Saç Kesim Şekilleri Sacimi ince corapla sardik bakin bakalim nasil olmus?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ay ay ayyy ! :)
Gerçekten çok beğendim,hem pratik hem ucuz.Ayrıca çok doğal görünüyorlar.
Benim saçlarım dümdüz pırasa gibi,gören düzleştiriyor ya da ütülüyor musun diyor.Hayatım boyunca hep su dalgası için yanıp tutuştum.Lakin bigudilerle su dalgası yapmaya çalıştığım saçlarım bir türlü doğal görünmedi !
Sünger bigudisinden sosisine kadar inceli kalınlı denemediğim kalmadı,ev bigudi kaynıyor :/

Bu fikir çok ama çok hoşuma gitti,ilk fırsatta deneyeceğim.Saçlarım çok düz olduğundan jöle de sürsem 1 saat sonra bozuluyor,dümdüz oluyor,bakalım bu nasıl olacak ?

Daha önce yaptım bunu ama saçlar çok yukarda toplanıyor diye beğenmemiştim. Daha iri dalgaları seviyorum ben. Ama pratik olduğu kesin.

cok hos olmus ya sarılısı varmı acaba ama benm kaclrım kısacık.s hıc bıse olmuo.s

gayet güzel olmuş ama ben nasıl sarıldığı işlemini hiç anlamadım, tarif edersen sevinirim?... :)

bende çok beğendim elinize sağlık ama sarılış aşamasını daha ayrıntılı anlatırmısınız bende anlamadım açıkçası.

kizlar burda yengem daha iyi bir aciklama yapmis
umarim simdi daha iyi anlarsinizz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…