• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçimi hangi renk yapsam?? (resimli)

bence kesınlıkle sarı çok yakısmıs . kızılı tavsıye etmem bende kullandım kızılı ınana sarıdan daha zor bakımı .ilk 1 hafta tam ıstediğin kızıl renkte gezersın sonra akar gider ve iğrenç bır kızıl renk olur

canım gördüğüm kadarıyla sarıda kahvede gitmemiş ten rengine kızılında bakımı zor ya hiç uğraşma bence ama bakır renkler eminim sana çok yakışacak çünkü beyaz tenlisin kesinlikle bakır kullan hem yüzüne bi canlılık gelir ben mesela koyu bakır kullanıyorum ama buğday tenliyim yakışacağını bilsem hiç düşünmem 8.77 tarçın bakır yada garnierin yeni çıkan 7.4 sultan bakırı var hiç durmaz ikisinden birini kullanırdım çok beğeniyorum iki rengi de ama beyaz tenlilere göre renkler maalesef:(

Ay kimse sarı dememiş ama ben sarıyı şirin buldum sarıyı beğendim valla tabiki son karar sizin öpüyorum çokk :16:

ilk fotodakı sac rengınız sıze yakısmıs .

ama beyaz tenlıysen ve ılla degısıklık ıstıyorsan

sıyaha boyat derım .

beyaz ten + kırmızı ruj + siyah sac

bu üçlemeye bayılıyorum :23:

yaa valla ben de kızlarımızın kızıl tutkunluguna hıc

bı anlam veremıyorum yaa .tabıkı zevk meselesı ama

kızılın ayrıcalıgı ne cıdden merak edıyorum .

24 yasındayım .sacım her renge gırdı cıktı

bır kere kızıl renge heveslenmedım hee :27:

yanı ne bılım kızıl kafalar bana cok emoca gelıyor:27:

zaten yukledıgın fotoda kı kızıl saclı kızda emolara benzıyor

demek kı dusuncemde yanılmıyorum:1:

ilk resim çok yakışmış sana canım ama kızılda güzel olur sende sadece kızıldan dönüş çok zor onu unutma ama kızıl yakışır.
bide ben senin 1inci resimdeki saç renginden istiyorum onu nasıl elde ettin canım bnm sacım bakırlı turunculu gbi bişi lütfen söle lütfennnnnnn ben tam o rengi istiyodum

Bence;

Sarı yakışmamış boğmuş yüzünüzü.
Kahverengi çok hoş olgun göstermiş sizi teninize de gitmiş.
Kızılda teninize uyar daha iddaalı
Tesekkürler :)
Nedense herkes kahverenginin beni daha `küçük` gösterdigini söyler, ama bende daha olgun gösterdiginden yanayim :))

ben kesinlikle sarı diyorum gayet yakışmış. ve çok beğendim nasıl elde ettin bu rengi canım ?? :)
Sagolunnn bende diyordum sari halimi kimse begenmedi mi diye :))
Sari yapmadan önce saçim zaten çok açik kumraldi, sonra kuaför üstüne birsürü sari röfle atinca, ve bende yaklasik 1 hafta sonra `açik sari` ya boyayinca bu hale geldi. ha tabii birde ara sira saçimi yikadiktan sonra John Frieda `nin `Go blonder lightening spray`ini saçima uyguladim, rengi daha bir açildi.

bencede sarı yakışmış herkese yakışmaz sarı sana gitmiş kıymetini bil, bozma. kahverengi boğmuş seni.
Çok tesekkür ederim, ama malesef çoktan bozdum :S :'( Su an saçim kahverengi, ilk fotodaki yani, ama sari saçli halimi gördükçe geri dönesim geliyoo :'(

cnm çok gençsn. allah güzel ömürler versin. sarı ve kahve seni olduğunda olgun göstermiş. bence yapı olarak da hareketli biri olduğunu ve yaşını da yansıttığı sana da yakıştığnı düşündüğüm için ben kızıl diyorum:)
Amin tesekkürler cümlemize :)) Tahminleriniz kesinlikle dogru, sanirim kizil bana yakisabilir :))

