• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sacınız 3 ayda omzunuzdan belınıze kadar uzayacakmıs

esma15038311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
21
0
86
36
İstanbul
ARKADAŞLAR GEÇEN BIR SITEDE GEZERKEN SACINIZI 3 AYDA OMZUNUZDAN BELINIZE KADAR UZATA BILIRSINIZ DIYORDU
COK MERAK ETTIM SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM

Malzemeler:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su.

Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.
Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.
Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir uygulanacak...
BEN ŞAHSEN ALDIM BU AKSAM DENEMEYE BASLICAM
FIKIRLERINIZ BENIM ICIN COK ONEMLI NEDERSNIZ SIZCE UZARMI...bilmiyorumkismile

ben 1 haftadır sinameki atrı zeytinyağının içine sarımsak koyup yapıorum. ama 2 gün beklicek sarımsak zeytinyağının içinde sonra maske gibi sürüorum bekletiorum uzadı 2 cm çok güzel..tavsiye ederim arkadasım

Bu formül daha önce 'kuaförden saç uzatma yöntemi' başlığı altında Japongülü isimli arkadaş tarafından verilmişti yerimseniben

Bılemıcem canım ben daha yenı oldugum ıcın sadece sızınle paylasmak ıstemıstım
faydasını gorurusem tabıkı burda paylasmak ıstıyorum

başka bir topikte var aynı tarif ve orda kullanan yorum yapanda var oraya da bakabilirsiniz bende hafta sonu alıp denicem

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,ışe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;xxxxx adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 1 aydır kullanıyorum bu tarıfı ıyı uzadı gıbı ama cok fazla degıl sankı ya

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;hilalkahyalarhotmail adresinden ulaşabilirler.

Reklamları izlediniz. Şimdi forumunuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. delikafadulden

SAÇIMI BOYADIM VE ONDAN SONRA BASLADIM BU KARISIMI YAPMAYA 1 AYDIR KULLANIYORUM SIMDI SACIMIN NE KADAR UZADIGINI ANLIYORUM DIPLERININ CIKMASINDAN YAKLASIK 2CM KADAR UZADIguclubacismile AMA SACLARIMA BU KARISIMI YAPIKTAN SONRA ODUN GIBI OLUYO KREMDE KULLANIYORUM AMA FAZLA ISE YARAMIYO ANCAK IKNCI YIKAMADA NORMALE DONUYO AMA BEN INANIYORUUM KIZLAR INSALLAH UZAYACAK SACLARIM UZUN AMA DAHA UZUN OLSUN ISTIYORUUM

ben bir ay kullandım hiç aksatmadan ama normal uzaması gerektiginden fazla uzamadı. ayda zaten 1-2 santim uzaması normal. ben zaten öle 1 ayda 10 cm filan anlamıyorum büyük bi hevesle başladım sonuç hüsran:( sizde işe yarar umarım ama yinde dedigim gibi ayda 1-2 cm uzaması normal kızlar hiç birşey kullanmasanızda öle uzuyo zaten

Back