Saçlarda erkek beyazlama ve psikoloji

ferdaw

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
792
1.110
35
ERKEN Saç beyazlaması (başlık) (Tablet klavyesini kullanmak zor!!!)

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, saçlarınız kaç yaşında beyazlamaya başladı?

29 yaşındayım, birkaç ay sonra 30 olacağım. Ama saçımda haddinden fazla beyaz görmeye başladım. ilk beyazları 23- 24 yaşlarında görmüştüm, tek tük ama baya arttı. Normal mi bilmiyorum ama benden iki yaş büyük abimin saçları bile beyazlamaya başlamadı. (boyatmıyorum, nedenlerim var)

Neyse o işin o kısmı bir yana saçlarım beyazlıyor diye akrabalar arasında sohbetinin geçtiğini gördüm bunun. Tabi olumsuz bir şekilde. Hiç kafama takmadığım bu konu ( o kadar dert arasında saçımı düşünecek halim yok, yıllarıdr işsiz ve elini hangi işe atsam kurutan bir insanım) kafamı kurcalamaya başladı. Normal de bu yaşlarda beyazladığını bilsem kafaya takmayacağım.

Son düzenleme:
Genetik yatkinlik onemli canim.
Benim bi arkadasim annesi babasi bembeyaz saci, kizin saci tee lisede baslamisti beyazlamaya tek tuk.
Bi de stres evet tetikliyor

Yeni 29 bitti, 5 senedir saçlarım beyazladı. Önceleri tek-tük ken şuan bariz beyazlar meydanda yani. Hiç dert etmedim hiçte boyamadım. Şimdi senin konuyu görünce neden boyamıyorum diye düşündüm hatta :) benim bildiğim genetik olay bu. Benim anneminde erken beyazladı.

23 yasında ,eşimden 15 gün ayrı kaldıgımda(boşanma niyetindeydik) baya beyaz cıktıgını farkettim
31 yasındayım ve sacım neredeyse komple beyaz
Benden iki yas büyük abimde hiç yok beyaz
Belki stres belki genetik bilmiyorum

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, saçlarınız kaç yaşında beyazlamaya başladı?

29 yaşındayım, birkaç ay sonra 30 olacağım. Ama saçımda haddinden fazla beyaz görmeye başladım. ilk beyazları 23- 24 yaşlarında görmüştüm, tek tük ama baya arttı. Normal mi bilmiyorum ama benden iki yaş büyük abimin saçları bile beyazlamaya başlamadı. (boyatmıyorum, nedenlerim var)

Neyse o işin o kısmı bir yana saçlarım beyazlıyor diye akrabalar arasında sohbetinin geçtiğini gördüm bunun. Tabi olumsuz bir şekilde. Hiç kafama takmadığım bu konu ( o kadar dert arasında saçımı düşünecek halim yok, yıllarıdr işsiz ve elini hangi işe atsam kurutan bir insanım) kafamı kurcalamaya başladı. Normal de bu yaşlarda beyazladığını bilsem kafaya takmayacağım.
Kusura bakmayın başlığa gülmekten konuya yazamıyorum 😄😄

30 yaşındayım bende de çıkmaya başladı. Boyayı sevmiyorsanız kına yakmayı deneyebilirsiniz.

Yeni 29 bitti, 5 senedir saçlarım beyazladı. Önceleri tek-tük ken şuan bariz beyazlar meydanda yani. Hiç dert etmedim hiçte boyamadım. Şimdi senin konuyu görünce neden boyamıyorum diye düşündüm hatta :) benim bildiğim genetik olay bu. Benim anneminde erken beyazladı.
45'ten sonra annemim saçları beyazlamaya başladı benim. Babam desen daha geç.

Senin yaşındayım ama saçlarım 19 yaşımda beyazlamaya başladı. Hem de ön taraflardan. Yani hiçbir şekilde saklama şansım yok. Ama hiç kafama takmadım bu durumu. Aksine bu halde bile seviyorum saçlarımı. Sen de boşver bence insanların söylediklerine kulak asma. Aynaya baktığında kendini kötü hissetmiyorsan sorun yok, ha mutsuz ediyorsa seni bu durum boyarsın olur biter.

Bende de erken beyazlama var. İlk aklar 22 yaşımdayken düştü. Kpss'ye hazırlanıyordum. Devamı geldi tabi. Şimdi 29 yaşındayım aklar aldı başını gidiyor ne olacak bilmem.

32 yasimdayim ta universitedeyken beyazlarim vardi. Simdi aralari iyice bembeyaz olmus. Boyuyorum sık sık. Yapacak bir sey yok

Senin yaşındayım ama saçlarım 19 yaşımda beyazlamaya başladı. Hem de ön taraflardan. Yani hiçbir şekilde saklama şansım yok. Ama hiç kafama takmadım bu durumu. Aksine bu halde bile seviyorum saçlarımı. Sen de boşver bence insanların söylediklerine kulak asma. Aynaya baktığında kendini kötü hissetmiyorsan sorun yok, ha mutsuz ediyorsa seni bu durum boyarsın olur biter.

Sanırım genetik seninki. Benim sülalemde saçı erken beyazlayan yokmuş. Kuzenlerim kırkı geçti, simsiyah saçlar. Şakaklarda arkada ortada beyazlar dolu benim. Babam 70. Hala yer yer siyah saçları.

Benim lisede tek tük vardı. Üniversitede arttı. Mezun olduktan sonra ohooo. Ablamın da kardeşimin de aynı şekilde. Beyaz çok fazla. Takmiyorum

Benim 17-18 yaşından beri beyazlarım var. Şuan 28 yaşındayım, iyice çoğaldılar tabi ki zamanla.

Benim 17-18 yaşından beri beyazlarım var. Şuan 28 yaşındayım, iyice çoğaldılar tabi ki zamanla.

Sizdeki büyük ihtimalle genetik. Benim için yaşlılık evde kaldığı için diyorlar. Benim de pek taktığım yoktu, bu sohbetleri duyana kadar.

30 a yeni girdim ve ilk 1 adet beyazımı gördüm :/
Hayırlısı bakalım..
Gerçi ben 14 yaştan beri herhafta saç boyatan biri olarak iyi iyiymiş diyorum

X