bence sizin renginiz kahve.. sarı hiç olmamış kızıl da olmaz sanıyorum.. ama kahveyle çok doğal durmuş, bebeksi bir görüntü.
:)))) Tesekkürler

bence kesınlıkle sarı çok yakısmıs . kızılı tavsıye etmem bende kullandım kızılı ınana sarıdan daha zor bakımı .ilk 1 hafta tam ıstediğin kızıl renkte gezersın sonra akar gider ve iğrenç bır kızıl renk olur
Tesekkürler :) Ya evet, kizilin o sorunu da varmis, ki ben sürekli saçimi yikayan biriyim, çünkü çok çabuk yaglaniyor, peki özel boyali saçlar için sampuan kullaninca da mi çabuk akiyor?

canım gördüğüm kadarıyla sarıda kahvede gitmemiş ten rengine kızılında bakımı zor ya hiç uğraşma bence ama bakır renkler eminim sana çok yakışacak çünkü beyaz tenlisin kesinlikle bakır kullan hem yüzüne bi canlılık gelir ben mesela koyu bakır kullanıyorum ama buğday tenliyim yakışacağını bilsem hiç düşünmem 8.77 tarçın bakır yada garnierin yeni çıkan 7.4 sultan bakırı var hiç durmaz ikisinden birini kullanırdım çok beğeniyorum iki rengi de ama beyaz tenlilere göre renkler maalesef:(
Tavsiyeniz için çok tesekkür ederim, ama bakir renkler daha çok turuncumsu gibi, ben istedigim kipkirmizi, ve inanin benim etrafimda 10 kisiden 9u o bakir saç rengine sahip :'( Bende aralarinda kaybolmak istemiyorum :p ama çok tesekkür ederim ;)

Ay kimse sarı dememiş ama ben sarıyı şirin buldum sarıyı beğendim valla tabiki son karar sizin öpüyorum çokk :16:
Tesekkürlerr :) ya simdi sariya boyayasim geldi tekrar :$

ilk fotodakı sac rengınız sıze yakısmıs .

ama beyaz tenlıysen ve ılla degısıklık ıstıyorsan

sıyaha boyat derım .

beyaz ten + kırmızı ruj + siyah sac

bu üçlemeye bayılıyorum :23:

yaa valla ben de kızlarımızın kızıl tutkunluguna hıc

bı anlam veremıyorum yaa .tabıkı zevk meselesı ama

kızılın ayrıcalıgı ne cıdden merak edıyorum .

24 yasındayım .sacım her renge gırdı cıktı

bır kere kızıl renge heveslenmedım hee :27:

yanı ne bılım kızıl kafalar bana cok emoca gelıyor:27:

zaten yukledıgın fotoda kı kızıl saclı kızda emolara benzıyor

demek kı dusuncemde yanılmıyorum:1:
Tesekkür ederim yavsiyeniz içinn. Zaten orjinal rengim siyaha yakin, ve ben eskiden hep simsiyah kina ile boyardim her ay, ama bu seferde yüzüm felaket beyaz oluyordu, sanki hastaymisim gibi. Anlayacaginiz oda pek yakismiyor :(

ilk resim çok yakışmış sana canım ama kızılda güzel olur sende sadece kızıldan dönüş çok zor onu unutma ama kızıl yakışır.
bide ben senin 1inci resimdeki saç renginden istiyorum onu nasıl elde ettin canım bnm sacım bakırlı turunculu gbi bişi lütfen söle lütfennnnnnn ben tam o rengi istiyodum
Çok tesekkürler :) Evet biliyorum, dönüsü zor, anladigim kadariyla, kizil saçlilar tek daha koyu renklere kolayca dönebiliyorlar :(
Simdi tam olarak böyle oldu;
Saçim sariyken üstüne Koleston`un açik kahve`sini attim, bir süre öyle biraktim. Daha sonra (yaklasik 1 ay sonra) bi röfle seti aldim (markasini malesef hatirlayamiyorum ama sanirim kolayca bulunulur) ve kendim saçima röfle yaptim. Ama igrenççç oldu, yani tabii kuafördeki gibi güzel olmadi, bu yüzden sari röfleli saclarimi Loreal`in açik kumral boyasi ile boyadim, böylece röfleler kapandi, tek renk oldu. Ama saçimi yikadikça rengi akti, ve o röfleli kisimlar tekrar çikmaya basladi, ama sari olarak degil, altin renginde, Yani o fotodaki gibi. Sanki dogalmis gibi duruyor :))

