret edemezdim küte

benimde saçlarım çok uzundu doğum sonra düzeltmek için kuaförüme gittim.bu ne hal ...... dedi saçların çok bakımsızlaşmış hamilelik esnasında gel bi değişiklik yapalım dedi.iyi hadi yap bakalım sana bırakıyorum.ben sandım katlarını daha kısaltacak,kırıklarını alacak falan sandım.saçımı at kuyruk şeklinde yaptı ve en dipten kesti.saçı bir şeye sarıp elime verdi al sakla hatıra olur diye.ben neye uğradığımı şaşırdım.naptın sen yaa dedim ne bu bukadar kısa ve küt hiç sevmediğim saç şekli.aaa olurmu.... bu sene çok moda bu saç demezmi.neyse düzelti falan bildiğimiz küt oldu ve hiç sevmedim ben o saçı hiçmi hiç kullanışlı değil tavsiye etmem.sonra uzadı biraz gittim kat attırdım eski uzun saçımın kısa hali oldu.şimdi hiç kestirmicem uzatacam.

canım ya ankarada nerde yaşadın bu olayı..geçen sene batıkentte bi kuaförde aynısı benimde başıma geldi..belime kadar saçlarımı yok yıpranmış yok çok sade kat vericem diye rezil etti kuaför..istemediğimi söylediğim halde üstelik..aynen tarif ettiğin gibi saçma bi model yaptı..banada bu model çok moda falan filan saçmalayıp durdu..çok pişman oldum ama iş işten geçmişti bikere..günlerce aynaya baktıkça ağlamıştım sinirden..hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo..kuaföre gitmeye korkar oldum..

benimde uzun kat kat saclarim vardi, yani uzun derken öyle sizinki gibi popoma kadar degil ama, sacimin en uzun kismi arkadaki, belime variyodu nerdeyse. :çok üzgünüm:
öndeki katlari filan cok hostu.. meger bana nekadar yakisiyomus senağlama
biraz kisaltiyim dedim, nasilsa seneye yine uzar türkiyede kestiririm diye,
kestirdim ama memnun olmadim, keske kestirmeseydim dedim..
cünkü biraz cok kisa oldu, bide katlar istedigim gibi olmadi..
allahtan benim saclarim cabuk uzuyor, :çok üzgünüm:
ama bence cokda fazla kisa kestirme yani,
upuzun saclarin varken, birden cok kisa kesersen, biraz zor alisirsin.fisfisfis
yavas yavas daha kisa kes hep,
yani mesela omzundan az daha asagiya kesebilirsin simdi
kaydirigubbakcemile5

Canım sana tavsiyem sakın kestirme saçlarım 50 santimin üstündeydi ama bi küt kestirdim çok çok çok çokkkk pisşmanıım..

saçlarım eskiden düz ve inceydi şimdi kalınn ve acayip kabarık..

uzat canım uzatabildiğin kadar ama biraz uçlarından al küt diye kestirme 5 yıldır saçlarımı hep ıçlarından kestiriyorum..uzun oolmuyo eskisi gibi :(

bende saclarımı yıllardır uzun kullanıyorum.. hemde baya uzun ve girdü saclarım.. ama hep tek düze oluyosun.. bu yaz basında kestirdim omuzlarıma gelio birazda kat var hosuma gitti degişiklik oldu.. zaten zamanla uzayacak tekrar... böylece herboyunu denemiş olucam uzadıkca.. =)

ben varım ! ben varım!
uzun saçlarımı düğünden sonra posh modeli kestirdim
verdiğim en iyi kararlardan biriydi
kuafördeki kadınlar sacıma ilk makas vurulduğunda resmen çığlık attılar gitti saçlar diye
ama ortaya çıkan manzaraya herkes hayran kaldı şimdi uzatmayı düşünmüyorum

Son düzenleme:
canım benim saçlarımda çok uzundu belime kadar inmişti
ve bakımlarla uzatmıştım normalde uzamazdı
bi sinirle kestim ama deli gibi ağladım ardından
ama sonra çok hoşuma gitti
özllikle sıcak havalarda çok kullanışlı oluyo
bence denemeye değer
kökü sende değilmi sonuçta

saçlarıma hiç acımam kolayca kestiririm, kökü bende, önem vermediğimdenmidir nedir çok ta çabuk uzuyo

bende saçlarımı uzatmayı çok severim ama aynı şakili ve aynı rengi en fazla 3 yada 6 ay kulalnabilirim .kendimde değişikliği çok severim.bu kış saçlarım sırtıma kadarken kızıl yaptım kasımda ve perma yaptırdım bide saçlarım güzel oldu ama sıkldım taranmıodu artık ve 3 ay sonra saçlarımı yeni trend olan küt zigzag modeli kestirdim üstüne sarı boyatıca inanılmaz oldum .eğer yüzün uzunsa yada yuvarlak diilse çok fazla bence çok güzel bile olursun...hep kendini aynı görmekten sıklabilirsin unutma aynaya baktığında gözlerin ışıldayacaksa eğer buna geğer çok düşünme bence hemen karar ver sihir sensin unutma değneğini eline al ...

küt zigzag modeli nasıl oluyor canım? resim falan varsa koyabilir misin?

Back