- Konu Sahibi esma15038311
-
Ben denemeye başladım bir kaç hafta önce. İlk yıkamada saç derisini rahatlatıp yumuşama etkisi yaratıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 5. veya 6. uygulamayı yaptım ve uzama olduğunu anlayabiliyorum. Fakat ben yarım saat değil 3-4 saat bekletiyorum.
20 günü aşkındır yapıyorum;ama normalin dışında bi uzama yok.
çok güzel parlattı ve saçlarımı yumuşattı.oda yeter bana.3-4 kere daha yapim.başka yöntemler deneyecem.
hislerime tercuman olmuşsun arkadaşım. bende bugün denemeye başlıyorum. ancak eczacı bemiksin yanında bepanthen ve evigen de verdi. badem yağı zaten vardı evde. tek eksiğim sinameki kaldı. onuda akşama temin edicem. gelişmeleri aynen yazıcam...:Saruboceq:
Uzayınca ne olacak benim ki uzadı şimdi de kısa saç istemeye başladım bilmiyorumkismile
bnde 4 saat beklettim..kaç cm uzamıştır tahminen.dökülme yada saçkırana sebeb olmaz dimi bu formül??ilk defa yapıorum bn çünkü =)
Şimdi ölçtüm =) Yaklaşık 1.5 hafta önce 28-28.5 cm'di. Şimdi ise 31.5 kaydirigubbakcemile2 Ama ben sadece sinameki ve badem yağı kullanıyorum. Bemix'i kullanmaya gerek duymadım. Zaten badem yağının yararları çok bemix'e gerek yok bence.
oo süpermiş cnm yaa=)=) hadii gözün aydın darısı başıma..haftada bir kez mi uyguluosun?bnde bephanten badem yağı ve sinemaki kullanıorumm..spreyli şişeler warya onun içine koyuyorum bu karışımı ve saç diplerime doğru sıkıyorum iyice masaj yapıorum..iki gün önce kullandım ilk defa dewam etmeyide düşünüyorum inş yararını görürürüm hedefim belime kdr uzatmak
Benim hedefim de aynısı =D Ben 2 veya 3 gün arayla yapıyorum uygulamayı. Ama genelde 3 gün arayla yapıyorum. Gerçekten 4.-5. uygulamadan sonra uzadığını anlayabilirsin. Benim saçlarım omuzlarımın 3cm falan altındaydı. Şimdi daha da uzun. Fark anlaşılıyo yani. Uygulamadan önce resim çekseydim şimdiki haliyle birlikte koyardım ama malesef cekmemiştim. :sinifsinif: Umutlu olursan uzar gerçekten ve denemeye ara verme bi süre olumunekankayizsmile sengözlerimebaksanab
ama tatlım genelde herkes 1 hafta arayla yapıomuş bi sakıncası olmasın sonra 3 gün arayla yaparsam :S yoksa daha mı ii olur çabuk mu uzar anlamadım ki kaydirigubbakcemile3 inş başarırız yaa çok heyacanlıyım kız:teytey::teytey:
bu bemix iğrenç kokuyo ya uyuyamadım kokusundan.kalktım bi daha yıkadım hemde 4-5 kez şampuanladm ama yine kokuyo yine kokuyo sadece ben mi yaşadım bu sorunu acaba kızlar bi cvp lütfen
Turkiyeye gidiyorum yakinda, bu formulude denicem turkbayragi:hooray:
ama tatlım genelde herkes 1 hafta arayla yapıomuş bi sakıncası olmasın sonra 3 gün arayla yaparsam :S yoksa daha mı ii olur çabuk mu uzar anlamadım ki kaydirigubbakcemile3 inş başarırız yaa çok heyacanlıyım kız:teytey::teytey:
slm valla eger bu tarif gerçekten tutarsa süper olur benim saçlar 3 sende zor 10 cm uzuyo sinir oluyorum
aynen öyle.. bende denedim bemixın bıtmesıne 2 ampul kaldı..yaptıktan sonra gayette yumuşacık oluyo ve parlıyo saclar =)) ama o bemıx ığrençç otesi kokuo.. saçımdakı kırıklar yuzunden uclarından bıraz kestırmek zorunda kaldım ama tkrr denıorum ıyı bı ıslem bu bemıxx tkrar uzar eskı halnden daha ıı olur.. he bıde zeytınyagı bakımı yaparsanz o formulle bırlıkte cok daha ii uzar.. =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?