Daha önce farklı bir konuda anlatmıştım, tekrar detaylı bilgi vermek isterim. Ben bu şekilde yapıyorum güzel ve kalıcı oluyor.
Öncelikle 19 mm. maşa öneririm.
Başlarda ben de çok zorlandım ama artık süper maşa yapıyorum, arkadaşlarım çok beğeniyor, hatta onlara da yapıyorum
Şimdi saçını yıka, sonra hafif nemliyken (ıslakken değil ama) saçını önce ortadan ikiye ayır. Çok çok az jöle sürmeyi de unutma. Lastik tokayla filan iki tarafı topla. Sonra bu iki parçadan birinin önce en arkasından orta kalınlıkta bir tutam al. Saçın dibinden maşaya dolamaya başla. Ucuna gelince kıstır ve bırak. Bu arada maşanın en sıcak ayarını öneririm. Yaklaşık 30 saniye filan beklemen gerek. 30 sn.-1 dk. arası bekle ve bırak, su dalgası gibi harika bir lülen olacak
Dediğim şekilde saçının ön kısımlarına gelene kadar parça parça tutamlar al, anlattığım gibi sar, beklet bırak. Sonra diğer tarafa da aynı şekilde uygula. Bitince başını öne eğ, sonra geriye at, fazla karıştırma ama saçını. Bolca sprey sık bitince. İlk yapıldığında değil, yarım saat sonra filan daha güzel oluyor bu arada. Ertesi gün bile kullanabilirsin, elektriklenirse aralarda sprey sıkmalısın. Zor gelebilir ama yaptıkça elin çok alışacak. Ama tabi sürekli yapma, saçını çok kırar. En fazla haftada iki kere filan yapmaya çalış. Bir dene bakalım, umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada benim saçım çok ince telli olmasına rağmen gayet başarılı oluyor aklında olsun.
Yalnız saçın kısaysa pek olmaz, saç ne kadar uzun olursa o kadar güzel oluyor.