Canim düzenli olarak uyguladin mi kürleri? Bir kac ay kullanman lazim hemen etki etmez.
canim benimde saclarim hic uzamiyor.. hayatim boyunca hic uzun sacim olmadi hep en fazla omuzlarima kadar uzuyor. 1 ay önce bi abla vardi saclari cok güzeldi sordumm dediki yumurta sarisi, zeytinyagi,bal ve tuz karistir sür saclarina.. bende bunla baslamadan önce saclarimin kiriklarini kestim 1 aydir bu karisimi yapiyorum. Saclarimda uzama oldu fark ediyorum ve cok saglikli oldular.
nekadar uzadi bilmiyorum cünki ölcmüyorum..ölctügümde dahada yavas geliyor bana ondan en iyisi o kürleri uygulamak ve kendi haline birakmak
Az uygulamissincnm temmuzdan beri birer ay uyguladım ama baktım yine 1 cm uzama var bıraktım bende arkadaşların 4-5 cm uzadığını okuyunca..
Bende genelde kafamdayken kasinti oluyor. Uzamadan dolayi oldugunu düsünüyorum, cünkü saclarim kürden sonra kurumuyor aksine nemleniyorKızlaaarr bu kürlerden sonra saç kaşınması kuruluktanmı yoksa uzattığındanmı ne düşünüyorsunuz bu konuda ????
Az uygulamissinBak canim ne yap biliyor musun hic üsenmeden bir 8 hafta boyunca haftada bir kez olmak üzere sinamekiyi uygula, sonra iki hafta ara ver, uzama genelde o asamada olur o zaman belki ise yarar. Aslinda 1 cm uzama normal ve bakimlarla daha fazlasi da olur tabi düzenli olarak uygularsan. Bu arada iyi beslenmeyi de unutma, icten bakim daha önemle her gün bir tane yumurta ye, vitamini bol tüket. Umarim saclarin saglikli bir sekilde uzar
denemeye başladım sinamekiyi cnm yeniden mayalı sütte içiorum yani vitaminimide alıorum bakalım ne olacak evet bir ay birini bir ay birini uygulamıştım aslında şu biotin konusunu merak ediorum ama arkadaşlar cevap vermiyor=((
Canim valla besin takviyesine de baslamissin bence uzarZaten saclarinin uzama hizi normal, sen de biraz ugrasirsan ayda en az 2 cm olur Insallah Sana tavsiyem 2 ya da 3 ay kadar sadece sinamekiyi kullan, 1 ay birini 1 ay digerini kullanirsan etkisi olmayabilir. Biotini ilk kez duyuyorum. Simdi onunla ilgili bir konu buldum:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/287318-biotin-sa231-uzat.html
umarim isine yarar. 2. sayfaya bakarsan kullanan arkadas 2 haftada 1 cmden bahsediyor
Ben de bakayim su biotin e bi
Bende genelde kafamdayken kasinti oluyor. Uzamadan dolayi oldugunu düsünüyorum, cünkü saclarim kürden sonra kurumuyor aksine nemleniyor
canım bı doktora görün bence kan değerlernı falan ölçtür çünkü bı kac ayda 1 cm normal gelmedı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?