• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçinizi Uzatmak için Maskeler (Yeliz Yeşilmen'den Tavsiye)

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
kızlar rastgele dün derya baykal'ın programına bakarken yeliz yeşilmen davetliydi.ve saç uzaması için maskeler söyledi bende bunları sizinle paylaşmak istedim.belki duymuş olabilirsiniz.ben yinede paylaşim :1rolleyes:

saçlarınızı uzatmak ve beslemek saç çıkarmak için:

malzemeler:
badem yağı
susam yağı
yılan yağı
hint yağı
eczanelerde satılan bepanthen

yapılışı:
malzemelerın hepsini karışıtrın tabi hepsinden azar azar göz kararı.çok deil.sonra bunları saçınızın dibinden ucuna doru her tarafına doğru uygulayın iyice.1 saat kadar bekletin sonra yıkayın.işte bu kadar anlattıkları.
ısırganda saç için çok faydalı.bu maskeyı yaptıktan sonra ısırganı çay demler gibi suda demletin saçınıza dökün.yine 1 saat kadar bekletin.saçlarınız çok güzel bi şekle girip.ne kadar çom uzadığını göreceksiniz.. saygılar :smiley-cool:

bence o yaglar saca ıyı gelmez neden dıye sorarsanız tamam sacımıza yagı surdukkkkkk eeeeeeeee bırde onu cıkartmak ıcın sacımızı yoruyoruzzzzzzz yıkada yıka ole kolayda gecmıyorrrrrrrrrrrrrr bır doktordan duymustum bu yaglar sac dıplerımızı tıkadıgı ıcın y bır kac gun sacımız dokulmuyor ama o yaglar sac derımızden tamamen gıttıgı zaman sac dokulmemız tekrar baslıyo o yaglar sac koplerını yapıskan gıbı tuttugu ıcın o anlık sac dokulmuyormus fılan fılan

bence o yaglar saca ıyı gelmez neden dıye sorarsanız tamam sacımıza yagı surdukkkkkk eeeeeeeee bırde onu cıkartmak ıcın sacımızı yoruyoruzzzzzzz yıkada yıka ole kolayda gecmıyorrrrrrrrrrrrrr bır doktordan duymustum bu yaglar sac dıplerımızı tıkadıgı ıcın y bır kac gun sacımız dokulmuyor ama o yaglar sac derımızden tamamen gıttıgı zaman sac dokulmemız tekrar baslıyo o yaglar sac koplerını yapıskan gıbı tuttugu ıcın o anlık sac dokulmuyormus fılan fılan

sana katılıyorum arkadaşım ben de inanmıyorum bu yağların falan beslediğine aksine daha çok döküyo valla benim saçımı.en iyisi hazır maskelerden kullanmak:)

bence içinde olmadığını blmediğim şeyleri kullancağıma maskeleri tercih ederim...hiç olmassa içinde ne var ne yok görusun

valla ben 1 senedir falan komple hafta 2 kere bakım yaparım
yağ sürmediğim zamanlar cok asırı dökülürdü
şimdi hem uzuyuo hem bakımlı
kırık yok yağlar faydallııı

alexcimm dfn garli nin maskesini mi alıyım dax ı mı bilemedim..uzamada hangisi daha etkili sence a.s. tşklerr

tatlım,

dax daha çabuk uzatıyor ve besliyor.ben dax kullanırken ki hala da kullanıyorum saçlarım daha çabuk uzamıştı.uçlarına da sürüyorum.kırıklara iyi geliyor ve saç parlıyor.
dfn garlı maske ise daha çok kırıklara ve yanıklara iyi geliyor.
bence öncelikle dax super gro dene derim.
inşallah memnun kalırsın tatlım.a.s.

ben sacımın uzaması icin dogal Kreatin kullanıyorum.serum seklınde bıtane şampuana katıorumm ve şampuan bitene kadar kullanıyorum çok memnunum :) kuaför mazemelerı satan dükkanlardan bulabilirsiniz

belkide uzatabilir bana kuaför tawsiye etmişti röfleden sonra saç bakımı için içindeki yaglar badem, zeytin, çörekotu, çam , kekik, menekşe, susam, biberiye, defne yağları hem beslesin hemde kırılmasın die ama ben sıksık kullanmıyorum çok kötü kokuyo :))

tatlım,

dax daha çabuk uzatıyor ve besliyor.ben dax kullanırken ki hala da kullanıyorum saçlarım daha çabuk uzamıştı.uçlarına da sürüyorum.kırıklara iyi geliyor ve saç parlıyor.
dfn garlı maske ise daha çok kırıklara ve yanıklara iyi geliyor.
bence öncelikle dax super gro dene derim.
inşallah memnun kalırsın tatlım.a.s.

bende kullanmak istiyorum tam olarak adını ve nerden bulabileceğimi söylerseniz sevinirin ayrıca ücreti ne kadar

slm kızlar ben saçı uzatmak için çam terebentininde ii olduğunu duydum kullanan varmı?saçlarım uzasın istiyorum malum yaz gelio:)sizce ne yapmalıyım

Back