Son düzenleme:
saçlarını kızıl yaptırmış biri olarak söylüyorum ki kızıl saç çok zor her yıkamada akıyor hiç ilk yaptırdığın gibi durmuyor. sürekli yeniden boyatmak zorunda kalıyorsun. sarı sana gitmemiş. kahve çok yakışmış belki kahve ye devam edip uçlara hafif sarımsı balyajlar attırabilirsin ;)

saçlarını kızıl yaptırmış biri olarak söylüyorum ki kızıl saç çok zor her yıkamada akıyor hiç ilk yaptırdığın gibi durmuyor. sürekli yeniden boyatmak zorunda kalıyorsun. sarı sana gitmemiş. kahve çok yakışmış belki kahve ye devam edip uçlara hafif sarımsı balyajlar attırabilirsin ;)

Galiba vazgeçecegim kizildan, herkes aynisini söylüyor :(
Balyajlar fena fikir degil, istiyordum zaten, tavsiyeniz için tesekkürler :))

çok teşekkür ederim cnaım detaylı anlatımın için gerçekten :21:
tekrar söyleyeyim canım kızıl zor ama çok fdarklı tonları var ve sana yakışır yani bu hayatta bi kere olsun dene dönüşü zor olsada bi yolu var . ama hemen koyu kızıl tonlarından uzak dur cnm o resimsdeki kırmızı kızıl çok hoş ama yıkandıkca akar sık boya gerektirir .eğer uğraşamam dersen de kahve saçın kalsın ama aralara balyaj yaptr cnm böle 2 ton açığı uçlara doğru sıklaşsın fln .eminm sana çok yakışır .

Merhabalar,

Ben bugün aranıza yeni katıldım, ve katılır katılmazda günlerdir beni meşgül eden soruyu bi sizlerede sorayım dedim :$

Benim öz saç rengim siyah, ama ben 1 senedir açık kahverengi`ye boyuyorum, ve yıkadıkça renk açılıyor. Ama artık bıktım ve başka bir renk istiyorum ama karar veremiyorum
Bu renkten önce saçlarım sarıydı, genel olarak herkes yakıştırırdı, cünkü tenim beyaz (fotolarda çok belli degil belki, ama özellikle kışın felaket beyaz). Bende çok beğeniyordum, ama sonra tekrar kahverengi`ye boyamıştım :(
Daha sonra kıpkırmızi istedim, ama cesaret edemedim. Çünkü kızılı genelde renkli gözlülere daha çok yakıştırıyorum ben.
Simdi buraya her saç rengimden 2 tane fotoğrafımı koyuyorum, kahverengi saçlı, diğeride sarı saçlı halim. Bana bu fotoğraflardaki renklerden hangisinin daha çok yakıştığını, ve kızıl`in yakışıp yakışmayacağını söyleye bilir misiniz??
Sarı mi, kumral mı, yoksa kızıl mı? Ben işin içinden çikamıyorum :'(

Kahverengi saçlarım, şimdiki halim yani;
http://www.turkishplace.nl/fotoalbum/groot/13/4/7/2/1347292895_132519_IMG_0274.jpg.jpg
ve
http://i1052.photobucket.com/albums/s449/thefifthseason16/bewerkt2.jpg

Sarı saçlarım;
http://i1052.photobucket.com/albums/s449/thefifthseason16/IMG_3296.jpg
ve
http://i1052.photobucket.com/albums/s449/thefifthseason16/bewerkt.jpg

Buda beğendiğim kızıl;
http://i1052.photobucket.com/albums/s449/thefifthseason16/haarstijl-inspiratie-rood-haar-1.jpg

şimdiden çoooooook teşekkürler :)))

sarı kesınlıkle yapma derım, cok soluk oluyor yuzun.

Sarı kesinlikle değil bebek gibi yüzünü ne kadar yaşlı göstermiş :) Kızıl değil de böyle sıcak kahve tonları olabilir sana nacizane fikrim:) Siyah benm favorimdir ama sana gitmez..

Back
X