• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı komple boyuyorum çok heyecanlıyım

turuncubnm

Bırak Mücadele ruhunu ele geçirsin
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
125
20
118
31
Merhaba kızlar şimdi bugün altlara denedim önce palette bakır kahveyi komple boyayacağım saçlarımı umarım süper olacak :))

fazla kimseye danışamadım çok merak ediyorum nasıl duracak yeter umarım saçıma akşam üstü resimlerini koyarım

Son düzenleme:
yetmedi boya :(
iyice yedirdim inş 15 dk ya yıkarım sonra bakım maskesi kızılımsı bi renk ortaya çıkacak rezil olmayım da yeter :D

fotoğraflarımı ekleyeceğim öncesi sonrası olarak :D

bir de ağır bir koku ay ölüyordum annem daha gelmedi gelince süpriz olacak öldürecek beni :D

ne çirkini canım, hiç de çirkin değilsin. ama yüz hatlarını biraz yumuşatmak için biraz daha açık tonlar kullanabilirsin (kahkülün olduğu için), açık kumral gibi. renk ise kötü olmamış bence ama aslında daha açık tutar diye düşünmüştüm ben, demek ki koyu tutuyormuş

güzel olmuş canım güle güle kullan :)
bencede karamel tonları sana cok yakısır ama simdi bunu açtırmadan karamele dönemezsin bunu kullan bakalım yıkandıkça nasıl olacak bi görelim...

güzel olmuş canım güle güle kullan :)
bencede karamel tonları sana cok yakısır ama simdi bunu açtırmadan karamele dönemezsin bunu kullan bakalım yıkandıkça nasıl olacak bi görelim...

:)):16: çok mutlu oldum üzülüyordum deminden beri mafettim beğenmediğim saçlarımı diyerek

saçlarımı şampuanlamadan kuruttum hala kokuyor yine şampuanlaym her gün yıkarım ben saçlarımı açılsın diye artık pek değişik olmadı zaten ne bekleyebilirdim ki saçımdan yıkandıkça açılır zaten o zmn düşünürüm artık :)

ne çirkini canım, hiç de çirkin değilsin. ama yüz hatlarını biraz yumuşatmak için biraz daha açık tonlar kullanabilirsin (kahkülün olduğu için), açık kumral gibi. renk ise kötü olmamış bence ama aslında daha açık tutar diye düşünmüştüm ben, demek ki koyu tutuyormuş

kahkülden bıktım senelerdir onu kullanmayacağım bi süre sonra bende daha açık tutar diye düşündm ama işte saçım koyu oldğu için (arada siyah teller dahi var doğal hali)

ilk saç boyamamda bu renk oldu bakalım yarın farkedilecek mi acaba arkadaşlar tarafındn falan :1:

nasıl şampuanlamadan kuruttun boyayı akıttın hemen çıktın mı ? şampuanla canım kimyasal o bekletme saçında...

Back