Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 yaşımda başladı genetik. 28 yaşımdayım röfle kullanıyorum.ERKEN Saç beyazlaması (başlık) (Tablet klavyesini kullanmak zor!!!)
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, saçlarınız kaç yaşında beyazlamaya başladı?
29 yaşındayım, birkaç ay sonra 30 olacağım. Ama saçımda haddinden fazla beyaz görmeye başladım. ilk beyazları 23- 24 yaşlarında görmüştüm, tek tük ama baya arttı. Normal mi bilmiyorum ama benden iki yaş büyük abimin saçları bile beyazlamaya başlamadı. (boyatmıyorum, nedenlerim var)
Neyse o işin o kısmı bir yana saçlarım beyazlıyor diye akrabalar arasında sohbetinin geçtiğini gördüm bunun. Tabi olumsuz bir şekilde. Hiç kafama takmadığım bu konu ( o kadar dert arasında saçımı düşünecek halim yok, yıllarıdr işsiz ve elini hangi işe atsam kurutan bir insanım) kafamı kurcalamaya başladı. Normal de bu yaşlarda beyazladığını bilsem kafaya takmayacağım.
ERKEN Saç beyazlaması (başlık) (Tablet klavyesini kullanmak zor!!!)
29 yaşındayım, birkaç ay sonra 30 olacağım. Ama saçımda haddinden fazla beyaz görmeye başladım. ilk beyazları 23- 24 yaşlarında görmüştüm, tek tük ama baya arttı. Normal mi bilmiyorum ama benden iki yaş büyük abimin saçları bile beyazlamaya başlamadı. (boyatmıyorum, nedenlerim var)
Neyse o işin o kısmı bir yana saçlarım beyazlıyor diye akrabalar arasında sohbetinin geçtiğini gördüm bunun. Tabi olumsuz bir şekilde. Hiç kafama takmadığım bu konu ( o kadar dert arasında saçımı düşünecek halim yok, yıllarıdr işsiz ve elini hangi işe atsam kurutan bir insanım) kafamı kurcalamaya başladı. Normal de bu yaşlarda beyazladığını bilsem kafaya takmayacağım.
ERKEN Saç beyazlaması (başlık) (Tablet klavyesini kullanmak zor!!!)
Canım ben 28 yaşındayım sol kasimda beyaz var üç ay önce de sağ şakagimda beyaz olduğunu gördüm. Sadece gülüyorum şimdilik. Saçım sorun değil de kaslarimin beyaslamasini istemiyorum . Beyaz gri saçları kadinlara yakistiriyorum ben ama kaş benim için sorun olacak gibiERKEN Saç beyazlaması (başlık) (Tablet klavyesini kullanmak zor!!!)
Bende de 25 ten bu yana beyazlamaya başladı. Sülalede kimsede erken beyazlama olmadığı için ucube muamelesi görüyorum. Olur olmaz her şeyi bunun nedeni yapıyorlar. Ben de gülmek istiyorum ama hayat işte. Herkese farklı muamele yapıyor.Canım ben 28 yaşındayım sol kasimda beyaz var üç ay önce de sağ şakagimda beyaz olduğunu gördüm. Sadece gülüyorum şimdilik. Saçım sorun değil de kaslarimin beyaslamasini istemiyorum . Beyaz gri saçları kadinlara yakistiriyorum ben ama kaş benim için sorun olacak gibi
Benim de abim var onda beyaz yok sulalede de erken beyazlama yok ama bende kasimda bile var napiyim yani rahatsız olan bana bakmasınBende de 25 ten bu yana beyazlamaya başladı. Sülalede kimsede erken beyazlama olmadığı için ucube muamelesi görüyorum. Olur olmaz her şeyi bunun nedeni yapıyorlar. Ben de gülmek istiyorum ama hayat işte. Herkese farklı muamele yapıyor.
32'de beyazlaması normal değil yapmayın. Benim ailemde erkekleri geçtim kadınlarınki 40'dan sonra beyazlamaya başlar. Hatta annem 43'de iken tek tük beyazı vardı. Stres ve genetik herhalde diyorum.Yooo erken değil. Ben de 32 yaşındayım ama bembeyaz, bayamasam ohooo