Saç Kesim Şekilleri saçınızı hiç kendiniz kestiniz mi???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
İstanbul
kızlar size bir sorum var....hiç makası elinize alıp saçınızı kestiğiniz oldu mu....ben bazen düşünüyorum...kuaför hatasına maruz kalan saçlarımı alıp elime makas düzeltmek istiyorum...acaba yalnız mıyım dedim.....var mı aranızda saçını kendi kesen nasıl ve neyle kesiyosunuz...?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayır kesmedim niye kesiyim ki benneyaptımki

ayda yılda bi kestiririm valla onada para gitsin bi zahmet hıhh :delphin:

parasından sormuyorum zaten canım...hani filmlerde falan olur yaa...o tarz sormuştum...öyle bi deneyiminiz oldu mu diye...yanlış anlaşıldım....

evet belime kadar upuzun saclarimi kestim ama daha ileri gidip makinayla sifirladim ardindan puruzsuz olsun diye jiletle gectim...:roflol::roflol:

Ben kendim kesiyorum . Cokta guzel oluyor yani ben begeniyorum. Yurt disinda yasiyorum bizim bulundugumuz sehirde bayan kuaforu ayri erkek ayri kuafor yok . Bende mecburen evde kesiyorum gecen yaz turkiyeye geldigimde kuafor ogretmisti en basit sekilde kendim nasil kesebilirim diye sacim omuzlarimda en usten tepeden toplayip sac lastigini bagliyorum ne kadar kesmek istiyorsam lastigin ustunde kalkan saclarimi kesiyorum lastigi cikarinca kat kat olmus oluyor sonra en uclari duz sekilde aliyorum. Insaalah anlata bilmisimdir. Hoscakalin

17 yaşındayken bir kez kendim kat vermeye kalkmıştım ama güzellim saçlarımı mahvetmiştim:)o faciadan sonra da bir daha denemedim:D

yaklaşık 2-3 ay önce aldım elime makası kafama göre kestim. nasılsa kıvırcık, eğri büğrü olsa da farkedilmez dedim ama şekli şemali bozuldu :S kıvırcıkta olsa farkediyormuş onu anladım :)
fakat çok zevkli bir eylem. kestikçe kesesi geliyor insanın :)) yine de tavsiye etmem cnm. hele de saçın düzse hiç kalkışma derim ben.

saçalarımın kısalmasını istemediğim zamanlarda kendim uçlarından alıyorum bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım..en azından belimdeki saçlarımı kulak hizasına kadar kesen yeteneksiz kuaförlerinki kadar kötü olmuyor yerimseniben

bende kuaforde saçımın yarısını bıraktıgımdan berı kendim keser oldum ki geçen sene yıne kuafor hatası yuzunden saglıgından oldugum saçımı aşırı kısa kestim şimdide uzamasını bekliyorum hala. arkadaşlarımın saçını hep ben kesiyorum.çok eglenceli bır iş. tuba arkadaşında dedigi gibi saçından olmuyorsun boyle bır durumda

kahküllerimi kendim kesiyorum..
ben saçı çabuk uzayanlardanım ve abartsız kaşımın üstünde kestiğim kahküllerim 1 haftada kaşımın altı neredeyse burnuma gelio.. herzamn kuaföre gideceğime utuyorum kesiyorum:D

bnde kaküllerımı kendım kesiyorum..alıyorum ondeki sacları jiletle kesıyorum guzlde oluyo

sacimi kisa kestirmek isteyince ozellikle, kuafore elimde istedigim sac modelinin fotografiyla gidiyorum ama yine de fotografla alakasiz kesiyorlar, cok sinir oluyorum artik...saclarim sirtima kadardi ve kisa bi model begendim gecen gun gittim bunun aynisi olsun dedim cunku tarif etmekle anlamiyorlar...neyse bu kesti ortaya bambaska bisey cikti....ben ne dersem diyeyim onlar yine bildikleri birkac modelden birini uyguluyorlar...

artik kendim kesicem ben de ogrenebilirsem, belki internette vardir bunu teknigi....

