Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı mora boyatmalımıyım?

Yuyuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
249
30
Saçımda bi değişiklik yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim saçımın tamamını mora boyatmalımıyım sizce ? Lütfen dusuncelerinizi yazin.Bazilari diyor boya baziları o nasil bir renk karar veremedim bir türlü.Lütfen cevaplayin.

mor mu bilemedim ki.çok radikal bi değişiklik olmaz mı...sarı,siyah ,kızıl ı deneseniz

Boyat ya içinde kalmasın. Benim yeşil içimde kaldı biara uclarına yapcam.
Sende ilk uclarda deneyebilirsin

koyu mor güzel olabilir aslında.. hani böyle siyahımsı ama mor yansımalı..

denmenizde bir sakınca yok ama pişman olmayn riskli farklı bi renk palettenin 4.99 patlıcan moru var onu deneyebilirainz kor moyu hem cok abartı mor da durmz

Canım bu renk herkese hitap etmez. Yapmak istiyorsan kulaklarını etrafa tıka ve boya :)

yaş kaç
ten rengi ne
daha önce marjinal renkler denedınız mı ?
giyim tarzınız nasıl ?

ben senın yerınde olsam eğer yasın gencse ve sacın kumral veya daha acık renkteyse saç tebeşirlerini kullanırdım ya da saç spreyleri mesela ben pembeye boyamıstım lise zamanımda en azından ıcımde kalmadı :)

canım bende pembeye boyamak istiyorum bir iki tutamda tebeşir denedm ama kıyafetlerim toz olup bulaşıyor, sorey nasıl nerde satılır

canım bende pembeye boyamak istiyorum bir iki tutamda tebeşir denedm ama kıyafetlerim toz olup bulaşıyor, sorey nasıl nerde satılır
valla canım cok oldu benim lise yıllarıydı işte ama kozmetikçilerde satılır sanırım tebeşiri nasıl yaptın ki sen toz toz olmaması gerekıyo

Ben de bi ara senin gibi mor yapmayı düşündüm ama koyu mor. Nette baktığımda beğendiğim tek boya nevacolor orkide moruydu eğer çok istiyosan bi kaç parça aralara ya da uçlarına yapabilirsin

lisedeyken benim bir arkadasımın sacını evde boyamıstık kendimiz neva color ile sacları koyuydu tabi acıcı da kullanmadan boyadığımz icin rengi acılmamıstı normalde aynı koyu sacları duruyordu günese cıktığında mor mor parlıyordu hem cok radikal bir değisim değildi hem de hevesini almıstı sıkılınca normal renklere dönmesi de kolay olmustu acıcı kullanmadığı icin.cok memnundu 2 seneye yakın da kullanmıstı bu sekilde

15 yaşındayım saçım açık kumral uçları sarı.Sarı olan yeri boyamıştım başka hiç boyamadım daha 15 yaşındayım zaten.Dediğiniz gibi koyu mor istiyorum bende ama arkadaşlarım mor nasıl bir renk filan dedikleri için vazgeçtim boyamaktan kendim istiyordum aslında.Bu arada yorumlarınızı yeni gördüm.Bikaç ay geçtikten sonra yazın sarıya boyamak istiyorum saçımı daha dogal karsilanir

Bu konuda sıradan saç boyalarından daha iyi verim alabileceğin marka: manic panic. Duymuşsundur belki. Dediğim gibi sıradışı bir renk olduğu için o tip yorumlar alman normal. Önemli olan senin istemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…