• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarda sadece 1 ayda gözle görünen çözüm

arkadaslar dün üye oldum benim kullandığım ve işe yarar en güzel çözüm sinameki otu+bepanthen ampüller+badem yağı saça sürüp bekletiyoruz kuaför kırıklar al dedim kesti kısacık kaldı sinir olmustum ama ilk aydan itibaren bu kür harika ayda 3 cm kadar uzuyor suan omzumun bayağ bi aşağsında daha da uzatcam birazcık daha katlı zaten hemde okadar boya yaptığım halde bu kürle yıpranmıyor allahtan saçlarım kırmızı olduğu için.tavsiye ederim hala daha kullanıyorum.ve markada kullandım HC oda ayda 3-4 cm uzatıyor kullandım fiyat 45tl ama değer 2secenek istediğini alın 2sini de kullanıyorum umarım yardımcı olmusumdur :)
Normalde saçların ayda ne kadar uzuyordu ,ne kadar hızlandırdı onu anlamak istiyorumda:)

hayırlı olsun senınde uyeliğin :) bemix kokuyor ama güüzel bir şampuanla koku yokolur :) dun kırıklarımı kestırdım birazda sekıl verdım yumusacık oldu hem arada kestırın hemde kullanın kürü ben fön cektirdimden duz oldugu için uzadıqı belli oluyor sizde mesela arada düzlestırın 3-4ay sonra farkı görün :)

yalnızca bemiksi mi şampuana katıyorsunuz kaç tanesini kırıp ekliyosunuz acaba ben genelde kür şeklini kullandım ama kokusu için iyi bi yöntem bunu da deniyeyim

Tabi habrlselm cnım.uzatalm berabr güzl sclarmzı. Yaza kadar bya uzatrz cnm ama bn 2.5,3 aya sçlarmzn istdgmz boya ulaşıcgna inanyrm

aynen cnm. Sen iyisin benim daha cok ugrasmam lazim haa sahi dün bi türk marketinde siyah turp buldum :D walla okadar mutlu oldumki bide burda cok sey okudum onunla ilgili umudum var

Wala belimde saçlara alısınca bu sçlar gözüme ck kısa grünüyo::-( siyah buldgna sewndm hadi bkalm.d
aynen cnm. Sen iyisin benim daha cok ugrasmam lazim haa sahi dün bi türk marketinde siyah turp buldum :D walla okadar mutlu oldumki bide burda cok sey okudum onunla ilgili umudum var

:)) canım sarımsaklı cam terebentli şampuanım demişsin yaa bu karışımı sen mi yaptın?? yaptıysan eger oranını nasıl yaptın?? ne kadar sarımsak ve terebent koydun??

tmam tmam anlamdm bşta.d camterbntnden 200ml e birkapak oranyla yaptm 700ml şampuanıma 3.5 kpak terbntn,5,6 diş sarmsak rndeledm bir corba kasığı zeytnyagi bir ç.kasıgı bal birertane bemix bepantn ewign ampul kırdım.d az badem yagı susam yagı jojoba yagı fln war.sampuanlıktn cktı bnim şampuan.d

tmam tmam anlamdm bşta.d camterbntnden 200ml e birkapak oranyla yaptm 700ml şampuanıma 3.5 kpak terbntn,5,6 diş sarmsak rndeledm bir corba kasığı zeytnyagi bir ç.kasıgı bal birertane bemix bepantn ewign ampul kırdım.d az badem yagı susam yagı jojoba yagı fln war.sampuanlıktn cktı bnim şampuan.d

:)))) kuzum bu ne yaaa maşallahhh :) yaa nasıl peki memnun muusn??

Uzuck uzuck.d bnim kahküleri düzlstrdm bugun burnumdaydı en son şimdi dudak hzamda nasl mtlu oldm ya.d

Ayy cnm benim cook sevindim :D bende dün sacımı ölçtüm 1cm uzamış yani tam 8 cm oldu az ama uzuyo 4-5 gün önce olctugumde daha 7,2 di böle dvm ederse yaza kadar omzumda olur heralde o bile yter insallahhhh :P

Çok sewmdm.wala çk mtlu oluorm böle uzama oldu diynlrn adına.d inş daha çk uzar.d
Ayy cnm benim cook sevindim :D bende dün sacımı ölçtüm 1cm uzamış yani tam 8 cm oldu az ama uzuyo 4-5 gün önce olctugumde daha 7,2 di böle dvm ederse yaza kadar omzumda olur heralde o bile yter insallahhhh :P

kestirmek iyide kuaföre gtmye korkuyrm artk buduolar resmen guzelm sçları.alıstm ya kndm alıorm krıkları dkat ediorm enfazla bir2 cm kesyrm cnım.

oda güzel kendın kesebiliyorsun :) haklısın kuaför öle bi arkadasımın sacı kestı kuaför kısacık kahkul istiodu ne dedı soraa ne dedi biliomusun iyi oldu ya öle havalı havalı geziodun birazda böle gez kız ağla ağla resmen besleme gibi bıraktı ne üzülmüştü...gıcık oluyor diye kesmıs gelde emanet et!!! cekemeyen cok.

Back