- Konu Sahibi menekse2547
-
bir senedir çok üzücü şeyler yaşadım depresyona girdim haliyle stres,iştahsızlık asabiilik derken saçlarım haraboldu..kendimi toparlamam gerekiyodu önce saçlardan başladım emelime ulaştım şuan çok güzel,gür yumuşacık saçlarım var.daha önemlisi dökülmüyor..yinede devam edicem mücadeleme belime kadar bu gürlükle gelirse ozaman başarmış olucam..
Saçlarım çok çabuk yağlanıyor bi türlü uygun şampuanı bulamıyordum en son biolas ı kullandım bir ay kadar falan bir sorun olmadı ama bir anda aşırı kepeklenme ve saç dökülmesi başladı (snav streside dahil) ne olduğunu anlayamadan iki hafta içinde saçlarımı tarayamaz hale geldim. Günde 100 200 tel hikayedir heralde saçlarıma dokunduğum an elime geliyordu.. Doktorlar bile şaşırdılar 3 doktora gittim ama çare yok en son gittiğim doktor bir sürü test eşliğinde bana ilaç şampuan ve losyon verdi saçlarını bir süre tarama psikolojin bozulur dedi ama verdiği şampuan saçlarımı taramamı kolaylaştırdı ilaçlar işe yaradı saçlarımın dökülmesi 1 ayda durdu (gittiğim tüm doktorlar 1 aydan önce durduramayız demişti zaten) ve hepsi geri çıktı çıkanlara bakılırsa yarısını kaybetmişim ama şimdi çok iyi ve hacimli saçlarım varAllah hiçbir kıza bu derdi vermesin çekilir dert değil
8-9 test yaptık ama dökülme için bir sebep bulamadı vitamin bana da verdi pantogar diye bir hap verdi içinde keratin varmış ve saçları güçlendirirmiş şampuan ve losyonda var renokin in eğer bunlar çözüm olmasaydı mezoterapi yapılacaktı ama düzeldi benimkihangi ilacı verdi doktorunuz, dökülmenin sebebi neymiş? bende 3 doktora gittim ama birşey söyleyemediler, sadece vitamin hapı verdiler...
kesinliklee beennn :) kızlar benim saçım öyle gürdüki hiç bi zaman tutacak toka bulamazdım.hep salardım saçlarımı hatta hiç tokam olmazdı desem yeridirsonra bi ara hasatalığım çıktı ortaya hormon bozukluğu..kızlar neler çektim bilemezsiniz ne otlar ne yağlar doktorlar şampuanlar :) bende tek etki yaratan şey çörek otu yağı oldu..5-6 ay bıkmadan usanmadan kullandım..şimdi Allaha çok şükyeniden (maşalah diyim :) ama herk
8-9 test yaptık ama dökülme için bir sebep bulamadı vitamin bana da verdi pantogar diye bir hap verdi içinde keratin varmış ve saçları güçlendirirmiş şampuan ve losyonda var renokin in eğer bunlar çözüm olmasaydı mezoterapi yapılacaktı ama düzeldi benimki
merhaba
vitamini sadece 1 kutu mu kullandınız ? Şampuana baktım biraz fiyatlı 1 kere kullandıktan sonra mı durdu dökülmeniz devamlı aynı şampuanı mı kullanıyorsunuz ? Paylaştığınız için teşekkürler...
Saç dökülmem bir ay içinde durdu ama vitamini 5 ay aldım. doktorum istersem şampuanı bırakabileceğimi şampuanın çok önemli olmadığını söyledi ama o şampuanı kullandığımda günde 1-2 tel ancak dökülüyordu şimdi normal şampuanlara geçtim çok dökülmüyor normal düzeyde ama onun gibi de değil o yüzden döneceğim tekrar.. Hem ben şampuanla birlikte losyonunu da kullandım bir kerede durduran bişiyde görmedim hala :)
merhaba aysim
aynen yaşadıklarınızı bende yaşıyorum senelerdir bitmek bilmeyen bir dökülme doktorlar şampuanlar yağlar hiçbirsey etki etmiyor..Masallah kurtulmussunuz Allahım bir daha yaşatmasın anca yaşayanlar anlar..Çörekotu yağını bende denemek istiyorum.Nasıl kullandınız gece mi sürdünüz ? Gündüz mü ? Kaç saat beklettiniz detaylı yazarsanız sevinirim...Birde paylaşımınız için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?