Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçına badem yağı kullanan varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaslar benim bildigim ve cevremden duydugum kadarıyla ki bende uyguluyorum badem yagı sac bakımı için kullanılıyo sac uzatmasını hızlandırmak icin sarımsak suyu kaş uzaması icinde aynı sekilde sarımsagın suyunu sac diplerine hafif msajla uygulayıp yıkıyosun koku oluyo tabi ama yıkandıgında geciyo kokusu benim sacım daha cabuk uzamaya basladı ve faydasınıda görüyorum sarımsak suyunun icine 2-3 damla badem yagıda ilave ediyorum bazen parlaklık veriyo ben uyguluyorum ama aynı etkiyi sizde gösterir i bilemiyorum denemekte yarar var derim :)

tek başına etki etmez mi peki
neyle karıştırayım yılan yağı olurmu
bide saçımda kepeklenme yaptı yaa sanki

canım genelde badem yagını çam terebentinle karıstırp kullanıylar
sende öyle yapabilrisn kepek hiç yapmamıstı bende kullandıgım dönem
bide baska bi topikte yazmıslar çörek otu yagı saç çıkarıyo ve gürleştiriyo diye
orayda bak istersen
karanfil suyu diye bi konu var hepsi benimde ilgimi çekti birini seçip denicem artık

canım okadar şey sölenioki valla bende şaştım hangisine baksam hangisini uygulasam diye

kızlar çağla şikelde sadece tatlı badem yağı kullandığını ve çok memnun olduğu nu sölemişti bende denicem bakalım

Ben saç için değil de kaş ve kirpik bakımı için kullanmıştım. Nemlendirmesi bakımından iyi ama ne uzattı ne de çıkarttı.

ben de bayadır tatlı badem yağı kullanıyorum canım.ama arada unutuyorum düzenli süremiyorum.benimde önlerde dökülmeler olmuştu erkek saçı gibiydi resmen ama şimdi baya çıkardı bence denemelisin.dökmesine bişey diyemicem bak bende hiç öle etki yapmamıştı.bide çam terebentin kullanmıştı bi tanıdık oda iyi geliyomuş saçları benden gür şimdi

1 küçük şişe badem yağına 2 evigen ampul+2 bepanthene ampul kırıyorum.
Ben içine 1 kaşık doğal zeytinyağı katıyorum.
Özellikle diplere sürüp,kalanı uçlara doğru dağıtıyorum.
En az yarım en çok 1 saat bekletiyorum.
Dökülmeyi önlüyor,çabuk uzama sağlıyor ve çok güzel parlaklık veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…