Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarda sadece 1 ayda gözle görünen çözüm

Normalde saçların ayda ne kadar uzuyordu ,ne kadar hızlandırdı onu anlamak istiyorumda:)

yalnızca bemiksi mi şampuana katıyorsunuz kaç tanesini kırıp ekliyosunuz acaba ben genelde kür şeklini kullandım ama kokusu için iyi bi yöntem bunu da deniyeyim

Tabi habrlselm cnım.uzatalm berabr güzl sclarmzı. Yaza kadar bya uzatrz cnm ama bn 2.5,3 aya sçlarmzn istdgmz boya ulaşıcgna inanyrm

aynen cnm. Sen iyisin benim daha cok ugrasmam lazim haa sahi dün bi türk marketinde siyah turp buldum walla okadar mutlu oldumki bide burda cok sey okudum onunla ilgili umudum var

Wala belimde saçlara alısınca bu sçlar gözüme ck kısa grünüyo::-( siyah buldgna sewndm hadi bkalm.d
aynen cnm. Sen iyisin benim daha cok ugrasmam lazim haa sahi dün bi türk marketinde siyah turp buldum walla okadar mutlu oldumki bide burda cok sey okudum onunla ilgili umudum var

:)) canım sarımsaklı cam terebentli şampuanım demişsin yaa bu karışımı sen mi yaptın?? yaptıysan eger oranını nasıl yaptın?? ne kadar sarımsak ve terebent koydun??

tmam tmam anlamdm bşta.d camterbntnden 200ml e birkapak oranyla yaptm 700ml şampuanıma 3.5 kpak terbntn,5,6 diş sarmsak rndeledm bir corba kasığı zeytnyagi bir ç.kasıgı bal birertane bemix bepantn ewign ampul kırdım.d az badem yagı susam yagı jojoba yagı fln war.sampuanlıktn cktı bnim şampuan.d

:)))) kuzum bu ne yaaa maşallahhh :) yaa nasıl peki memnun muusn??

Uzuck uzuck.d bnim kahküleri düzlstrdm bugun burnumdaydı en son şimdi dudak hzamda nasl mtlu oldm ya.d

Ayy cnm benim cook sevindim bende dün sacımı ölçtüm 1cm uzamış yani tam 8 cm oldu az ama uzuyo 4-5 gün önce olctugumde daha 7,2 di böle dvm ederse yaza kadar omzumda olur heralde o bile yter insallahhhh

Çok sewmdm.wala çk mtlu oluorm böle uzama oldu diynlrn adına.d inş daha çk uzar.d
Ayy cnm benim cook sevindim bende dün sacımı ölçtüm 1cm uzamış yani tam 8 cm oldu az ama uzuyo 4-5 gün önce olctugumde daha 7,2 di böle dvm ederse yaza kadar omzumda olur heralde o bile yter insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…