kIzlar gunaydın,aranıze yenı katıldım.bu kuru okudum dun hemen malzemelerı aldım.benım saclarım da kolay uzamayanlardan malesef. bırsey soracagım.ben bu karısımı yapsam bırkac saat sonra sursem olurmu? ya da mesela sımdı sınamekıyı bır tasım kaynattım karısımı yapmadan bekletsem,aksama karısımı uygulayıp kullansam oluyormu? streçle sarıyormuyuz sacı bı de?
kIzlar gunaydın,aranıze yenı katıldım.bu kuru okudum dun hemen malzemelerı aldım.benım saclarım da kolay uzamayanlardan malesef. bırsey soracagım.ben bu karısımı yapsam bırkac saat sonra sursem olurmu? ya da mesela sımdı sınamekıyı bır tasım kaynattım karısımı yapmadan bekletsem,aksama karısımı uygulayıp kullansam oluyormu? streçle sarıyormuyuz sacı bı de?
hosgeldin cnm bekletmemen daha iyi olur vitamin gibi dusun kaynattıktan sonra hafif ılıyınca sür sacına yada aksam sürmek istiyorsan aksam yap kürünü vakit alan bişey değil zor değil bekletirsen faydasını göremezsin cnm ayrıca sarmaya gerek yok sacını sür topla dursun eğer kısaysa sacın bone kullanabilirsin rahat etmek istersen umarım yardımcı olmusumdur :)