• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sacınız 3 ayda omzunuzdan belınıze kadar uzayacakmıs

kızlar 2 aydır kullanıyorum inanın inanılmaz uzadı sallamıyorum valla tek sorunum kıvırcık olduğu için toplanması düzken belimdede kıvırcıkken omuzlarımdan biraz aşığıda...ya yumuşatıyorda deneyin ama mucizeler ummayın normalde 6 ayda anca uzayan saçımı 2 ayda uzattı tabi bu bende görülen etkisi bilemem gerisini:)

Yanı oyle mucıze gıbı 1 ayda 10 cm uzayacak dıye beklemeyın, ama gercekten ıse yarıyor bence ben cok memnun kaldım.:lepi: Sizede tavsıye ederım

bende 1 aydır kullanıyorum ama saclarımın uzayıp uzamadıgını bir türlü anlamıyorum.. :/ ben 5 günde bir yapıyorum..
icine soya yagıda kullanıyorum.. ve sabaha kadar bekletiyorum..

bakalım daha kullanmaya devam ediyorum neler olcak 1 ay daha etkisini görmezsem bırakıcam

ben bu tarıfı 1.5 ayda 10 cm dıye okudum heveslı bı sekılde aldım kullandım o kadar da uzama goremedım dedıklerı kadar yokmus bence benden soylemesı

ben bu tarifi değiştrdim kızlar sinamekiyi kaynattıktan sonra bepantene koydum bemiks sacı yağlandırıo dedi eczacı bide saç bakım yağı koydum karısım olandan buna ek olarak dove saç maskesni kullanıorum şampuanın içindede sac bakım yağı ve bepantene var 3 gn oldu kullanalı ve saç uçlarımdaki kırıkları suan göremiorm ohaoldumsmile

heralde sactan saca degısır kızlar ya benım kı gurul gurul uzasın ıstıyorum boyle sureklı dıbım gelsın.sacımı boyadıktan sonra dıbımın geldıgını gormek cok mutluluk verıcı bırsey

heralde sactan saca degısır kızlar ya benım kı gurul gurul uzasın ıstıyorum boyle sureklı dıbım gelsın.sacımı boyadıktan sonra dıbımın geldıgını gormek cok mutluluk verıcı bırsey

hislerime tercuman olmuşsun arkadaşım. bende bugün denemeye başlıyorum. ancak eczacı bemiksin yanında bepanthen ve evigen de verdi. badem yağı zaten vardı evde. tek eksiğim sinameki kaldı. onuda akşama temin edicem. gelişmeleri aynen yazıcam...:Saruboceq:

arkadaşlar tam 10. hafta oldu ama normalin dışında hiçbi uzama yok bende. bemiksleri aldığım için bitene kadar dewam ediyom az kaldı ama işe yaradı diyenlere şaşırıyorum demekki benim saçıma uygun deilmiş...

ege_sny sonucları beklıyorum arkadasım yerimseniben bende en kısa surede resim eklıcem kızlar aradakı farkı gormus oluruz bayanssulusmile

Selam.. Ben de önceden okumuştum bu konuyu artık uygulamaya karar verdim =)) Kızlar resim varsa koyar mısınız rica etsern?... bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

ARKADAŞLAR GEÇEN BIR SITEDE GEZERKEN SACINIZI 3 AYDA OMZUNUZDAN BELINIZE KADAR UZATA BILIRSINIZ DIYORDU
COK MERAK ETTIM SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM

Malzemeler:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su.

Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.
Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.
Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir uygulanacak...
BEN ŞAHSEN ALDIM BU AKSAM DENEMEYE BASLICAM
FIKIRLERINIZ BENIM ICIN COK ONEMLI NEDERSNIZ SIZCE UZARMI...bilmiyorumkismile
bn bgn yapmaya başladım..umarım uzar =) bn uzun saç çok seviyorum en büyük hayalim belime kdr uzaması..bemix yerıne bephanten aldım ben..bemix çok kötü kokduğunu yazmıçlar..ben daha önce bephanten kullandım ii geliyo ve kokmuo daha iyi..sinemaki otuda aynı ıhlamur gibi kokuo..inş saçlarım uzar kızlar eğer bu yöntem işe yarasa bol bol dua edicem bu formülü çıkartan kişiye =)=)

Ben denemeye başladım bir kaç hafta önce. ılk yıkamada saç derisini rahatlatıp yumuşama etkisi yaratıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 5. veya 6. uygulamayı yaptım ve uzama olduğunu anlayabiliyorum. Fakat ben yarım saat değil 3-4 saat bekletiyorum.

Son düzenleme:
Back