• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı kendim boyamalı mıyım?

otomatikportakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
71
0
86
33
İstanbul
Saç boyamayı düşünüyorum aslında rengi de seçtim lorealden ama kendim yapmalı mıyım bilmiyorum daha önce evde kendim de boyadım ama düşünüyorum seçtiğim renk baya koyu boyadığımda çok bekletirsem siyaha yakın bi renk olma ihtimali var mı,yoksa kendim boyasam bir sorun olmazmı?

Saçım kahverengi aslında açık kestane gibi uçları biraz daha açık diplere göre sararıyor yazları beğendiğim de loreal 323 Dark Chocolate sizce kendim boyasam tehlikeli olur mu ?

casting serisi dediğin...5 ve 5 numara altı zemin renginde koyu olduğu için koyu tutacaktır...loreal excelence 6.35 çikolatayı deneyebilirsin yada palette parıltılı kahveler seriside olabılır

zeminin çok fazla açık değilmiş. tavsiyem istediğin rengin 1-2 ton açığına boyaman. 3'lü tonlarda boyarsan yüksek ihtimal siyah çıkar. zamanla akar biraz sadece.

Elimde palette deluxe 4-0 kahve ve koleston 7/77 ışıltılı kahve var sizce hangisini boyamalıyım.ben paletteki görünümü sevdim ama sizin dediğiniz gibi bir ton koyu vs olursa siyahımsı durur diye boyayamadım lorealde bulamadım zaten.

PaletteDeluxe_4_0_Mena.png

Bu da mı koyu durur sizce aslında üstündeki resimdeki renk güzel ama bende koyu durmasından korkuyorum?

o zaman ışıltılı kahveye boya canım en azından daha açık bir renk yalnız ışıltılı kahwede kızıl yansımalar var die hatırlıyorum bir onu araştır istersen...

fotoğraflara asla aldanma:20: 4.0 kestanedir. senin saçın zaten açık kestane gibiyse bildiğin siyah gibi bir şey tutar yüksek ihtimal. 7/77 hakkında pek bir şey söyleyemem, onun tonu çok güzel gibi durmasına rağmen koleston'a boyamış arkadaşlarımın hiçbiri tavsiye etmedi, 3-4 ton koyu çıkarmış saçlarını. loreal'in 5 veya 6 numaralarına bakabilirsin, onlar diğerleri kadar siyah çıkarmaz bence:10: aktıkça da çok daha hoş kahve tonları yakalayabilirsin.

Back