- Konu Sahibi EsmerBelaG
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısını bende dün yptım :)benim saçlarımda koleston 8.1 açık küllü kumraldı artık bir değişiklik ihtiyacı hissettim bende loreal fındık kabuğu kahvesini aldım senin gibi yavaş yavaş gözüm alıışıyo rengine çok açıktan birden koyuya geçince insan biraz zor alıışıyo :)
ben önceki saçını çokk beğendim arkadaşım altın sarı demişsin hangi marka ve alttaki renk neydi hangi rengin üstüne altın sarısı yaptın turuncu kızılmsı yansımalar yoktu dimi fotodaki gibiydi ay bayıldım tam istediğim renk yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol ya ben yeni boyadım saçımı açık karamel ve açık papatyayı karıştırdım bu renk de hoş oldu ama benim amacım işte turunculuk olmasın die ama malesef oldu kötü durmuyo ama senin saçına boyarsam aralarına gölge atılır die düşünüyorum hürrem gibi olmuşun diolar ben sevmiyorum
tatlım sen koleston dedin ama daha önceki konunda kuaföre boyattığında açtığın konuda loreal 7/03 altın sarı yazıyo kafam karıştı.bide kolestonun 7.3 dore kumral zaten