• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı koyu kumral renge nasıl dönüştürürüm?

sezin_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
41
0
86
37
Sakarya
kızlar ben saç rengimi düşünmekten bıktım kendi rengime dönmek istiyorum bal rengine boyamıştım kendi rengim koyu kumral bugün loreal preference recitial kapri koyu kumral aldım ama işe yararmı yine doreli kızlımsı durmasın ne yapmalıyım

bende aynı dertten muzdaribim geçen bal renginin üstüne küllü kumral boyadım kızlımsı oldu sinir oluyorum ya

önce boyaların en açık rengiyle ya da açıcısıyla o kızılımsı rengi akıtmanız lazım sonra da küllü açık kumrala boyamanız benim bi arkadaşım nerdeyse aynı durumdaydı ben evde hallettimsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

palette kumralla boyamıştım saçımı çok açık oldu bal rengi gibi özellikle dipler çok açıktı bide bakır gibi yansımalar vardı saçımda üç gün önce voila koyu kumrala boyadım saçımı bakırlık kalmadı saçımda biraz koyu oldu ama güzel oldu kızıllık olmadı en azından yerimseniben

cnm her şeyi denedim nerdeyse kızıllardan kurtulamamıştım dün küllü kumral alıp kendim boyamaya karar verdim çok geç olmuştu saat ama açık biyer bulamadım küllü kumral bi paket vardı bi temizlikcide bnmde saçlarım uzun iki paket lazımdı illa boyıycam ya bir tanede kumral aldım küllü kumral la kumralı karıştırıp boyadım koyu kumral bir renk oldu kızıllarımdanda kurtuldum yalnız koleston kullanmalısın bi kaç ton koyu oluyo kolestonlar koleston kumral la küllü kumral ı karıştır koyu kahve bir renk elde ediosun kolay gelsin (=

reckless merhaba ya forumda okudum kumralla küllü kumralı karıstırıp kahve bi renk elde etmissin. benim sacımın dogal rengi koyu kumral simdi cikolata kahveye benzer bir renk var üstünde boya aktıkca ortaya cıkan kızıllıklar kapansın istiyorum. senin karısımı yapsam koyu kumrala yakın bir renk cıkar mı cünkü acık olsun istemiyorum da :(

arkadaşlar banada yardım edin ya 1 ay oldu saçlarıma röfle yaptırdım hiç begenmedim değiştiricem çok koyu olmuycak şekilde boyamak istiyorm hangi renge boyamaluım saçlarım kötü olurmu çok kararsızım

koyu komrala boyuyordum şimdi küllü kumral aldım bakalım nasıl olacak?
kızıllık ben de istemiyorum

sarı saçı küllü kumrala boyarsak yeşerme olurmu kızlar....

Back
X