Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı kendim açtım ve...

• Konu Sahibi Konu Sahibi HYT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guzel açmıssın saclarını bence turunculuk olmasın diye açık küllü kumral ile açık sarıyı karıstır derim

Saçımı açalı baya oldu kızlar artık açık kumral ile devam ediyorum INDOLA açık kumral
şuan ki halleri

aaa nasıl açtın çok güzel olmuş tabi bi boya sürsen daha parlak durur bende kendim açmak istiyorum ama nasıl

Akos ile açtım kafama göre ölçüsünü ayarladım çok riskli davrandım ama napim dellenmiştm ozamanlar:)

bence de güzel olmuş cnmm:)ben lorealin açık rnekleriniş tavsiye ediyorum çok kaliteli ve güzel çıakrtıyor...
bende kuaförde açtırdımmm saçımı 2 ay önce..küllü kumral istedigim için çok bekletmedi açıcıyı saçlarımda..ondan çok yıpranmadı..ama sonuc istediigm giib deildi bakır turuncu arası bi renk oldu...bu rengi başkasında görsem begenirim ama bana hiç yakışmadı..neyse ben evde voila küllü kumral yaptım baya bi kapattı ama renkte çok koyu oldu..okdr saçımı açtırmaya parama yazık odlu diyebilirim...neyse zamanla aktı alt zemin açık oldugundan sonrada yakşalık bi hafta önce loreal küllü koyu sarı yaptımm..istedigim renk tonuna yakın begendimm ben..bence lorealin açık sarı yada açık külü sarısını dene derim:)benim konum var bakarsan daha iyi fikir olur resim var :)[/QUOTE]

Aynen ya benim kuaförde bakıra kadar açmıştı ve o turunculuk hiç kapanmadı
bende senin gibi küllü kumrallara dadandım :) ama olmadı...
koyu kumraldan sonra kendim açtım
loreal pek kullanmamışım ama denicem bu sefer önerin için tşklr
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…