- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
- Konu Sahibi CitirTurtam
bende 21 yaşındayım bende beyaz saç yok fakat annemin benim yaşımdayken saçları beyazlamış bence bu durum genetik beren saatin bile beyaz saçı var takma kafana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar.....Hepiniz beyaz saçlardan şikayetçisiniz ama benim bildiğim kadarıyla bunun doğal çözümü var.....Her gün sarımsak tüketen insanın saçları mutlaka tekrardan siyah çıkmya başlıyormuş..Mesela her gece yatmadan 4 ,5 diş sarımsak yutsanız fayda eder bence.....
Sonuçta kırarmanın sebebi saç diplerindeki pigmentlerin yok oluşu , azalışı......İşte sarımsak tekrardan saç diplerinin pigment üretmesini sağlıyormuş sanırım.....Ben çok faydalı olduğunu duymuştum..Denemekte yarar var bence.....![]()
Canım biz çok sarımsak tüketiriz.Her şeyin içine konur mutlaka.Yoğurtlu birşeyler varsa mutlaka olur onun dışında çoğu yemeğe bazı pilavlara da koruz.Ama malesef ben öyle bir fayda göremedim.Babam tansiyonu için limonatayla yutar ama onun da bir sürü beyazı var:26:
Canım ben de beyaz yok oyüzden denemedim hiç ama , çok faydalı olduğunu duymuştum......Burda da paylaşmak istedim açıkçası herkez yararlansın diye.....Boya da kesin çözüm olsa keşke ama değilki malesef....
Slm arkadaşlar.....Hepiniz beyaz saçlardan şikayetçisiniz ama benim bildiğim kadarıyla bunun doğal çözümü var.....Her gün sarımsak tüketen insanın saçları mutlaka tekrardan siyah çıkmya başlıyormuş..Mesela her gece yatmadan 4 ,5 diş sarımsak yutsanız fayda eder bence.....
Sonuçta kırarmanın sebebi saç diplerindeki pigmentlerin yok oluşu , azalışı......İşte sarımsak tekrardan saç diplerinin pigment üretmesini sağlıyormuş sanırım.....Ben çok faydalı olduğunu duymuştum..Denemekte yarar var bence.....![]()
Cnm mesaj sayım dolmadığı için cvp veremedim burdan veriyorum. Benim rahmetli dedem de yıllarca ilaç niyetine sarımsak yuttu fly saçlarında bi değişiklik olmadı :26:
Yaşla lakası varmı acaba?
iyice ayrıntılı araştırıp ona göre hareket ederim
Teşekkür ederim mesajın için canım
Ozaman da aşırı ağız kokusundan şikayet ederiz
Cidden işe yarıyor mu bu yöntem??? :26:
sürekli saç boyası kullananlar içindekiler kısmına baksın..orda hidrojen peroksit diye bir kimsayasal var ve saçta derisindeki saça renk veren pigmetleri öldürüyor.. saçınız boyadıkça beyazlayacaktır... 2 gün önce kuaföre giittim ordaki kadında saçındaki beyazlardan şikayet ediyordu boyamatmak istemiyorum ama beyazım çok diyordu..kuaförde doğal olarak hemen savunmaya geçti boya beyazlatmaz,sen sürekli boyadığın için görmüyorsun sonrada çoğalmış geliyor dedii.. tabiki boya beyazlatıyor demez hiç bir kuaför çünkü bu onun işi:) siz siz olun boyadan oldukça uzak durun...benimde var ama boyamıyorum..her ay her ay çekilecek dert değil.. onlarla yaşamayı öğrenmek lazım :) bence kötüde durmuyor:)