• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçinizi Uzatmak için Maskeler (Yeliz Yeşilmen'den Tavsiye)

tatlım,

dax daha çabuk uzatıyor ve besliyor.ben dax kullanırken ki hala da kullanıyorum saçlarım daha çabuk uzamıştı.uçlarına da sürüyorum.kırıklara iyi geliyor ve saç parlıyor.
dfn garlı maske ise daha çok kırıklara ve yanıklara iyi geliyor.
bence öncelikle dax super gro dene derim.
inşallah memnun kalırsın tatlım.a.s.

selam dax super gro ben aldım fakat normal günde kullanınca saçlarım yağlı gibi duruyo az da sürsem sen nasıl kullanıyorusun mesala banyodan önce falanmı yoksa normal hergün sürermisin cevap yazarsan cok sevinirim ..

yağların faydası saç cinsine göre değişiyo bence. benim saçıma iyi geliyo. hiç gözenekleri falan tıkamıyo. öyle bol bol şampuan falan da kullanmıyom .ben her banyodan sonra saçlarıma badem sütüyle bepanthen kremi karıştırıp heryerine yediriyom .doğal kendi halinde krutoyom yıkamıyom yani. çok ta memnunum saçlarım kırılmadığı içinde çok kaliteli görünüyo.

ya arkadaşın bahsettiği yağların hep birden karıştırınca iyi geleceğini sanmıyorum çünkü içlerinden sadece birini seçip kullanmanız daha ii olur...saça bukadar çok şey sürmek inanın ii değil..bakın benim saçlarım uzun ama tam bellerime insin çabuk uzasın diye neler neler kullandım hint yağıydı çam terebendiydi turp suyuydu vs... valla hiç birindende hayır görmedim kendine haline bıraktım kafayada takmadım inanın daha çabuk uzadı dirseklerime yaklaştı böle giderse temmuz ağostos bellerime iner..benden tavsiye bukadar üstüne düşmeyin saçlarınızın..
ama şu dax dediğiniz şey dikkatimi çekti doğalmı nerde bulabilirim fiyatı nekadar tek kullanımlıkmı fln açarmısınız konuyu...uzun zamandır bişi sürmediğim için şuan onu kullanmam zarar vermez sanırım..

tatlım,

dax daha çabuk uzatıyor ve besliyor.ben dax kullanırken ki hala da kullanıyorum saçlarım daha çabuk uzamıştı.uçlarına da sürüyorum.kırıklara iyi geliyor ve saç parlıyor.
dfn garlı maske ise daha çok kırıklara ve yanıklara iyi geliyor.
bence öncelikle dax super gro dene derim.
inşallah memnun kalırsın tatlım.a.s.

canım bu dax ne nerden bulabilirim

bu dfn garlı saçbakım maskesini çok met etmişlerdi arkadaşlar aldım bunu 2 hafta kullandım ve sonuç berbat benim saçlarım röfleden yıpranmışştı ve tülerikti bu dfn garlı maskeyi kullandım dahada kabarık tülerik yaptı hiç beğendim sadece kokusu hoş bir iyi yanı bu boyalı ve yıpranmış saçlar için bu ürün berbat ediyo kendi saçım dahada tülerdi

Ben size bir tavsiyede bulunayim o zaman kullanan 10 gun sinra yorum yazacak ama...cunku super etkili ben bire bir denedim ve gercekten inanamadim bende sacma bulur inanmazdim once ama deneyin bir...yuzde yuz garanti veriyorum 10 gunde gozle gorulur sekilde uzayacak.
ZENCEFIL ALIYORUZ AMA TAZE OLACAK 1 SU BARDAGI SUYA 1 TUTAM ZENCEFILI EKLEYIP KAYNATIN SONRA BU KARISIMI SACINIZA IYICE YEDIRIP 15 DAKIKA SACINIZDE BEKLETIN...

kızlarr bu tarz yağları saçtan arındırmak aslında sandıgınız kadar zor diil,konuyu görünce yardımcı olmak istedim.ben turplu su kullanmadan önce hint yağı badem yağı vs. cok kullandımm işede yaradı yanii hatta hint yağı saçımı baya toparladıı..ben inanıorum bu doğal yağların gücünekaydirigubbakcemile2
nese arındırma kısmına gelince aslında cok basit bi tüyosu var bnde biyerde okumustumm..smdi bu yağları sürdünüz saçınıza 1 yada 2saat beklediniz ve yıkamak için saçınızı eğdiniz ya, saçınıza su tutmadan önce! elinize normalden brz bol şampuan alıp saçınıza yedirin köpürüoda ztnn sonra su tutun saçınıza.sonra ikinci kez normal ağız yapın..wala bu sekilde bnde 2 sampuanlamadan snra ne kalıntı kalıo ne bişey ve 3. yıkamaya ihtiyaç bile duymuorumm.bi deneyin istersenizyerimseniben

hee bde biaraa bnde dax supergroya mrk salmıştımmsırnaşık şey
onuda çok övüyolar,bn kullanmadım ama burda bi kozmetikciye sormuştumm saçtan arındırmak zormu die onun özel bi şampuanı varmış kendi şampuanı..9 ytl gbi bişey, bi netten araştırın isterseniz ve güzelde bi şampuana benziodu saçtaki btn kalıntıları temizler flnn yazıodu üstünde

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

senelerdir saçlarıma yağ sürerim. hepsini de aktardan alıp içine bepanthene ve evigen katarım eczaneden alıp.

sonuç: senelerdir kestirmeme rağmen aşırı hızlı uzayan saçlar, parlak saçlar,dayanaklı saçlar....

boya ve yakmama rağmen sonuç: yağlar ile hemen toparlanıyor.

şu anda da bunları yazarken de var saçımda:52::52:

ben badem sutunu duymamistim hiç habire su bemiks ve bephanten in kapsulunu alicam ama unutuyorum :S

kızlar ben 1 kutuyu bitirdim.ama uzama olmadı.sadece bakım için mükemmel.diğer yağlara göre 10 kat daha iyi yumuşatıyo.saçı muhakkak uzatıyodur.ama benim saçım başka bi cins uzama özürlü.wellanın markette ki yeni şampaunını 2 kere yapıyom çok ii çıkıyo saçtan
üstüne bi de bc süper tertemiz.ama her şampuan çıkartmıyo.orası doğru.eğer saç için yağ istiyosanız tek kelime süper.kesinlikle kullanın.bence çok mecburi değilse intden almayın derim.ürünün miadı yaklaşmış olabilir.watsons larda muhakkak war.bazen indirim bile oluyooo:18:

yagların zarar veridiğini düşünmüyorum. onceden bakım yapmadan boyardım. saçlarım sene sonuna çalı süpürgesi gibiydi. ama bakım yapa yapa en açık renklere boyuyorum cok sukur ki onceki gibi yıpranma yok. ufak kesimlerle hallediyorum. sampuana katılanlar belki saç köklerinde tıkama yapabilir ama bakımların yapacagını dusunmuyorum.

Son düzenleme:
Back