ben saçımın hem diplerine sonra da her yerine sürüyorum yanlış mı?
ya saçımın tamamına sürdüm 2 haftadır:) gayet iyi görünüyorlar:))
acaba yumurtanın sarısını da katıyım mı şeker?
caNım sadece uzatıyo ben yakLaşık bir aydır kulLanıyorum sac cıkarsa faRkederdim . .
ben yumurta akı ve zeytinyağı tarifini 3 haftadır kullanıyorum cidden gözle görülür uzama oldu hep toplardım saçımı en yakın arkadaşım bile açık gorunce çıtçıt mı die sordu (=
canim turplu suyu dene derim bide mayali maske var sitede galiba saclari güclendirip kirilmayi önlüyormus ben mayali maskeyi denemedim ama iyi diyolar yorumlardan öyle anlasiliyo dene derimturkbayragimerhaba kızlar;
yeni üye olduğumdan :) mesajı doğru yere yazdığımdan bile emin değilim ama, emin olduğun tek şey Garnier isimli organik boya ile saçlarımı boyadım boya sadece 40 dakika durdu ancak saçlarımın uç kısımlarında kopmalar meydana geldi. sonuç olarak saçımı bir karış kestirdim ama yinede kopmalar mevcut. Bana önerebileceğiniz etkili ve kısa zamanda sonuç gösterecek sihirli formül varmı çok tşkler şimdiden.
kızlar kuzenim bundan 1ay önce saçlarını küt kestırdı şimdi ise saçları omuzlarını geçmek üzere nasıl uzattın saçlarını diye sordum zeytın yagi ve yumurta akını karıştırıp krem haline getırdım haftada bir onu uyguluyorum ayni zamanda haftada bırde saçlarıma bal surup duruluyorum 1 ay içinde saçımı 2 kez kestırdım dedı inanamadim ben deniyeceğim sizede onerırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?