• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇIMI loreal 6.41 fındık kahvesine boyadım kızlarrr

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
$bb.jpg $PIC_3029.jpg

saçım 1. resimdeki gbiiydi yani açık olan. o renkten 2. resimdekine geçtim nasıl olmuşş ? evde kendım boyadım :21:

Son düzenleme:
aynısını bende dün yptım :)benim saçlarımda koleston 8.1 açık küllü kumraldı artık bir değişiklik ihtiyacı hissettim bende loreal fındık kabuğu kahvesini aldım senin gibi yavaş yavaş gözüm alıışıyo rengine çok açıktan birden koyuya geçince insan biraz zor alıışıyo :)

aynısını bende dün yptım :)benim saçlarımda koleston 8.1 açık küllü kumraldı artık bir değişiklik ihtiyacı hissettim bende loreal fındık kabuğu kahvesini aldım senin gibi yavaş yavaş gözüm alıışıyo rengine çok açıktan birden koyuya geçince insan biraz zor alıışıyo :)

Tşk ederim kızlarr :21:

sende mi yaptın :27: aslnda bnm aklımda bu renk yoktu casting çikolata karamel vardı ama bulamadımm :5: koyu renk istiyodum bende. önceki saçım altın sarısıydı. ama brz zaman geçsin son kez saçlarımı boyıycam siyaha yakın bir renkle ve daha sonra kendi saçımın gelmesini bekliycem :)

evt ilk defa bu kdr uzattım maşallah daha da uzatmayı düşünüyorum sonra birden kestircem :21:

ben önceki saçını çokk beğendim arkadaşım altın sarı demişsin hangi marka ve alttaki renk neydi hangi rengin üstüne altın sarısı yaptın turuncu kızılmsı yansımalar yoktu dimi fotodaki gibiydi ay bayıldım tam istediğim renk yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

ben önceki saçını çokk beğendim arkadaşım altın sarı demişsin hangi marka ve alttaki renk neydi hangi rengin üstüne altın sarısı yaptın turuncu kızılmsı yansımalar yoktu dimi fotodaki gibiydi ay bayıldım tam istediğim renk yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

tabii canım olurum. bende o rengi çok begeniyodum ama koyuya dönmek istedm tekrar. kuaföre gittim önce saçımı açtırdım daha sonra koleston orta altın sarı ile boyadı ve bu renk oldu. hiç kızıllık turunculuk yoktu cnm gayet hoş bi renk. yeniden boyanması gerekiyodu boya aktı çünkü ama ben tekrar aynı renge boyatmak istemedm bu renk yaptım.

çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol ya ben yeni boyadım saçımı açık karamel ve açık papatyayı karıştırdım bu renk de hoş oldu ama benim amacım işte turunculuk olmasın die ama malesef oldu kötü durmuyo ama senin saçına boyarsam aralarına gölge atılır die düşünüyorum hürrem gibi olmuşun diolar ben sevmiyorum :(

çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol ya ben yeni boyadım saçımı açık karamel ve açık papatyayı karıştırdım bu renk de hoş oldu ama benim amacım işte turunculuk olmasın die ama malesef oldu kötü durmuyo ama senin saçına boyarsam aralarına gölge atılır die düşünüyorum hürrem gibi olmuşun diolar ben sevmiyorum :(

rica ederim ne demek :)) bu rengi kesnlkle yap derim çünkü harika bir renk ben çok bgenmiştim ama koyu renge alıştıgım için sabredemedm tekrar koyulaştrdım malum esmerim ben :)) numarasıda 7.3 tü yanlış hatrlamıyosam.

tşk ederim neyzenteyfik :)

tatlım sen koleston dedin ama daha önceki konunda kuaföre boyattığında açtığın konuda loreal 7/03 altın sarı yazıyo kafam karıştı.bide kolestonun 7.3 dore kumral zaten

tatlım sen koleston dedin ama daha önceki konunda kuaföre boyattığında açtığın konuda loreal 7/03 altın sarı yazıyo kafam karıştı.bide kolestonun 7.3 dore kumral zaten

evet canım öleydi ama bunu evde kendim yaptım saçım rengi açık diye. ya kuaför bana katalogtaki rengi gösterti orta altın sarısı yazıyodu bana lorealle boyadım dedi :S loreale baktım hiç öle bir renk yok bi bijuteriye girdim orda koleston orta altın sarısını gördüm başka bi serisiydi hrlde tam bakamadım :S rengin adı orta altın sarı diye geçiyo ama. yani anlıycagın kuaförlerin çoğu kkkkkkkkkkkkkkkk. lorealle boyadım dedi kolestonla boyadı !

Back