• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı kendim açtım ve...

• Konu Sahibi Konu Sahibi HYT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HYT

Yeni bir hayat...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
940
22
318
Mardin
Bayanlar saçımı açtım
Sizden ricam Buğday tenli,kahverengi gözlüyüm tenime yakışcak mat ve turuncu olmayan güzel
bir sarı önermeniz...

Eklentiler

• $IMG_0280.jpg
    $IMG_0280.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 136
  • $IMG_0286.jpg
    $IMG_0286.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 171
  • $IMG_0316.jpg
    $IMG_0316.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 123
  • $IMG_0320.jpg
    $IMG_0320.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMG_0324.jpg
    $IMG_0324.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 252
  • $IMG_0321.jpg
    $IMG_0321.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
ben beğendim tabi yüzüne gittimi o da önmli ama renk olarak güzel bi renk olmuş :)

renk hoş olmuş ama asıl saçlarının kalitesini kutlamak lazım. benim saçım bu kadar işlemden geçse kel kalmıştım :53:

aslında saçının rengi güzel olmuş bende onlarca işlem yaptıktan sonra koyu kestaneye dönüp saçımı toparladım 2 yldr şmdı de açtrmak ıstıorum ama cesaret edemıorum benım kullandığım bı sarı vardı çok gzel bi renk papatya sarısı ve 12 extra açık sarıyla boyayark kendım elde etmştm forumda yenıyım resım eklemeyı blmıorum yardmcı olursan resmde eklerım

bence de güzel olmuş cnmm:)ben lorealin açık rnekleriniş tavsiye ediyorum çok kaliteli ve güzel çıakrtıyor...
bende kuaförde açtırdımmm saçımı 2 ay önce..küllü kumral istedigim için çok bekletmedi açıcıyı saçlarımda..ondan çok yıpranmadı..ama sonuc istediigm giib deildi bakır turuncu arası bi renk oldu...bu rengi başkasında görsem begenirim ama bana hiç yakışmadı..neyse ben evde voila küllü kumral yaptım baya bi kapattı ama renkte çok koyu oldu..okdr saçımı açtırmaya parama yazık odlu diyebilirim...neyse zamanla aktı alt zemin açık oldugundan sonrada yakşalık bi hafta önce loreal küllü koyu sarı yaptımm..istedigim renk tonuna yakın begendimm ben..bence lorealin açık sarı yada açık külü sarısını dene derim:)benim konum var bakarsan daha iyi fikir olur resim var :)

bende saçımı kendim açtım hemen hemen aynı oldu baya turunculuk olustuu nasıl giderdiniz bu turunculuğu???

ilk resimin üstüne boyamışsın zaten saçını açtıktan sonra gayet de güzel olmuş hangi renkle bunu tutturdun hiç turunculuk yok ??

canım kolestonun 11.1 açık kullu sarısı cok hos ve dogal duruyor ayrıa majirelin majiblond serısıde mukemmel tutuyor.ama ayrıa ıgoranın turuncu azaltıcısındanda 1 veya 2 cm kadar boyanıza sıkarsanız tamamen kulllu bı renk elde edersınız

bende saçımı kendim açtım hemen hemen aynı oldu baya turunculuk olustuu nasıl giderdiniz bu turunculuğu???

canım turunculuk ıcın bende bu forumdan okuyup ıgoranın turuncu azaltan 0.22 nolu boyasını kullandım asla turunculuk kalmıyor ama az sıkmak gerek kullanacagnz boyanın ıcıne.ay bugun kacıncı bunu tavsıye edısım reklamcısı gıbı hıssetm kendmı:9:aman yanlıs anlaslmam umarım

canım turunculuk ıcın bende bu forumdan okuyup ıgoranın turuncu azaltan 0.22 nolu boyasını kullandım asla turunculuk kalmıyor ama az sıkmak gerek kullanacagnz boyanın ıcıne.ay bugun kacıncı bunu tavsıye edısım reklamcısı gıbı hıssetm kendmı:9:aman yanlıs anlaslmam umarım

benim saclarım orta uzunlukta 2 kutu boya kullanıyorum sacıma. o zaman ne kadar sıkmam gerek birde sıktıgım tup kadar da oksıdasyon suyunu da eklıyomuyuz yoksa krem boyayı sıkmak yeterli mi canım

benim saclarım orta uzunlukta 2 kutu boya kullanıyorum sacıma. o zaman ne kadar sıkmam gerek birde sıktıgım tup kadar da oksıdasyon suyunu da eklıyomuyuz yoksa krem boyayı sıkmak yeterli mi canım
canım boyanı her zamankı gıbı hazırla iki kutu kullanıyorsanda 3 cm falan ıgoradan sık ama çok ıyı karıstır zor dagılıyor iyice karıstr her zamankı gıbı boyamanı yap.fazla sıkarsan koyulastrıyormus boyayı deneyenler oyle soyluyor

canım boyanı her zamankı gıbı hazırla iki kutu kullanıyorsanda 3 cm falan ıgoradan sık ama çok ıyı karıstır zor dagılıyor iyice karıstr her zamankı gıbı boyamanı yap.fazla sıkarsan koyulastrıyormus boyayı deneyenler oyle soyluyor

tmm tesekkurler tatlım kulagıma kupe oldu bu bilgi :)

aaa nasıl açtın çok güzel olmuş tabi bi boya sürsen daha parlak durur bende kendim açmak istiyorum ama nasıl

Back