su anda saclarim bana hic gitmiyor malesef ve baska bi kuafore tekrar kestiricem veya uzaticam bilmiyorum surekli bagliyorum zaten begenmedigim icin

sacimi kisa kestirmek isteyince ozellikle, kuafore elimde istedigim sac modelinin fotografiyla gidiyorum ama yine de fotografla alakasiz kesiyorlar, cok sinir oluyorum artik...saclarim sirtima kadardi ve kisa bi model begendim gecen gun gittim bunun aynisi olsun dedim cunku tarif etmekle anlamiyorlar...neyse bu kesti ortaya bambaska bisey cikti....ben ne dersem diyeyim onlar yine bildikleri birkac modelden birini uyguluyorlar...

artik kendim kesicem ben de ogrenebilirsem, belki internette vardir bunu teknigi....

su anda saclarim bana hic gitmiyor malesef ve baska bi kuafore tekrar kestiricem veya uzaticam bilmiyorum surekli bagliyorum zaten begenmedigim icin

canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki....benim de uzun saçlarım model göstermeme rağmen alakasız ve kısa bir modele dönüüştü...üstüne üstük de yakışmadı....bu o kadar moral bozucu bişey ki...insan kendi kendine alıp makası kesmek istiyor....sürekli başkalarının yaptığı hataları taşımaktan bıktım kuaför konusunda...yüzüm gülmedi diyebilirim bu konuda....

canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki....benim de uzun saçlarım model göstermeme rağmen alakasız ve kısa bir modele dönüüştü...üstüne üstük de yakışmadı....bu o kadar moral bozucu bişey ki...insan kendi kendine alıp makası kesmek istiyor....sürekli başkalarının yaptığı hataları taşımaktan bıktım kuaför konusunda...yüzüm gülmedi diyebilirim bu konuda....

valla bisuru kuafor denedim hep ayni
ya bakiyorum bazi bayanlarin cok guzel sac modelleri
baya luks kuaforlere mi gitmek gerekiyor acaba oyle olabilmesi icin
aslinda cok yer denemekle alakali da o kadar da sık kestiremem yani

evlenmeden önce kahküllerimi hep kendim keserdim ve bi keresinde saclarimida kesmistim gectim aynann karsisina saclarimi tuttum tuttum kestim ve cokta güzel olmustu kimse anlamamisti artik saclarimi kocisim kesiyo ve her istedigim modelide istedigim gibi kesiyo cok sansliyim yani

bende bazen saçımı kendim kestiğim oluyor,yani şu şekilde kuaföre gidiyorum bi süre sonra uzayınca bi yanı uzun bi yanı kısa,tabi bu kuaförün kesimindenmi benim saçımın uzamasında bi tuhaflıkmı var bilmiyorum bende yanları düzeltiyorum.kahkülümüde hep kendim keserim çabuk uzadığı için,mahfettiğim olmadı şu zamana kadar iyiyim yani....:))

kesmez olurmuyum .. saçıma uzun zamandır hiç kuaförün makası değmedikine.. bitek boyatmaya gidiyorum saçımı yapıyolar falan işte.. eve gelince yıkayıp ben yeniden yapıyorum .. çünkü hiç istediğim gibi olmuyor anacım ..nedense.:sm_confused:.bi de üstelik bi sürü para veriyorum ..zaten saçının ucundan alcaz diyo bi bakıyorum ki başımda saç maç kalmamış .:tomato:. o yüzden ben almayım ..yasakkelime.. ben kendim kesiyorum ..

Son düzenleme:
ne güzel kızlar ya becerebiliyosunuz...keşke bende yapabilsem...var mıdır bir formülü....arkanızı nasıl görüp yapıyosunuz....

ne güzel kızlar ya becerebiliyosunuz...keşke bende yapabilsem...var mıdır bir formülü....arkanızı nasıl görüp yapıyosunuz....

benim saçlarım aslında kıvırcık buda benim için bi avantaj oluyor. ıslakken saçlarımın hepsini tepemde topluyorum ucundan kesiyorum hafif katlı bi şekil oluyor hemde uçlarının kırıkları gidiyor.. eğer kenarlarını daha kısa istiyorsam kulak etrafından eşit alıp önde iki tarafı birleştirip yeniden kesiyorum .. şu ana kadar başarılı oldum gayetde zevkli ...:lepi:

ben her türlü modeli kendi saçımda kesiyorum herkezde beğeniyorda:D

Back