bende saçımı kendim açtım hemen hemen aynı oldu baya turunculuk olustuu nasıl giderdiniz bu turunculuğu???
canım turunculuk ıcın bende bu forumdan okuyup ıgoranın turuncu azaltan 0.22 nolu boyasını kullandım asla turunculuk kalmıyor ama az sıkmak gerek kullanacagnz boyanın ıcıne.ay bugun kacıncı bunu tavsıye edısım reklamcısı gıbı hıssetm kendmıaman yanlıs anlaslmam umarım
canım boyanı her zamankı gıbı hazırla iki kutu kullanıyorsanda 3 cm falan ıgoradan sık ama çok ıyı karıstır zor dagılıyor iyice karıstr her zamankı gıbı boyamanı yap.fazla sıkarsan koyulastrıyormus boyayı deneyenler oyle soyluyorbenim saclarım orta uzunlukta 2 kutu boya kullanıyorum sacıma. o zaman ne kadar sıkmam gerek birde sıktıgım tup kadar da oksıdasyon suyunu da eklıyomuyuz yoksa krem boyayı sıkmak yeterli mi canım
canım boyanı her zamankı gıbı hazırla iki kutu kullanıyorsanda 3 cm falan ıgoradan sık ama çok ıyı karıstır zor dagılıyor iyice karıstr her zamankı gıbı boyamanı yap.fazla sıkarsan koyulastrıyormus boyayı deneyenler oyle soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?