Yağların saç dökmesi kişiye göre değişiyor malesef.Benim saçımdan ilk kullanımda dökülme yapmıştı ama sonrasında yapmadı. Yani saç yapına göre değişir bu durum ne desek yalan olur.
Ama ben KK da bir konu görmüştüm. Kuruluktan şikayet eden bir iki kişi dışında memnun kalmayan yoktu.
500 ml pet şişeye temiz su koyup içine de bir avuç kuru karanfil(çiçek değil) atıp 1 ile 3 gün arasında bekletiyorsunuz ve çıkan siyah suyu haftada 3 4 defa saçınıza sürüp tarıyorsunuz. Taramaktaki amaç saç derisine değmesi. Yeni ve tüy gibi saçlarının çıktığını söyleyen çok kişi vardıKonuyu bulup oku bence :):97:
Benim bi arkadaşım var abartmıyorum saçları poposununda aşşağısında. Sürekli ve düzenli olarak badem yağı kullanıyo ve etkisini gördüğünü söliyo. Çok çabuk uzuyo saçlarım diyo. Bende alıcam kesinlikle inşllah bende görürüm etkisini kullandığımda yazarım
bende üç segerdir kullanıyorum ama henüz biryarar göremedim düzenli kullanmaya devam edersem göreceğimeinanıyorum. Ve tatlım saçım azaldı demişsin. saçlarının uzunluğundan kısalttırırsan daha gür çıkar bence..
Arkadaş 3 sefer demek istemiş galiba
Ama ama sen niçin bana inanmak istemiyorsun da illaki de badem yağı diyorsun onu anlamadım
Ben badem yağını kirpiklerim için kullanmıştım döktü:26:
badem yagını kullanıp fayda alan çok ınsan var canım
genelde iki üç yagı karıstırıp yapysun
ben aylar önce yapmıstım dökülmem azalmıstı baya
ufak saçlarım cıkmıstı önlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?