Merhaba arkadaşlar. Hepimizin ortak derdi saçlarımız malesef. Gür olan azaltmak ister, az olan arttırmak ister, kısa olan uzatmak ister ... Bir çok şey okudum, bir çok şey öğrendim okuduklarımdan sayenizde. Ama bir konuya değinmek istiyorum. Bir çoğumuz faydalı olduğunu duyduğumuz bir şeyi denemeye karar veriyoruz. Kullanmaya başladığımız ilk anda mucizevi bir sonuç bekleyişi içerisinde oluyoruz. Ama saç da sonuçta vücudumuzun bir parçası. Her kişinin genetik yapısı farklı. Bu yüzden bazı ürünler bazı kişilerde çok iyi sonuç verirken bazılarında aynı sonucu vermiyor. Faydalı diye kullandığımız şey başkalarında olduğu gibi sonuç vermeyince de ümitsizlik içine düşüyoruz. Umudunuzu yitirmeyin lütfen. Saçımızı da anlamamız lazım. Düşünsenize bakım yağları, kürler, maskeler, otlar, şampuanlar, kremler .... saçımızın nefes almasına da izin vermemiz lazım. Tek tek ve sabırla uygulamamız lazım bence faydalı olan şeyleri. Yoksa en faydalı şeyler bile topluca uygulanınca saça fayda yerine zarar verebilir. Benim de tek ümidim güçlü ve uzun saçlara sahip olmak. Umarım hepimiz istediğimiz sonucu elde ederiz kaydirigubbakcemile5